ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24116 replies to this topic
Posted 03 October 2011 - 21:39
Пушка, ти да ме видя някъде да споря с теб?!? Или да се обръщам нещо към теб?!?
Както виждаш говорех на Васил...
А това за "ламповия" звук беше към Васил, за да ми хване аналогията със звука на лампата и стария транзистор...
А иначе за теб знаем, слушали сме легендите, всичко под 600 е компромис, явно и всичко, дето не е супер дупер кларион с мега супер дупер уфери за 2 бимбарици е компромис...
Както виждаш говорех на Васил...
А това за "ламповия" звук беше към Васил, за да ми хване аналогията със звука на лампата и стария транзистор...
А иначе за теб знаем, слушали сме легендите, всичко под 600 е компромис, явно и всичко, дето не е супер дупер кларион с мега супер дупер уфери за 2 бимбарици е компромис...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Posted 03 October 2011 - 21:40
Колкото до спорчето за аудиото, къде намесвате лампови усилватели
Намесваме ги при сравнението за отличното качество!
И не съм те обявил за враг ами просто те наблюдавам колко си неподготвен в изказванията си...дори и в последното ти.
Ти какво искаш,да те оставя да говориш пред цел свет амфоризми ли? И другите да си траеме,щото ти си казал така. Пишеш! Изпращаш! Получаваш!
Няма как да стане друго яче!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 03 October 2011 - 21:44
Банда понеже повечето сте в чат темата и да не пускам нова такава при Ес-ките да ви питам нещо.Може ли
Posted 03 October 2011 - 21:47
Става дума за прословития регулатор на вентилатора на парното.Като взех колата видях че е в багажниа и мислех че е свален но се оказа че моя си е на мястото.Та въпроса ми е.Как мога да го проверя този втория дали е изправен.Има ли някакъв начин да се замери (или кавото там трябва)преди да се сложи.
Posted 03 October 2011 - 21:48
Кажи де?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 03 October 2011 - 21:49
Освен да го видиш на съпротивление как е
Posted 03 October 2011 - 21:55
Е това е супер преувеличено.Няма нищо вярно и никога не съм казвал,че всичко под 600 е компромис.
Дори който и да пита каква 140ка да си вземе - 500 или 600, винаги му казвам,че 500 е в пъти по-прост и надежден мотор.
Аз самия бих си взел 500,ако трябваше да избирам м/у 500 и 600.
Не знам къде сте слушали тези легенди. Шашнат съм.
Ти ми извърташ думите.
Просто отговорих на мнението на бай Васил,което изглеждаше като "Всички на колене,това е музиката във W140".
Е братче, добре, хубава е ,ама нищо особено. Какво толкова съм казал,егати?
Posted 03 October 2011 - 21:57
Опита който си направих беше да го закача на буксите и да пусна парното без да го сложа там където му е мястото.
Резултата ,завъртя и спря.Не исках да свалям оригиналния че гледам с някаква паста е мазан отдолу ,а незнам каква е и откъде да взема(може и за това да ме светнете ако не е тайна).
Резултата ,завъртя и спря.Не исках да свалям оригиналния че гледам с някаква паста е мазан отдолу ,а незнам каква е и откъде да взема(може и за това да ме светнете ако не е тайна).
Posted 03 October 2011 - 22:03
Ей, не се дразнете..
Posted 03 October 2011 - 22:04
Я го снимай това чудо
Пастата да не е "топлопроводима" ако е такава, ще ти дам, само ме подсети да взема за някоя среща
ей, apple, не ми ползвай android-четата
Нищо не извъртам, това са твои думи, не помня от коя тема, но са си твои
А и както виждаш не споря... всеки има право на мнение, нито ще се опитам да ти насадя моето, нито ще приема нечие за меродавно...
как и да е, мисля да приключим с темата за аудиото...
а и най добре занапред, в тая тема да не стават спорове от това vs онова, виждате до къде стигат.
Пастата да не е "топлопроводима" ако е такава, ще ти дам, само ме подсети да взема за някоя среща
Ей, не се дразнете..
ей, apple, не ми ползвай android-четата
Ти ми извърташ думите.
Нищо не извъртам, това са твои думи, не помня от коя тема, но са си твои
А и както виждаш не споря... всеки има право на мнение, нито ще се опитам да ти насадя моето, нито ще приема нечие за меродавно...
как и да е, мисля да приключим с темата за аудиото...
а и най добре занапред, в тая тема да не стават спорове от това vs онова, виждате до къде стигат.
Posted 03 October 2011 - 22:11
Да, топлопроводима паста е, ще ти дам ако ти потрябва...
Posted 03 October 2011 - 22:12
Aз предлагам след 21:00ч форума да не работио ,много сте заядливи вечер.
Наздраве!
Наздраве!
NO PAIN - NO GAIN!
Posted 03 October 2011 - 22:13
Ок ще ти кажа ако ми потрябва паста.Първо да разбера дали работи по някакъв начин.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users