ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 10 February 2010 - 10:25
Алексей Петров ще му направят една тръба и ще го пуснат по живо по здраво...Присъди си трЕбет-не акции,все пак похвално е желанието на правитеелството,но по-скоро си правят евтин ПР,от който ефекта е клонящ към НУЛААА,или не точно-Радулов ще спести гориво днес
Адаш кажи,че колата не е твоя-да не те арестуват и тебе
п.с. ебаси т'ва реално ли е?!?! аз наистина ли живея в тази държава...все едно съм във филм
Адаш кажи,че колата не е твоя-да не те арестуват и тебе
п.с. ебаси т'ва реално ли е?!?! аз наистина ли живея в тази държава...все едно съм във филм
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 10 February 2010 - 11:01
Пешаходец съм заради Октопода, вярно е.
Надявам се да не искат да обискират всички автомобили на паркинга, щото тогава ще си такова капаците. Не че имам да крия нещо, ама като го разглобят после не го сглобяват...
Надявам се да не искат да обискират всички автомобили на паркинга, щото тогава ще си такова капаците. Не че имам да крия нещо, ама като го разглобят после не го сглобяват...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 10 February 2010 - 12:26
Е не вярвам да ти обискират колата,най-малкото им трявба сериозен довод за това.
Posted 10 February 2010 - 13:04
И за да я задържат би трябвало да имат сериозен довод, ама сутринта не го споделиха.Е не вярвам да ти обискират колата,най-малкото им трявба сериозен довод за това.
За сега никой не ме е търсил за съдействие по отваряне на колата. Дано да се махнат по-скоро!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 11 February 2010 - 15:48
Уфф да си имам късмета...
Бутнали са ме на паркинга...рег. ми номер е станал вълнообразен...
Бутнали са ме на паркинга...рег. ми номер е станал вълнообразен...
Posted 11 February 2010 - 18:13
Не са ли сложили камери, за да видиш кой е бил?
Ако е само номера - приеми го като против уроки.
Ако е само номера - приеми го като против уроки.
Posted 11 February 2010 - 20:03
Няма камери..-
Posted 11 February 2010 - 20:14
Нищо му няма на номера - лесно се вади, леко се поизправя на ръка и пак се слага. Само ме безпокои, че не виждам никакви болтчета или рапидки, които да го държат. Да не вземе да изпадне въпреки пластмасовата основа, която го държи.
Posted 11 February 2010 - 20:18
Веско-Nigga,отиди по съседски да поизправиш ламаринката,че вярно се набива на очи
Иначе няма рапидки,но има дупки?!?! Сигурно бронята е боядисвана...
Иначе няма рапидки,но има дупки?!?! Сигурно бронята е боядисвана...
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 11 February 2010 - 20:25
Ама май и пластмасата, в която влиза номерът е изкривена..да, няма болчета..не знам защо..
Имаше само малко пластмасови парченца по земята..
А като каза боядисвана...май наскоро се оказа, че колата е удряна преди да дойде в мойте "нежни" ръце..разбрах съвсем случайно, капакът много трудно ми се затваряше...по едно време съвсем отказа...та поръчваха някакво жило по вин-а и го оправиха, но ми показаха, че вътре на едно местенце е обелено...била е удряна и е сменяно нещо по предницата..
Та, сигурно е и боядисвана...
А не, не карай Веско да я оправя...не навивам някой от тук да я прави ,ще я оправим като се постопли времето...просто ми писна все нещо такова да се случва...
Имаше само малко пластмасови парченца по земята..
А като каза боядисвана...май наскоро се оказа, че колата е удряна преди да дойде в мойте "нежни" ръце..разбрах съвсем случайно, капакът много трудно ми се затваряше...по едно време съвсем отказа...та поръчваха някакво жило по вин-а и го оправиха, но ми показаха, че вътре на едно местенце е обелено...била е удряна и е сменяно нещо по предницата..
Та, сигурно е и боядисвана...
А не, не карай Веско да я оправя...не навивам някой от тук да я прави ,ще я оправим като се постопли времето...просто ми писна все нещо такова да се случва...
Posted 11 February 2010 - 20:34
Мхм-и моята се оказа,че е имала близки срещи преди да я купя,но не фатални...
Веско не го мисли-той е душа човек
А днес регистрирах в КАТ на бащата една малка гадна корейска джипка,та да ти кажа-пластмасовата рамка за номера е точно 2-3лв. Смяната се състои в две рапидки,така че е работа за минимално време и стотинки
п.с. Сега се сетих и една страхотна новинка свързана с номерата,днес като взимахме табелите,похвалих гласно бащата,че вече е европеец ( на табелата вместо трибагреник гордо стоят звездите на ЕС) при което един полицай каза: "до месеци може ВСИЧКИ да станете европейци"
Могат ли пак да ни накарат да си сменяме табелите?!?!?!
А днес регистрирах в КАТ на бащата една малка гадна корейска джипка,та да ти кажа-пластмасовата рамка за номера е точно 2-3лв. Смяната се състои в две рапидки,така че е работа за минимално време и стотинки
п.с. Сега се сетих и една страхотна новинка свързана с номерата,днес като взимахме табелите,похвалих гласно бащата,че вече е европеец ( на табелата вместо трибагреник гордо стоят звездите на ЕС) при което един полицай каза: "до месеци може ВСИЧКИ да станете европейци"
Posted 11 February 2010 - 20:38
Ама само в КАТ ли се продават такива пластмасови рамки?
Posted 11 February 2010 - 20:43
Мне...има ги във почти всеки магазин за автоджунджурийки и аксесоариАма само в КАТ ли се продават такива пластмасови рамки?
Posted 11 February 2010 - 21:01
Мхм-и моята се оказа,че е имала близки срещи преди да я купя,но не фатални...
Надявам се да не се стигне до такова нещо! Сигурно повечето от вас, които са пътували из Еврото са видяли немски коли със старите номера. Сменят се като се смени собственика. Вярно, е че при всяка продажба на кола се сменя номера или най-малкото самата пластина, защото се закачват стикерите за минат ТЮВ, но ако си караш колата от ървата първата регистрация, то никой не те задължава да си смениш номера, само заради тъпото евро лого!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Posted 11 February 2010 - 22:00
В КАТ ги раздават. Трябва само да кажеш, че твойта се е счупила.Мне...има ги във почти всеки магазин за автоджунджурийки и аксесоари
Аз имам едни италиански, алуминиеви, ама не стават. Накакви си 2-3 мм, а уж са стандарт.
13 user(s) are reading this topic
0 members, 13 guests, 0 anonymous users