пълен автомат.
натискаш два пъти спирачка и кове на место .после само пипаш газта и фръкваш............
350 коня.........................има ограничител на педала за газта.усеща се като го натиснеш до дупка и чука минеш ли в спортен режим
вервай ми аз съм 125 кила и ме просто ме лепи за седалката.........
взимаш завойте и след 100 метра гледаш в огледалото как другите едва тогава взимат завойте.
на магистрала е свръх..........нема такова чудо........ускорение просто като по филмите . другият път ще и правя видео клипове. днес бях сам и немаше кой да снима..........
имаме колега тук присъстваш трябваше да я тектва в 15 ч. нека си каже мнението и той..............
Колата е невероятна!!!

Просто съм във възторг. CLK-то доста вървеше, но това е самолет. Знам че ще има коментари за по-вървежни коли, но аз лично по-хубава кола не съм карал.
Всички екстри
-Лилов е написал характеристиките, така че няма да ги повтарям.
-Екрана и камерата за задно виждане която работи супер
-Автоматика много ми хареса - 7G, скоростен лост няма а е на ръчка горе, което отваря много място по средата.
-Безброй готини екстри които нямах възможност да тествам че нямаше много време.
-когато настъпваш маркировката ти вибрира волана като на джойстик. Много е яко и полезно, в случай че тръгне да заспива човек.
-На огледалата сензори за мъртво поле.
-Адски комфортна и добре возеща (Airmatic), Интериора е много стилен.
Аз я карах само в града. И на една двупосочна градска улица го настъпих и ... колата излетя

Усещането е следното: Като настъпиш кика колата се замисля за момент, след което те забива за седалката и не те пуска докато не отпуснеш газта. Когато набира колата не може да усетиш ускорението (колата не трепва, няма шумене от двигател или въздушно съпротивление, неравностите не се усещат благодарение на доброто окачване) ,единствено като погледнеш километража разбираш че вече си без книжка...

Та на тази улица, която беше доста неравна,не разбрах кога колата се движеше с над 170км/ч (просто нямаше повече място за да ускоря)
Все едно тръгвате от ОМВ на България и до светофара на Гоце Делчев трябва да сте вдигнали 170 и да сте спрели. И това не на булевард, а на двупосочна неравна улица.
Има още много неща които мога да кажа, но няма да ме разберат повечето хора. Пожелавам на всеки да изпита удоволствието от шофирането на Мерцедес.
Мъжът от Балкан Стар беше много любезен с мен, което ми направи много добро впечатление, въпреки че знаеше че съм далеч от закупуването на такъв автомобил, той все пак ми обърна подобаващо внимание.
Също и ми прати поздрави от колегата Мерцедес 230.

Само сега малко ме хвана яд, че е можело и извънградско да покарам, а не съм се възползвал

А колегата е карала 5 часа, а аз само 40мин. Как не ми се слизаше само...
Един ден ще имам W211, след което скачам на W212.
Даде ми разход за моето каране 8,0 , а на няколко места доста си го настъпих.

Може написаното да ви се стори доста наивно, но просто все още ме държи възбудата от карането на тази прелест.
Edited by Marty, 19 January 2012 - 19:47 .