Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#991 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 15 юни 2010 - 21:46

Днес ми вадиха корени...Значи упойката ме хвана,обаче чисто механичното усещане е незабравимо.Да взема да се засиля някъде по-бързо и да свършва тази трагикомедия..
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#992 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 15 юни 2010 - 22:14

Днес ми вадиха корени...Значи упойката ме хвана,обаче чисто механичното усещане е незабравимо.Да взема да се засиля някъде по-бързо и да свършва тази трагикомедия..

MZT и твоята не е лесна в таз жега, е вече малко се разхлади след дъжда. :beer:
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#993 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 15 юни 2010 - 22:25

MZT и твоята не е лесна в таз жега, е вече малко се разхлади след дъжда. :beer:

Ще се охладя аз,ама няма да е в таз изпляскана държавица...
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#994 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 юни 2010 - 22:50

Абе ти защо не ми вярваш, че чета много книги?
Плиткоумна ли ти изглеждам?! :mellow:
Винаги съм обичала книгите...имам един куп награди за есета и винаги съм била отличничка...продължавам да бъда и засега в магистратурата си...какво те учудва толкова...вярно, че не разбирам от коли...ама не съм толкова глупава...недоверието ти ме обижда лекичко... :(
  • 1

#995 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 15 юни 2010 - 22:51

MZT нещо май си ти писнали неуредиците в България.
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#996 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 16 юни 2010 - 07:28

Винаги съм обичала книгите...имам един куп награди за есета и винаги съм била отличничка...продължавам да бъда и засега в магистратурата си...какво те учудва толкова...вярно, че не разбирам от коли...ама не съм толкова глупава...недоверието ти ме обижда лекичко... :(

Ками, ти си нашата гордост! :allhail:
Не се впрягай
  • 0

#997 коцев

коцев

Напреднал

• Потребители на форума
  • 445 Мнения:
  • Град:Ловеч
  • Автомобил:
    190 D 2.5 1988г

Публикувано 16 юни 2010 - 08:02

Понеже тук за всичко може да се пита, то питам дали диферинциал на С200 може да стане на моята 190 2.5 Д ? Намерих такъв който е в добро състояние .
  • 0

#998 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 юни 2010 - 08:16

Не се впрягай

Снощи 45 минути ми обяснява колегата на стената във фейсбук, че съм нямала вид на "читанка" :dry: и му беше трудно да повярва, че чета много....
Та затва измрънках тук...какъв вид трябва да имам, за да запълня критериите му за "книжен плъх", какъвто съм.. :(
Или пък явно самата аз съм създала такова впечатление у него...
Няма значение...прав си, впрягам се за глупости
  • 0

#999 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 16 юни 2010 - 12:48

Май е по-добре да се ходи на почивка в Люлин, отколкото по наш`то море - има далеч по-малко бетон, по-малко хора, а и е по-близо.
Как ми се иска да излизам в отпуск, ама има работа за вършене.
  • 0

#1000 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 17 юни 2010 - 23:02

Понеже тук за всичко може да се пита, то питам дали диферинциал на С200 може да стане на моята 190 2.5 Д ? Намерих такъв който е в добро състояние .

Със сигурност не.
  • 0

Харолд Уилсън.

#1001 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 17 юни 2010 - 23:11

Камъче не се впрягаи :nono: Вярвам ти :icon_coolgrin: :icon_welldone:
Разбрала си ме погрешно.Никъде не съм казал, че си "плиткоумна".
Сори ако съм те обидил.Публикувано изображение
  • 2

Харолд Уилсън.

#1002 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 18 юни 2010 - 08:22

Кой маршрут за Варна ще ми препоръчате - северния по Хемус, или южния през Пловдив... Интересува ме по кой ще стигна по-бързо и по кой ще се надяна на по-малко дупки.
  • 0

#1003 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 юни 2010 - 08:41

Аз, откакто пуснаха Тракия чак до Стара Загора, винаги минавам оттам за Варна. Пък и след Карнобат пътят не е толкова лош. Единствено, че е с около 50 км. по-дълго и не мисля да е по-бързо. Аз го избирам защото пътят е по-приятен.

EDIT: сега го гледах на карта - по Хемус го дават 440 км. 5 часа... по Тракия го дават 530 км. 6 часа.
Обаче тоя ужас дето е на магистралата между Шумен и Варна - просто не искам да си го представям.

Миналата година за летния събор пътувахме аз, хамър батето и ivanhow с три коли. Тръгнахме късно вечерта от София, пътувахме през нощта и пристигнахме по изгрев слънце - нямаше грам движение, а беше баш сезона ;)
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#1004 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 18 юни 2010 - 08:55

Южното трасе е по-добре откъм дупки, но като всеки петък ще е ужас безподобен откъм трафик.
  • 0

#1005 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 18 юни 2010 - 10:31

EDIT: сега го гледах на карта - по Хемус го дават 440 км. 5 часа... по Тракия го дават 530 км. 6 часа.
Обаче тоя ужас дето е на магистралата между Шумен и Варна - просто не искам да си го представям.

Аз пък чух, че участъка след Търново е кофти, и везните натежават на юг.
А южното трасе минава ли през Бургас или се отклонява Карнобат-Айтос-Каблешково-Несебър. Отсечката на магистралата от Карнобат към Бургас ползва ли се или се минава по стария път?
  • 0

4 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 4 гости, 0 анонимни