Jump to content

•  

Photo
* * * * - 24 votes

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24116 replies to this topic

#5941 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,721 Posts:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Posted 04 October 2011 - 00:07

Да ви имам проблемите - хартиени колони, лампи фенери....
В неделя достигнах нови низини - абе АЗ станах клошар бе.
Чистих градинката пред блока - САМ кат' вълк, от цял блок никой не слезе. Буквално кубици шишета, торбички с боклук, одеяла, кенчета, 4 спринцовки, дезодоранти и прочие ценен матр'ял. Събра се огромна купчина, ама наистина огромна - запалих я! Слезе няк'ва пенсия да ми се кара,че щял да вика полиция и пожарна - оттеб@х го. Купчината не изгоря нацяло - бутах казана 50-60 метра като някой клошар. Наринах изгоряло неизгоряло в казана. Изчистих всичко мамка му - до последния фас. Четири часа и отгоре труд, гаден гнусен труд. Час и нещо се къпах после. Днес ( понеделник сутринта) излизам и гледам полянката осеяна с нови боклуци. Дъртака за да ми направи напук излязнал през нощта и нахвърлял каквото има. Е к'во племе сме? Да си цапаш пред балкона само, за да направиш напук. Направо съм бесен.
п.с. Прав е баща ми " Няма ненаказана добрина"

Адаш,
Тия пенсиите по лоши от догана бре...
Евала ти за труда и търпението!
Старите хора викат: направи добро - изяж лайно, никое добро не остава безнаказано!
За съжаление, още сме на нивото - не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле, така че не се нерви.
Ако имаше повече като теб, сега нямаше да живеем в помийна яма.

Edited by SAMURAIJACK, 04 October 2011 - 00:12 .

• 3
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#5942 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,037 Posts:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Posted 04 October 2011 - 00:11

Те тук Филка, ме загуби..... красиви са да, за мен е най-хубавия баварец това, най-респектиращия, най-тежкия... Ама как харчи, как гние.... Ще предпочета цедесо 1000%.
п.с. Има една седмица 3000 кубика, за 3 и нещо я дават, да я снимам ли утре ако търсиш такава агресивна ламя? Визията И е много добра, няма гнилоч....ама е ръчка

Да де-ама цедес съм карал-такова не съм-и аз обичам шоколад ,,,ама понякога ми се иска да хапна и друго сладко ;)
а и доколкото знам-големите им мотори са мноо здрави...
Не закачайте Лилофф на темата защото и той има какво да каже...
А аз наистина мисля ,че 7цата е красива кола-за здравина няма как да говоря,,,както казах-не съм карал,а на приказки и писано не вярвам-веднъж пишеше "жени"-влязох-то си беше кенеф да го еВа...
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#5943 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8,412 Posts:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro

User's Awards

3
16
3
2
Garage View Garage

Posted 04 October 2011 - 00:13

Не гният бре, Мишо! Като При Мерц е, само ако е боядисвана и лошо подготвена преди това!
Ама ебаси колко са поевтинели! :)

http://nfs.mobile.bg...6769&f1=details
http://www.cars.bg/u465260
http://www.cars.bg/u451978
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#5944 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,421 Posts:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Posted 04 October 2011 - 00:14

Мишо, лошото е че в случая и той е Вуте, той си постила аки-баки пред терасата.. Смятай за какъв БГ извратен мазохизъм иде реч.
Майната му аз утре пак ще изчистя - сега са малко боклуци, обаче ако го хвана в акция ще стане неприятно
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#5945 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,037 Posts:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Posted 04 October 2011 - 00:17

Не гният бре, Мишо! Като При Мерц е, само ако е боядисвана и лошо подготвена преди това!
Ама ебаси колко са поевтинели! :)

http://nfs.mobile.bg...6769&f1=details
http://www.cars.bg/u465260
http://www.cars.bg/u451978

:tequilla: ..ся ако имах паричкиии...
:drift :harabe
  • 0

#5946 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4,931 Posts:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Posted 04 October 2011 - 00:26

бате Филипе такава седмичка и аз бих седнал да покарам след като се накефя на купенцето :D
Ама преди нея една 126ца .. после 140ка .. и чак тогаз таз ми ти красавичка :rolleyes
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#5947 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,037 Posts:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Posted 04 October 2011 - 00:28

бате Филипе такава седмичка и аз бих седнал да покарам след като се накефя на купенцето :D
Ама преди нея една 126ца .. после 140ка .. и чак тогаз таз ми ти красавичка :rolleyes

Аз тия ги минАх ;)...та затова доиде ред на 7чката..ще ти кажа как е ;) :android_cool
  • 0

#5948 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4,931 Posts:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Posted 04 October 2011 - 00:44

Аз тия ги минАх ;)...та затова доиде ред на 7чката..ще ти кажа как е ;) :android_cool

Искам сам да разбера :)
недей да ми казваш :)
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#5949 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,761 Posts:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Posted 04 October 2011 - 06:28

И къде е станало това, след като ти не влизаш в неговия форум, а той не пише тук и така от месеци :wacko Няма нужда да ми отговаряш и да влизаме в диалог по този въпрос, но се озадачих, тъй като мислех, че отдавна тези неща са приключени.

