Абе ти наистина обясняваше, ама нали съм вятърничава и не чета..да от форума ми е..нещо трябва да пипна по настройките, ама какво беше?От прикачването на форума ли? ако е от него, ще ти го оправя, знам какъв е проблема, бях писал, ама кой да чете
Не е настинка, по-лошо е, но до утре трябва да ми е минало.Ще го оправим.
И настинката тоже, ако искаш.![]()
Телефон за контакт за настинали клиентки:0895668836
Кажи колко време отнема само, че ако ми кажеш, че колата трябва да я докарам и да я оставя и да си я прибера в друг ден...
Диагнозата ми беше точно "перонеален тендинит"...аз го добавям това на глезена и уточнявам, може би неточно къде е болката..в началото отока беше от двете страни на ходилото ми, но най-много ме болеше в едната страна на петата..и до ден днешен, като си натоваря краката ме заболява веднага пак петата..не знам как да го обясня..Ходих на няколко лекари..единият искаше да ми бие инжекция в местото, другия ми каза да ходя на високи токове и да си правя компреси със спирт..третият, който не е лекар, а кинезитерапевт действително ми помогна. С масажи и акупунктура. Минаха две години. Кача ли се на пътеката да бягам и кракът ми е пак довиждане, същото е ако нося тежко или скачам, ходя дълго и т.н. Старост-нерадост!

Виж ГАРАЖА