ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 05 юни 2010 - 20:48
Знаете ли кой е отговора за който се хващат,че карам с гуми с които колата не е излязла от завода,т.е. Когато караш с размер различен от този които е базов за модела го д*хаш.
Така че колеги какви права какви защити на потребители.Днес говорих с човек който се е занимавал с тази Агенция за защита на потребителите и той ми каза същото.Когато на своя глава променяш оригиналния размер на нещо не можеш после да търсиш никаква отговорност от който и да е.Така че пих една студена минерална вода и се чувствам добре.Между другото днес ходих при гумаджийте на "Тих Труд" и си оправих гумата перфектно.Интересното беше че момчетата я разпънаха с някакви си техни скоби и казаха че нямам никъде цепка или сцепено по гумата,балона е бил изцяло външен и не може да се е получил по никакъв начин от скачане в дупка.Единственото което предположиха е че сигурно като съм качвал колата на бордюр съм я щипнал или е щипната на релса,но за скачане в дупка,абсурд,джантата е права като конец.
Поздрави
Така че колеги какви права какви защити на потребители.Днес говорих с човек който се е занимавал с тази Агенция за защита на потребителите и той ми каза същото.Когато на своя глава променяш оригиналния размер на нещо не можеш после да търсиш никаква отговорност от който и да е.Така че пих една студена минерална вода и се чувствам добре.Между другото днес ходих при гумаджийте на "Тих Труд" и си оправих гумата перфектно.Интересното беше че момчетата я разпънаха с някакви си техни скоби и казаха че нямам никъде цепка или сцепено по гумата,балона е бил изцяло външен и не може да се е получил по никакъв начин от скачане в дупка.Единственото което предположиха е че сигурно като съм качвал колата на бордюр съм я щипнал или е щипната на релса,но за скачане в дупка,абсурд,джантата е права като конец.
Поздрави
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 06 юни 2010 - 21:20
Аз имам друго мнение по въпроса за това че гумата не е по фабричните размери .Като не е защо тогава са ти я монтирали и дали документ за гаранция??? Би следвало при монтирането да ти кажат ,че щом искаш такъв размер гуми то ти ги слагат но без гаранция.Има нещо гнило в тая работа .Тогава са си мълчали и са ти взели паричките, а сега се извъртат на 180 градуса.
Публикувано 09 юни 2010 - 17:50
Поздравче...
За който си го хареса...
За който си го хареса...
Публикувано 10 юни 2010 - 11:39
Май е време да изиграем една партийка
Публикувано 10 юни 2010 - 15:08
Днес бях да заредя гориво в бензиностанция Еко и бях изненадан с новата промоция връчиха ми карта с намаление от 10ст. на всички горива(със старата имах остъпка 5ст.), но условието е да се направят 50лв. оборот и тогава ти дават 5лв. във вид на избрана от клиента стока.
Това според мен е доста добро предложение.
Това според мен е доста добро предложение.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 10 юни 2010 - 15:13
Днес направо паднах от "коня" - "30 трилиона долара е исканата сума от 13 звукозаписни компании от P2P-клиент LimeWire"
това са пари с които някои държави си сформират бюджета за няколко години...да не говорим за България...
това са пари с които някои държави си сформират бюджета за няколко години...да не говорим за България...
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 11 юни 2010 - 11:57
Друг е въпроса дали някой ще им ги даде
Публикувано 11 юни 2010 - 11:59
Не ви ли е жега бе хора.
Аз ще пукна. А от климатика тече вода вътре в стаята. Добре, че е слжебен.
Публикувано 11 юни 2010 - 12:40
Виж от кой край му е кондензната тръба и го наведи натам ,най-вероятно се е разместил и заради това тече(обратен наклон).
А иначе е жега та знае ли се ,мисля другата събота и неделя да скоча до моренцето.
А иначе е жега та знае ли се ,мисля другата събота и неделя да скоча до моренцето.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 11 юни 2010 - 13:29
Скочи,ама пази да не ти влезне песок у дупето.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 14 юни 2010 - 09:03
и колата пази , че тея дупки в нашата мила родина ... еб*т мамата на всичко де що мине през тях
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 14 юни 2010 - 15:08
Аз пък си взех телефон с две сим-карти. Копие на Експерията.
Публикувано 14 юни 2010 - 20:25
Кога е черпенето?Аз пък си взех телефон с две сим-карти. Копие на Експерията.
Публикувано 14 юни 2010 - 22:42
Този х*й съм го ял в къщи в хола преди две лета бях си задремал на дивана и по едно време усещам как ми се излива вода(първо си помислих да не съм в тъщата на гости) баси претъркулих се на килима и гледам от климатика направо си тече вода.Не ви ли е жега бе хора.
На другият ден разглобих вътрешното тяло изкарал тавичката беше станала като блато купих по-голямо диаметър кондензна тръба(от оригиналната) и изолационна лента, отне ми не повече от 2 часа и досега никакъв проблем.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 14 юни 2010 - 22:43
Днес и в Пловдив беше страшна жега, май май скоро ще се ходи на море.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни