Броус утре ще идвам към София и ще съм там до Събота ако има желаещи за кафенце ала бала да пишат
Ки подишаш малко таркитаски въздуха а марамунчо

Публикувано 22 февруари 2012 - 23:37
Броус утре ще идвам към София и ще съм там до Събота ако има желаещи за кафенце ала бала да пишат
Публикувано 22 февруари 2012 - 23:38
Публикувано 22 февруари 2012 - 23:55
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 23 февруари 2012 - 00:10
Той ми прави подлакатника , неговия тапицер (тя е жена де ) са най добри приятелки с майка ми .
Публикувано 23 февруари 2012 - 00:12
Ооо бай Василе как си бро
Симпатяги !
Публикувано 23 февруари 2012 - 00:14
Насе , с Румбата се знаем , кажи ако ти трябва нещо.
Той ми прави подлакатника , неговия тапицер (тя е жена де ) са най добри приятелки с майка ми .
Публикувано 23 февруари 2012 - 00:21
Публикувано 23 февруари 2012 - 01:17
Публикувано 23 февруари 2012 - 10:20
Вие питате, ние отговаряме - много от японските марки са кръстени на имената на основателите им:Аз пък днес за пореден път се зачудих, от къде ли е дошло и кога, към Мечоците да се обръщаме като към нещо от мъжки род: този МБ, готин МБ, страхотен МБ,, а не например готина, страхотна и т.н., след като думата е от женски род или по-точно казано име на жена. Явно защото навремето не се е знаело от къде идва името и някак си завършва на съгласна буква, та звучи мъжко. И така с годините се е наложило. Обратно - със сигурност много японски марки може да са фамилии на мъже, ама тъй като завършват на гласна и ни звучат, като в женски род. Например хората може да се казват Накамото Хонда, Таджики Ямаха, Сакамура Тойота и т.н.
........................ и е много вероятно да е баш така, ама няма кой да губи време по Гугъла да търси
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 23 февруари 2012 - 11:12
Публикувано 23 февруари 2012 - 22:48
Само да добавя, че всъщност Субару е търговска марка на Fuji Heavy Industries, 20% е било собственост на Нисан до преди обединението с Рено. После тия 20% са купени от GM, а сега са собственост на Тойота. Някой да не си помисли, че Дайхатсу не е част от Тойота.Субару, което е съзвездието Плеяди, затова емблемата им е със звезди
Публикувано 24 февруари 2012 - 09:14
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 24 февруари 2012 - 10:33
Публикувано 24 февруари 2012 - 10:36
Публикувано 24 февруари 2012 - 12:42
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни