Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24117 мнения по тази тема

#6046 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 07 октомври 2011 - 22:44

Ками

забелязвам на едни други места ,че си на път да се ядосаш...а не бива :)
"онзи"губи...а и от такива спорове винаги сме ощетени емоционално...
Архелогически се надявам да ме разбра
Поздрави
:yoda
  • 1
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#6047 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 07 октомври 2011 - 22:48

2 апартамента и се возиш в небесата :D
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#6048 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 октомври 2011 - 22:51

Ками

забелязвам на едни други места ,че си на път да се ядосаш...а не бива :)
"онзи"губи...а и от такива спорове винаги сме ощетени емоционално...
Архелогически се надявам да ме разбра
Поздрави
:yoda

:friends
Мнооого ме дразнят такива дървени философи..
Но ще си сипя едно вино и ще ми мине
  • 0

#6049 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 07 октомври 2011 - 22:53

:friends :thumbup
  • 0

#6050 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 07 октомври 2011 - 22:59

Публикувано изображение

Добре ли е , а ?

От мене лека , че трябва да съм свеж утре на работа :)
Самурай леко да ти мине деня утре ;)

Мерси брат-и на теб :)

Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 07 октомври 2011 - 23:29

• 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#6051 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 октомври 2011 - 08:50

Дадено :wub , ама ще почне едно разпитване: "Ама кой е, познава ли ме? Ти откъде го познаваш? и т.н. и т.н..." :android_con

Нищо,нека пита :) Ти и кажи че чичо и Васко и изпраща много специална целувчица,която ще и донесе здраве,радост,усмивки а като порасте ще стане мнооого много красива и умничка . :) :welldone
  • 1

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#6052 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 октомври 2011 - 08:56

Тейка им ше ева! Кажи кой те дразни,къде да вляза и ако има нужда да го модерирам психически..... :lil_devil
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#6053 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Град:Радомир/ София
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 октомври 2011 - 12:19

Статия:

Първа мечта: преди много години в списание "Егоист" се деляхме на два вида хора - хора с РС и хора с "Епъл". Лаптопни врагове, водещи технологичен джихад. Още тогава нахапаната ябълка беше кауза.
Аз, разбира се, бях с РС и въобще не се интересувах от напредъка на "Епъл". Всеки напредък е от дявола. Игнорант на бъдещето - и аз съм като повечето българи. Това е талант на българите - да игнорираш бъдещето. Да няма значение.
Днес Стив Джобс е част от световната доза живеене. Без да съм му фен, осъзнавам огромността на мечтата. Да можеш да правиш нови неща. Да изобретяваш. Да излезеш пред хората и те да чакат твоята нова версия на някаква спонтанна детска идея. Да надминеш модата и да накараш потребителя да осъзнае, че утре ще има още.
Не като количество, а като прогрес
А аз се родих в страна, където винаги казват: "Няма да откриваме топлата вода, я!". Винаги добавят едно "я" накрая, защото изпитват неудобство. Това е най-горчивият смях - когато осъзнаеш, че има държави, които раждат и правят Стив Джобс. И други, които раждат и правят деца за продан.
Хората на планетата всеки ден откриват топла вода и успяват да ни я продадат, а ние не откриваме нищо. Откриваме само следи от подметки по задницата си. И пак ще напомня - докато едни хора на планетата продават таблети, други хора продават децата си. Защо е така, мамка му, и защо се оказах от тая страна на Земята?!
Стив Джобс - не ми отива да пиша за него. Но ми отива да пиша за това, което помня от читанките. Примерно: "... ний сме дали нещо на света!". Потисната реплика. Не се сещам какво сме дали освен една-две бактерии. А Стив Джобс даде нещо на света и днес хората им е мъчно за него. Човекът е творческа проява на божественото. Стив Джобс със сигурност.
Иначе повечето хора са биомаса
Но дори и като биомаса могат да имат мечти. Трябва даже.
Втора мечта: Бразилия. Само преди десет години давахме примери за това, че в България се бразилизираме. Сиреч - жените продават телата си, мъжете продават съмнителни прахчета в хартийки. Държавата с най-големия външен дълг на планетата беше Бразилия. Произвежда "Фолксваген" и самба. Столицата й има формата на самолет. Имат гета колкото Благоевградски окръг. Как се справихте с бразилските цигани?
Един ден бразилците се събудиха и осъзнаха потребността да бъдат модерни. Да си платят дълговете и да станат водеща икономика. Ако горе-долу мога да си представя мечтата на един отделен субект като Стив Джобс, но не мога да си представя мечтата Бразилия.
Един човек да успее - това може да се осъзнае от българския мозък. Но цяла държава да се осефери и да тръгне по правилния път?! Как стават тези неща? Колективна мечта? Това е български оксиморон и бразилска реалност. Колективна мечта се прави от много мечти. Ама ние имаме вересии, нямаме много мечти. Дори нямаме планове за довечера.
Забранено е да се мечтае наоколо. Наоколо казват, че една птичка пролет не прави. Въобще - имаме най-тъпите пословици, който пословично ни различават от модерността. Щом Стив Джобс е възможен, щом Бразилия е възможна - значи има някакъв шанс и за нас.
Трябва някой да разреши мечтите наоколо. Да постави пътни знаци, които не ограничават, а поощряват. Бразилия и Стив Джобс. Чувствам се като световен селянин. Има защо.

