Айде,ако обичаш негативизмът от другия форум да не го пренасяш тук.
Ако си имал разправии от преди с бай Васо не си го изкарвай тук,ами отиди на място да се разберете.
Аз също не съм бил съгласен за някои неща с него ,но не ме е обвинил в каквото и да е било.Мисля че когато е обективно даденото мнение няма как да те обвинят в нещо нередно.
Ако ти си бил обвиняван в нещо то е защото най вероятно си се изказал не както трябва или просто си взел отношение колкото да не е без хич.
Никакъв негативизъм не пренясам от никъде.
До преди месец не съм имал никакви разправии с никой /освен с Богомил/, камо ли с бай Васил.
Откакто му казах, че 124-ката не е най-яката кола на света, той ме обяви за враг ,неприятел и неистински.
Той реагира супер остро и то срещу човек дето винаги го е защитавал,когато е правил екшъни из форумите.
До последните събития с него съм го считал за най-близкия ми приятел от форумите за Мерцедес,айде моля ти се.
Рошавия може да потвърди думите ми, и който и да е друг..
Колкото до спорчето за аудиото, къде намесвате лампови усилватели и т.н.,все едно че 140ката е с такъв.
Аз казах,че музиката на 140ката далеч не е нещо изключително, дори и да е с BOSE колоните,усилвателя и т.н, и
айййде пак - "Ти какво разбираш. Я се скрии,щото си неподготвен.Попрочети малко па тогава се изказвай"
Можеше да ми го каже и по нормално.
Повече няма да пиша по тоя въпрос.