ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 13 August 2010 - 09:25
Вече се сдобих с това на прИмоция за 135 лева.
Веднага след това и с три спални чувала по 22,50 лв. Също на прИмоция.
Веднага след това и с три спални чувала по 22,50 лв. Също на прИмоция.
Posted 13 August 2010 - 13:40
Ай честито!
Към примоцията нямаше ли и пълен хладилник с бира?
Към примоцията нямаше ли и пълен хладилник с бира?
Posted 13 August 2010 - 18:52
Posted 13 August 2010 - 21:50
Охооооо
Тъййй, сложихме аватаря, та да стане ясно / ноктите са моите/
... Карам Е36, това е трета серия, година дърта -92-а, 316, седан,
покарвам от време навреме и една Е90 ка / това е последната трета серия седан, 150 коня, автомат ... /
Ще бъда честна, искам карио от поне 3 години, почнах да гледам Е46 -ци / трета серия след 99-а/, нагледах са не кофтори, гледах и моя модел, кабрио, е няма нито едно запазено... Докато преди седмица един човек / и той BMW фен/ ми каза що не хвърлиш едно очо на Мерцовете... И изненада, винаги съм харесвала Мерцедесите, без да знам модели, години, подробности, всъщност ние феновете на BMW, по форуми, сбирки, събори и пр. сме малко фанатизиани, не признаваме други марки, но изведнъж изненадаааа, оказа че Марцедес са изкарали сгъваем твърд покрив поне 8 години преди BMW.... Бях впечатлена, сериозно, колко сте били напред в онези години... И хайде като прегледах моделите се спрях на този... Изгладах всичко в София, за жалост / аз херсвам черни коли/ черните бяха супер малко... Само сиви, една червена, тази в Софауто я гледах, първо не е черна, а тъмно синя, има доста забележки по боята...безличен черен салон / харесаха ми червените/
Както и да е, повярвайте тази която визирах е единствената, която ми хвана окото. Днес ходих пак, покрива пак запецва... Това как да е, сигурно може да се оправи / пак обещаваха/... но има и нещо ДРУГО, карала съм само веднъж до Пловдив и обратно бял Мерцедес, хахахха, 180 нещо май беше беше, возеше супер комфортно, леко тромаво, но едно такова достолепно, хареса ми... Тази, абе, какво да ви кажа, ясно че е различна, трябва да се свиква.. ама... не я почувствах, някак чужда, "по-така"- да, ама не в хубавия смисъл... Не знам какво й е, ще я водим да диагностика ако оправят покрива, но... не знам, не е мойта кола като че ли...
Никога няма да забравя усещането като се качих в дъртата Е36-ца, някак след 5 минути се слях с нея, почувствах я... вече повече от 3 години ми служи вярно..
Както и да е, ще видим в понеделник какво ще стане...
Към колегата, който ми е дал и други линкове, гледах я и тази, обслужената...да, не е карана в България, ама 3 години не е карана...Синята ... в Монтана няма да отида, сори...Мисълта ми е, достатъчно разбирам от коли, като казах че съм гледала и пресяла всички от този модел, вярвайте ми, така е... Черната с червения салон е най-добрата, в смисъл, за мен...
Благодаря на всички отзовали се, ако взема нещо с "мерник" ще съм по-активна тук...
Иначе снимки ли искате, хахахха
хайде, ето няколко...
Я престани да му бършеш капака на тоя баварец с полата си
Не ти отива на годинките
Човек, когато помъдрее, си купува и кара ...Бенц
......
Пожелавам ти по-скопо да се возиш в ...Бенц!
Поздрави
П.п. Сори, не се сърди, щото и да се разсърдиш ...баш ме брига
Бенца си е Бенц и сите хората след, като се разделят с баварците си се мятат на ...Бенц ....всите , а ти от инат, можеш и под ...Хлопел-колибра да се ...метнеш
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Posted 13 August 2010 - 22:19
Владек, много добре казано!!!Бенца си е Бенц и сите хората след, като се разделят с баварците си се мятат на ...Бенц ....всите
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Posted 24 August 2010 - 10:15
Не се стърпях да не ви покажа къде отивам след малко Mercedes-Benz World
Поздрави от слънчева Англия
Поздрави от слънчева Англия
Posted 24 August 2010 - 13:17
Аз и от двата линка нищо не разбрах къде отива колежката. Да не би където правят сайта? Дано като се върне да разкаже и да покаже.
Апропо - някой ходил ли е наскоро в съседна Гърция и имал ли е проблеми със затъмнените задни стъкла. Въртят ми се едни идеи.
Апропо - някой ходил ли е наскоро в съседна Гърция и имал ли е проблеми със затъмнените задни стъкла. Въртят ми се едни идеи.
Posted 24 August 2010 - 13:31
Е бе Наско, как неразбра че става въпрос за колежка!!!!
Posted 24 August 2010 - 14:45
Едитнато.
Апропо - свърших ли ти работа?
Живо ме интересува въпроса със стъклата.
Апропо - свърших ли ти работа?
Живо ме интересува въпроса със стъклата.
Posted 25 August 2010 - 19:35
За затъмнени стъкла,никой не се е оплакъл.Проблеми правят за тегличи,дори за фабрични.Но доста народ влиза с разни кошници и нямат грижи,половината роми от града бачкат там и си представи с какво се движат...Явно е до късмет на кой кретен ще попаднеш.
Posted 26 August 2010 - 08:18
Благодаря колега.
Четох по разни форуми, че ти трябвало някакъв "документ", в който да пише "ясно", че няма проблеми с това фолио. И номера минава. Особено ако е на роден език. Взех да се замислям.
Апропо, да споделя с Вас една крилата фраза, която ме разсмя доста.
"Жената-шофьор е като звезда. Ти я виждаш, тя тебе - Не."
Четох по разни форуми, че ти трябвало някакъв "документ", в който да пише "ясно", че няма проблеми с това фолио. И номера минава. Особено ако е на роден език. Взех да се замислям.
Апропо, да споделя с Вас една крилата фраза, която ме разсмя доста.
"Жената-шофьор е като звезда. Ти я виждаш, тя тебе - Не."
Posted 27 August 2010 - 00:50
Пишман гъзар леле каква твар - видях го да реве пред балканстар...
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 06 September 2010 - 09:44
6 Септември - Ден на съединението на Княжество България с Източна Румелия.
Честит Празник!!!
Честит Празник!!!
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Posted 06 September 2010 - 20:25
Дам честит празник на всички прежалили се да са още в милата ни родина
И кво стаа,иначе тук - живи ли сте??!?! някой да се похвали нешУУУ?
И кво стаа,иначе тук - живи ли сте??!?! някой да се похвали нешУУУ?
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users