Източник
  • 0
Публикувано изображение

#6054 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 октомври 2011 - 16:40

Та дааа! Смениха ми чистачките! :whistle2 Обадих се в един сервиз казах им данните на предните 650/600 мм (идея нямам защо едната е по-дълга от другата), задната 350 мм..отидох и ми ги смениха!Тъкмо на време, че в този дъжд си беше тегаво без задна чистачка.

Бай Василе, един колега имам, а и вече и съсед..дърфен-философ, пуснала бях във фейсбук линк за един конкурс за арехеолози..а понеже аз съм работила в музей, а и в моят край много се копае, как да е, имам много познати в това русло..та съм постнала линка и съм писала"На вниманието на археолозите" и тоя Добри...се изцепва нещо, че било интересно, но на кой ли му се било занимавало..и от там като набрах..и така..размяна на реплики и т.н...Много мразя някой да ми казва какво е полезно или не( при положение,че не е реципиент на информацията, която съм дала) или какво аз мога или не. Преди месеци,точно от такъв линк,с който на никой не му се занимаваше, аз спечелих ходенето в Брюксел..Мисълта ми е от 600 мои "приятели" във фейсбук, все на 15 може да бъде от полза инфото..Как да е, изтрих излишният спам от там тази сутрин, а Добри да се сърди..Той е такъв дървен философ, дето само говори и нищо не прави..не си взе изпитите, щото жена му беше бременна и той се беше депресирал от предстоящото раждане, после и поправките не си взе щото жена му роди и семейството му било приоритета..и все ми натяква, че съм нямала време да се виждам с него, а сме на една улица...и колко ми било лесно на мен и колко трудно на него и т.н. Изобщо, дразнят ме мъже дето не са мъже..и мрънкат повече от мен.., а една магистратура влачат по 3 години, щото се депресирали..аман..или по-скоро амин!
  • 1

#6055 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2837 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 08 октомври 2011 - 17:53

Още се смея на последните ти думи Лил :lol :lol :lol
п.с. Нали казват,че смеха е здраве....ти ми даде 10 мин. живот бонус.
  • 0

#6056 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8414 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 октомври 2011 - 17:54

Ma еби им квото дойде... пълно е с плужеци!
  • 0

#6057 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 08 октомври 2011 - 18:13

:allhail
  • 0

#6058 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 08 октомври 2011 - 19:27

Някой да ми каже , какви са крушките на 140-ката късите и дългите , че набарах бартери за ксенон и ми трябва да знам какви са :S
  • 0

Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#6059 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 08 октомври 2011 - 19:36

Колегитеее ...
случвало ли Ви се е в 8 сутринта да сте в Германия ?
в 8 вечерта да сте си вкъщи ? :)

Мога да Ви кажа , че изживяването е МЕГА ДОБРОТО особено и като свършиш работа ..
За първи път ми се случва нещо такова и направо .. незнам .. някаква еуфория ме тресе ..
ПРОСТОООО :hooray
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#6060 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 08 октомври 2011 - 19:43

И ако кажеш че си карал и Мерцедес си 6тичка просто :P
  • 0

4 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 4 гости, 0 анонимни