Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#916 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 19 май 2010 - 23:48

Google се преориентира да прави социална мрежа, Facebook става и търсачка. :D
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#917 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 май 2010 - 23:55

Google се преориентира да прави социална мрежа, Facebook става и търсачка. :D

Пробвах я на фейсбук търсачката, за нищо не става...още..
А за социална група гугъл, не съм чувала..явно съм изостанала...ако има, тя тепърва ще се развива...
Не бързайте да го отписвате чичко гугъл все още... :huh:
  • 0

#918 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 20 май 2010 - 00:31

Тези дни ще има напиша подробно инфо от 90-те години как са се развили нещата, ще е постна и тук.
Истината е, че нещата се развиват доста бързо и неусетно за потребителите.
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#919 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 20 май 2010 - 08:39

За да не отварям нова и специална за въпроса ми тема, ще питам модераторите тук в тази.
Колеги, все се чудя, защо подфорума - раздела за проблеми и ремонти на С класата е единствения скрит за четене, ако не си се логнал. Това ли е най-тайният клас автомобил на МБ, или пък за чийто ремонти много, много не трябва да се чете :D
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#920 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 20 май 2010 - 08:49

За да не отварям нова и специална за въпроса ми тема, ще питам модераторите тук в тази.
Колеги, все се чудя, защо подфорума - раздела за проблеми и ремонти на С класата е единствения скрит за четене, ако не си се логнал. Това ли е най-тайният клас автомобил на МБ, или пък за чийто ремонти много, много не трябва да се чете :D

Дидо,
не можа ли да предположиш, че това евентуално може да е някакъе пропуск ,
или просто в момента да е било така ;)
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#921 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 20 май 2010 - 10:19

Дидо,
не можа ли да предположиш, че това евентуално може да е някакъе пропуск ,
или просто в момента да е било така ;)

Ами без значение е, не ми пречи да се логна, ама ми стана интересно. Всъщност сетих се защо е така. Те Цедките са толкова здрави автомобили, че в раздела Проблеми и ремонти няма кой знае какво да се чете, т.е. дали някой ще се логне или не, е без значение. Просто там проблеми няма, като най много да се види някой съвет за смяна на консумативи или изгоряла крушка :icon_coolgrin:
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#922 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 20 май 2010 - 10:20

:flagMB new:
  • 0

#923 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 20 май 2010 - 11:55

Мое мнение, винаги един форум печели повече трафик и индексиране от страна на гугъл, когато е "отворен"(търсачките индексират теми и мнения от форума).
А обратният вариант в повечето случай губят и собствениците и потенциалните потребители-ползватели.
  • 0

Харолд Уилсън.

#924 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 20 май 2010 - 16:30

Мое мнение, винаги един форум печели повече трафик и индексиране от страна на гугъл, когато е "отворен"(търсачките индексират теми и мнения от форума).
А обратният вариант в повечето случай губят и собствениците и потенциалните потребители-ползватели.

Форума го отворихме поради тази причина много преди ти да почнеш да пишеш тук ;)
Относно въпросната секция - пак казвам, допуснат е пропуск, но ако някой смята,
че е лесно администрирането на Форум да заповяда :flagMB new:

Все пак се радвам, че Дидо успява да провери, случайно или не,
и да сподели какво според него не е наред :flagMB new:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#925 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 20 май 2010 - 20:51

Ще загубиш последните анализи показват, че Фейсбук има много повече ползватели от старият чичо гугъл.

Ей това не мога да си го обясня братче...Гуглето ми е много по-полезен и много по-приложим,а феисбука си е баш "сураттефтер",направо ми е чудно как мои връстници,че и доста по-възрастни направо се вдетеняват там,то са снимки,коментари,ферми мафии....мазало - уникално глупав начин да си губиш времето,направо краста.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#926 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 20 май 2010 - 21:54

MZT и аз за първи път като влезнах във Фейсбук, почуствах социална мрежа по същият начин, доста време се чудех на тези хора, нормални ли са луди ли са... :dontknow:
Но да ти кажа, доста инфо човек може да намери там, колкото и да е учудващо. :dontknow:
Първоначално ФБ се е използвал (в България) от уебмастъри и сео специалисти, но в последствия е станала най-голямата "клюкарна". :D :D :D
  • 0

Харолд Уилсън.

#927 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:

Публикувано 20 май 2010 - 22:52

Тази вечер се каня да гледам новата версия на филма Robin Hood / Робин Худ (2010) в гл. роля Ръсел Кроу.
  • 0

Харолд Уилсън.

#928 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 21 май 2010 - 08:19

Все пак се радвам, че Дидо успява да провери, случайно или не,
и да сподели какво според него не е наред :flagMB new:

Забелязъл съм това много отдавна /да не кажа от поне година/, ама не съм повдигал въпроса, защото да се логна за да прочета, не ми коства нищо. Просто като отворя форума и погледна подфорумите за моделите, това се набива на очи. Ако говорим за проверка, то се е изразявала само в това, да пробвам да влезна в общите теми и проблеми и ремонти. Тогава съм установил, че за проблеми и ремонти подфорума, респективно раздела е скрит. С оглед на това, проверката не е била случайна, а преднамерена, целенасочена, обективна, всестранна и пълна :rolleyes: , с цел констатиране на обстоятелствата около този подфорум и в частност достъпът до него :0_yahoo:
Обективна: всички "за" и "против" възможната версия за скриването на подфорума
Всестранна: всички възможни версии, свързани с поведението на съответния модератор
Пълна: да се вземат предвид всички релевантни /относими/ факти към случая.
За констатациите от проверката е изготвен доклад, който е изпратен по компетентност за предприемане на действия от съответните органи.
Днес Министерския съвет ще излезне с официално становище по случая.
:flagMB new:
  • 0

#929 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 май 2010 - 14:01

Форумът има над 140 раздела... изпуснал съм го.
Друг път като има такъв проблем - недей в чат темата да го пишеш, че я чета от дъжд на вятър, като ми остане време - драсни една лична бележка.

А това трябва да е вече оправено - провери го моля те.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#930 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 21 май 2010 - 14:49

Форумът има над 140 раздела... изпуснал съм го.
Друг път като има такъв проблем - недей в чат темата да го пишеш, че я чета от дъжд на вятър, като ми остане време - драсни една лична бележка.

А това трябва да е вече оправено - провери го моля те.

Вече всичко е ОК :flagMB new:
  • 0

6 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 6 гости, 0 анонимни