Да де, допреди да се сдърпаме с бай Васил, единствения ми проблем беше с Богомил и то преди година сигурно.
Да, нещата с него са приключени отдавна. :)

Стига вече по тоя въпрос.
  • 0

#5950 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Posts:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Posted 04 October 2011 - 08:26

Има една седмица 3000 кубика, за 3 и нещо я дават, да я снимам ли утре ако търсиш такава агресивна ламя? Визията И е много добра, няма гнилоч....ама е ръчка

За Е38 ли говорим или за Е32, тъй като за Е38 цената е доста ниска, ако колата като цяло не е някой кош.? Ако е Е38, то и аз имам интерес от снимките :thumbup

И аз съм фен на МБ, ама нещо търся промяна. То човек докато се не опари, не му идва акъла. Имам един авер, който е карал доста коли МБ 140, 220, 7-ци всякакви и все си говоря, кое е по-добро. Въртя го суча го, едва ли не насила да ми каже, че 7-цата е по-добър избор. Ама все не ми казва това. В заключение винаги ми отговаря, че МБ са по-здрави и особено от към окачване, което за тези тежки коли е доста важно, както и като цяло повече ги харесва-по-хубаво возят и много други неща. Та все не ми дава зелена светлина за някоя 7-ца да му се не види, ама нали ми е приятел и не искал да ме лъже, само за да ми угоди :lol
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#5951 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5,604 Posts:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
Garage View Garage

Posted 04 October 2011 - 08:50

изглеждаше като "Всички на колене,това е музиката във W140".

Е братче, добре, хубава е ,ама нищо особено. Какво толкова съм казал,егати?

Изглеждало било. :rofl Извади ми цитат и го покажи бе лаик! Най-директно давам пример с твоето озвучаване,защото знам за кво става дума. И нима това не е така? Точно затова те заболя,защото за пореден път си невежа в нещо! Ама се пърчиш! Ти имаш проблем с общуването куре! Имаш страх от нещо! Пъчиш се за да покажеш че знаеш нещо а всъщност си само един отличник в училище.
Бъди отличник,учи се,бъди примерен и принципен,това не е никак лошо. Напротив! Но,не се напъвай където не знаеш и не разбираш!

Всеки един грамотен на тема озвучаване,знае какво става със звука от говорителите му когато те не отговарят на радиото. При тебе така ли е бе? Що се извърташ? Що казваш че ние ти преиначаваме?

Замомни,дечко! Музиката в 140 не може да се нарече 'нищо особено' от невежа като теб! Затова започвам с това че незнаеш какво се случва със говорителите ти!

Те това те заболя! Никой не те е обидил и никой не те е обявил за враг!

Остани си у филма и заповядай в спора само когато си подготвен! Е те тука е разликата! Те от тука баш ти е проблема на тебе!

Разбра ли ся кво си казал!?!?

Ще ми викаш ти на мене 'по-леко' ама друг път! Да! По-леко ще съм в чата,щото се съобразявам с момчетата и знам какво старание влагат за да се запазват отношенията тук! Само за това,да знаеш!

Хубаво ти каза Алипи. Оди и си чешай негативизма в онова изкецаното масто където си модератор! Язък за все още малкото останали хубави момчета там! Един ден и те ще дойдат тук! Запомни го! Бай ти Васо е милион пъти по-добър в преценката си от теб!

Не те е срам....преиначавали сме му били думите! :thumbdown
  • 1

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#5952 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5,604 Posts:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
Garage View Garage

Posted 04 October 2011 - 09:00

Със здраве и дано си ме разбрал този път.

п.п.-Павка-мисля ,че Васо няма нужда от адвокат-както и ти нямаше нужда преди(принципно)-големи хора сме-ще се разберем

Кво съм разбрал,разбрал съм.

Ще ти отговоря кратко.

Ти си един от хората които преценяват дали заслужавам наказание. Ами след като имаш това право,го прилагай а не ми обяснвай кое и какво.

Това съм аз! Свиквай!

Ако има нужда.....давай и прилагай правилата!

Нито ме интересува Тито,мито и който и да било....никога не влагам старание да запомня кой,кога и с какво. Няма да има стачки и квото там си го нарекъл. Аз не стачкувам ами като видя че нямам място нейде,не се натискам да оставам!

Бай ти Васил,няма да се промени!
  • 2

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#5953 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,761 Posts:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Posted 04 October 2011 - 16:07

Бай Василе, говориш пълни глупости.

Първо,защо си мислиш, че аз си правя изводите за музиката във W140 гледайки само какъв е звука в моята 140ка?

Това е положението - с BOSE,без BOSE,с оригинално радио,без оригинално радио, озвучението във W140 не е нищо особено.

Второ, мен никой по никакъв начин не може да ме засегне ,камо ли да ме накара да ме заболи.
Ти си този,който извърта. Ти си този,който има проблем с общуването,защото имаш прекалено голямо
его и самочувствие,което явно ти замъглява съзнанието. Започнал си да се държиш като някакъв
форумен бог и наказваш всеки ,който дръзне да не е на твоето мнение.
Да, не съм спец по озвучаване, но и ти не се изкарвай като повелител на аудиото.

Не ти отива на годините да се държиш така.

Язък,че съм те имал за приятел.

Не си прави труда да ми отговаряш.
  • 9

#5954 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3,768 Posts:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007