ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 04 December 2011 - 12:29
Само газ на Шел избягвайте, останалите са еднакви!
M/у другото в момента едно момиче говори за Феминизъм. Перфектен английски и перфектно изразяване. Възхитително! Много интересна теза.
M/у другото в момента едно момиче говори за Феминизъм. Перфектен английски и перфектно изразяване. Възхитително! Много интересна теза.
Posted 04 December 2011 - 18:00
Ба ба даууууууууууу
Венцисалве за съжаление си прав бро......малък съм ощеее
И все пак евлата на Камито......лека по лека Брюксела го настига
Венцисалве за съжаление си прав бро......малък съм ощеее
И все пак евлата на Камито......лека по лека Брюксела го настига
By Batev
Posted 04 December 2011 - 18:19
За газта -ОМВ или ЕКО. Горивата на Лукойл са страшно некачествени всичките, за нищо не стават, от опит ВИ казвам. Замръзвала ми е нафтата в движение. ОТ ОМВ съм най-доволен
Ама говориш пълни глупости и ти го казвам точно и ясно , без да искам да се заяждам.От 5 години и 3те ми мерцедеса , не са поглеждали друга нафта , освен тази от Лукойл и то не заради 5 стотинки.
Питай Алипи , да ти каже , как работеше мотора на 124-ката , като часовник беше , а е зареждана само от Лукойл.
Ес-класата пък за 3 месеца освен Лукойл , другаде не съм зареждал . Имаше една 1 червена нафта , ама тя не е в списъка.
За тези 5 години , нито 1 път не е замръзвала нафтата.
А колите не са гаражни и стоят постоянно на вънка.
Така , че това може да е твое мнение и да не си доволен от Лукойл.
Даже , утре сутринта , ще сипя 65 лева , пак от Лукойл , без никакви притеснения за качеството на горивото.
Edited by mbthepower, 04 December 2011 - 18:22 .
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Posted 04 December 2011 - 18:30
Колеги,аз попитах за ГАЗ,вие се хванахте за гушите на коя бензиностанция нафтата е замръзвала.
Не помагате по никакъв начин.
Благодаря все пак.
Благодаря все пак.
Не хапи този,който може да те изяде.
Posted 04 December 2011 - 18:36
Павка търкаляй с ОМВ, по принцип оттам ми дава добър разход, въпреки че от ОМВ до ОМВ разлика бол. Аз напоследък сипвам от Топливо и съм предоволен, ама знам ли те дали имаш такава оферта в твоя квартал
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 04 December 2011 - 18:37
От ГАЗПРОМ!!!!Колеги,аз попитах за ГАЗ,вие се хванахте за гушите на коя бензиностанция нафтата е замръзвала.
Благодаря все пак.
Posted 04 December 2011 - 18:44
То Газпром не знам дали имат пропан-бутан , ама знае ли ги човек братята руснаци
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Posted 04 December 2011 - 19:10
Офф..приключи най-сетне..
Да, девойката е от Йемен, много се страхуваше, едва я накарахме да дойде, Сара Ахмед се казва..
Беше много хубав форум,хубави дискусии се получиха..
Филка...същият
После Министърът дойде да ни благодари, на мен и на другата стажантка, от снимката дето бях сложила снощи.. , щото бяхме много активни в подготовката на събитието..
Утре отивам да си взема удостоверението за стаж и се приключва..
Да ви се оплача, вчера паднах по едни стълби..направо се потроших, добре че никой не ме видя..целите ми крака са сини на по няколко места..едва ходя..не искам да видя токове вече..
Венцислав..ех, как пък не я забрави тази снимка...тогава бях млада и зелена..Ти какво ще покажеш ако сложа пак снимката,м?
Да, девойката е от Йемен, много се страхуваше, едва я накарахме да дойде, Сара Ахмед се казва..
Беше много хубав форум,хубави дискусии се получиха..
Филка...същият
После Министърът дойде да ни благодари, на мен и на другата стажантка, от снимката дето бях сложила снощи.. , щото бяхме много активни в подготовката на събитието..
Утре отивам да си взема удостоверението за стаж и се приключва..
Да ви се оплача, вчера паднах по едни стълби..направо се потроших, добре че никой не ме видя..целите ми крака са сини на по няколко места..едва ходя..не искам да видя токове вече..
Венцислав..ех, как пък не я забрави тази снимка...тогава бях млада и зелена..Ти какво ще покажеш ако сложа пак снимката,м?
Posted 04 December 2011 - 19:43
Белите коси не са признак на старост, това го казвам само защото косата ми е на 75% бяла..от години се боядисвам..
Добре де, изрови темата, че с търсачката трудно се справям и ще я метна..кой бяга от едно кафе
Добре де, изрови темата, че с търсачката трудно се справям и ще я метна..кой бяга от едно кафе
Posted 04 December 2011 - 20:00
толкова ли е зле?
Затва ли ме изкъшка от списъка с приятелите си?
Затва ли ме изкъшка от списъка с приятелите си?
Posted 04 December 2011 - 20:25
И аз съжалявам, но наистина съм много злопаметнаСъжалявам направил съм грешка .
Аааа ... ще извадя тоягата ... .
Posted 04 December 2011 - 21:05
Т'ва си го слушам цял ден - даже си го сложих във фейса.... ае поздрав за всички влюбени
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 04 December 2011 - 22:38
Мише бро кФо ти стаааа по дяволите
By Batev
Posted 04 December 2011 - 22:43
Павка,газ можеш да зареждаш на едно много близко до теб място.На цариградското след Шел-а има една голяма газостанция (с много колонки) точно където е отбивката за влизане към Младост.Тия се били занимавали само с газ или нещо такова, това ми го каза Омарата (комшията с лъскавата),той от както е с газ на S-ката само там зарежда и казва че газта е хубава и разхода му бил супер.На мен все не ми остава време (или я подминавам) да ида да заредя и да видя как е.
За Лукойл мога само цветущи псувни да избълвам или поне за тоя в Младост 4.Когато съм зареждал там винаги разхода (без значение от горивото)ми е бил с около 4 литра нагоре и това го казвам съвсем отговорно.
За Лукойл мога само цветущи псувни да избълвам или поне за тоя в Младост 4.Когато съм зареждал там винаги разхода (без значение от горивото)ми е бил с около 4 литра нагоре и това го казвам съвсем отговорно.
Posted 04 December 2011 - 23:04
Ще мое ли Управата да сложи Роуд Трипчето в календара
By Batev
10 user(s) are reading this topic
0 members, 10 guests, 0 anonymous users