![;)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/wink.gif)
Ама пак .. просто ...
в един момент си на майната си .. в другия - вкъщи ..
както се казва "човек е човек когато е на път" е мамка му ...
ТОЧНО ТАКА Е
Публикувано 08 октомври 2011 - 19:52
Публикувано 08 октомври 2011 - 20:44
Та дааа! Смениха ми чистачките!
Обадих се в един сервиз казах им данните на предните 650/600 мм (идея нямам защо едната е по-дълга от другата), задната 350 мм..отидох и ми ги смениха!Тъкмо на време, че в този дъжд си беше тегаво без задна чистачка.
Бай Василе, един колега имам, а и вече и съсед..дърфен-философ, пуснала бях във фейсбук линк за един конкурс за арехеолози..а понеже аз съм работила в музей, а и в моят край много се копае, как да е, имам много познати в това русло..та съм постнала линка и съм писала"На вниманието на археолозите" и тоя Добри...се изцепва нещо, че било интересно, но на кой ли му се било занимавало..и от там като набрах..и така..размяна на реплики и т.н...Много мразя някой да ми казва какво е полезно или не( при положение,че не е реципиент на информацията, която съм дала) или какво аз мога или не. Преди месеци,точно от такъв линк,с който на никой не му се занимаваше, аз спечелих ходенето в Брюксел..Мисълта ми е от 600 мои "приятели" във фейсбук, все на 15 може да бъде от полза инфото..Как да е, изтрих излишният спам от там тази сутрин, а Добри да се сърди..Той е такъв дървен философ, дето само говори и нищо не прави..не си взе изпитите, щото жена му беше бременна и той се беше депресирал от предстоящото раждане, после и поправките не си взе щото жена му роди и семейството му било приоритета..и все ми натяква, че съм нямала време да се виждам с него, а сме на една улица...и колко ми било лесно на мен и колко трудно на него и т.н. Изобщо, дразнят ме мъже дето не са мъже..и мрънкат повече от мен.., а една магистратура влачат по 3 години, щото се депресирали..аман..или по-скоро амин!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 08 октомври 2011 - 21:29
А за два дена 4ри полета и 3 държави-аСамолет братчед и после в Мерцедес / таксе / до мястото където отивах
Ама пак .. просто ...
в един момент си на майната си .. в другия - вкъщи ..
както се казва "човек е човек когато е на път" е мамка му ...
ТОЧНО ТАКА Е
Публикувано 08 октомври 2011 - 21:57
А за два дена 4ри полета и 3 държави-а
,,,ами полет 12.5 часа-а?
...хайде честито(ако ти е било първо)-и още много да пътуваш-защото това е най голямото богатство-да видиш света със собствените си очи..
Публикувано 08 октомври 2011 - 22:00
абе ,че обикаляш аз знамхехехе голем си
Признал съм те преди време ама сега да се повторя ..
Еми за първи път ми беше такова набързо да си свърша работата и да си бягам
... иначе ходя "по" ПостЕкспо всяка година и още няколко други мероприятия посещавам редовно - пряко свързани са с работата ми
Публикувано 08 октомври 2011 - 22:03
абе ,че обикаляш аз знам
Въпроса беше дали със самолет беше летял
Публикувано 08 октомври 2011 - 23:37
Това е още един прийом на ония на върха да държат робите(всички бачкатори)във блажено неведениеНещо не се усетих ... дам ... летял съм и то доста ама ..
За 1ви път летях с Нискобюджетна .. втори път няма да има
Едно е да те приемЪТ на ръкаФ .. друго е да те свалят в автобуса ..
още от летището усещаш как почват да гледат на тебе като на 2ра ръка човек , ако си от тея с автобусчето ...
Финансово ми е в пъти по добре с нискобюджетката ама нещо другото не ми хареса
После парите нямали значение .. да добре .. на баба ми фърчилото ...
Публикувано 08 октомври 2011 - 23:45
Публикувано 09 октомври 2011 - 00:11
хаха-аз пък за него изобщо не говоря-там съм от няма и 3-4 месеца-говоря за други хора-с които съм имал ежедневен контакт- знам как живеят....ама пусто-пак няма радост...Да не се обидиш само
За познаването на богати хора ... .. аз шефа ти го познавам и мога да ти кажа , че в момента хич не е щастлив въпреки , че е богат , а може да стане много по богат тогава не знам дали пак ще е нещастен ..
Публикувано 09 октомври 2011 - 00:19
Публикувано 09 октомври 2011 - 00:58
Публикувано 09 октомври 2011 - 01:34
Публикувано 09 октомври 2011 - 08:45
Публикувано 09 октомври 2011 - 08:48
Публикувано 09 октомври 2011 - 09:36
аз освен ,че я мразя-я и ненавиждам!!!На колегите на Рибарица сигурно ще им трябват зимни гуми!
Отвратително студено е, а за да е по-гадно и вали!
Мразя зимата!!
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни