ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 15 юни 2010 - 21:46
Днес ми вадиха корени...Значи упойката ме хвана,обаче чисто механичното усещане е незабравимо.Да взема да се засиля някъде по-бързо и да свършва тази трагикомедия..
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 15 юни 2010 - 22:14
MZT и твоята не е лесна в таз жега, е вече малко се разхлади след дъжда.Днес ми вадиха корени...Значи упойката ме хвана,обаче чисто механичното усещане е незабравимо.Да взема да се засиля някъде по-бързо и да свършва тази трагикомедия..
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 15 юни 2010 - 22:25
Ще се охладя аз,ама няма да е в таз изпляскана държавица...MZT и твоята не е лесна в таз жега, е вече малко се разхлади след дъжда.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 15 юни 2010 - 22:50
Абе ти защо не ми вярваш, че чета много книги?
Плиткоумна ли ти изглеждам?!
Винаги съм обичала книгите...имам един куп награди за есета и винаги съм била отличничка...продължавам да бъда и засега в магистратурата си...какво те учудва толкова...вярно, че не разбирам от коли...ама не съм толкова глупава...недоверието ти ме обижда лекичко...
Публикувано 15 юни 2010 - 22:51
MZT нещо май си ти писнали неуредиците в България.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 16 юни 2010 - 07:28
Ками, ти си нашата гордост!Абе ти защо не ми вярваш, че чета много книги?
Винаги съм обичала книгите...имам един куп награди за есета и винаги съм била отличничка...продължавам да бъда и засега в магистратурата си...какво те учудва толкова...вярно, че не разбирам от коли...ама не съм толкова глупава...недоверието ти ме обижда лекичко...
Не се впрягай
Публикувано 16 юни 2010 - 08:02
Понеже тук за всичко може да се пита, то питам дали диферинциал на С200 може да стане на моята 190 2.5 Д ? Намерих такъв който е в добро състояние .
Публикувано 16 юни 2010 - 08:16
Снощи 45 минути ми обяснява колегата на стената във фейсбук, че съм нямала вид на "читанка" и му беше трудно да повярва, че чета много....Не се впрягай
Та затва измрънках тук...какъв вид трябва да имам, за да запълня критериите му за "книжен плъх", какъвто съм..
Или пък явно самата аз съм създала такова впечатление у него...
Няма значение...прав си, впрягам се за глупости
Публикувано 16 юни 2010 - 12:48
Май е по-добре да се ходи на почивка в Люлин, отколкото по наш`то море - има далеч по-малко бетон, по-малко хора, а и е по-близо.
Как ми се иска да излизам в отпуск, ама има работа за вършене.
Как ми се иска да излизам в отпуск, ама има работа за вършене.
Публикувано 17 юни 2010 - 23:02
Със сигурност не.Понеже тук за всичко може да се пита, то питам дали диферинциал на С200 може да стане на моята 190 2.5 Д ? Намерих такъв който е в добро състояние .
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 17 юни 2010 - 23:11
Камъче не се впрягаи Вярвам тиАбе ти защо не ми вярваш, че чета много книги?
Разбрала си ме погрешно.Никъде не съм казал, че си "плиткоумна".
Сори ако съм те обидил.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 18 юни 2010 - 08:22
Кой маршрут за Варна ще ми препоръчате - северния по Хемус, или южния през Пловдив... Интересува ме по кой ще стигна по-бързо и по кой ще се надяна на по-малко дупки.
Публикувано 18 юни 2010 - 08:41
Аз, откакто пуснаха Тракия чак до Стара Загора, винаги минавам оттам за Варна. Пък и след Карнобат пътят не е толкова лош. Единствено, че е с около 50 км. по-дълго и не мисля да е по-бързо. Аз го избирам защото пътят е по-приятен.
EDIT: сега го гледах на карта - по Хемус го дават 440 км. 5 часа... по Тракия го дават 530 км. 6 часа.
Обаче тоя ужас дето е на магистралата между Шумен и Варна - просто не искам да си го представям.
Миналата година за летния събор пътувахме аз, хамър батето и ivanhow с три коли. Тръгнахме късно вечерта от София, пътувахме през нощта и пристигнахме по изгрев слънце - нямаше грам движение, а беше баш сезона
EDIT: сега го гледах на карта - по Хемус го дават 440 км. 5 часа... по Тракия го дават 530 км. 6 часа.
Обаче тоя ужас дето е на магистралата между Шумен и Варна - просто не искам да си го представям.
Миналата година за летния събор пътувахме аз, хамър батето и ivanhow с три коли. Тръгнахме късно вечерта от София, пътувахме през нощта и пристигнахме по изгрев слънце - нямаше грам движение, а беше баш сезона
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 18 юни 2010 - 08:55
Южното трасе е по-добре откъм дупки, но като всеки петък ще е ужас безподобен откъм трафик.
Публикувано 18 юни 2010 - 10:31
Аз пък чух, че участъка след Търново е кофти, и везните натежават на юг.
А южното трасе минава ли през Бургас или се отклонява Карнобат-Айтос-Каблешково-Несебър. Отсечката на магистралата от Карнобат към Бургас ползва ли се или се минава по стария път?
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни