ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24116 replies to this topic
Posted 10 September 2011 - 22:42
ще трябва по често да се събираме, да тренираме ...
Насе и я криеш ли бе
Давай и ние да я познаваме... И да се надяваме , че тя няма като ками да каже , че иска само по-големи (освен ако не е между 18 и 22 )
Давай и ние да я познаваме... И да се надяваме , че тя няма като ками да каже , че иска само по-големи (освен ако не е между 18 и 22 )
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Ох ох сега взлизам не бегайте......ся КИ прочета за ко стаа въпрос и веднага влизам У мааабето....чекайте ме
By Batev
Posted 10 September 2011 - 22:44
Ох котьоооо
Какво ти котьоооо , това си цела пантера
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 10 September 2011 - 22:44
Сочнооо
Posted 10 September 2011 - 22:46
Какво ти котьоооо , това си цела пантера
А не бе ... малкия голям Танас големи тигрици познава
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 10 September 2011 - 22:48
Време е да запознаеш и всички побратими
Пешка ти без йеее.. че си женен до колкото знам
Posted 10 September 2011 - 22:49
Чудя се сега,ако някой чешит от нас перне една тема....със заглавие 'продължение на спора от заключената тема' Ахахаххахааа!
Момчета с тази шега не искам да провокирам отново разправийката. Даже,макар и от първите в кавгите,признавам че е шашаво да се чепкаме за аляфщини.
Но най-напред е добре,добре да подчертаваме какво всъщност искаме да кажем и да го кажем максимално и недвусмислено разбираемо.
Наздраве!
Бог да прости Батето
Момчета с тази шега не искам да провокирам отново разправийката. Даже,макар и от първите в кавгите,признавам че е шашаво да се чепкаме за аляфщини.
Но най-напред е добре,добре да подчертаваме какво всъщност искаме да кажем и да го кажем максимално и недвусмислено разбираемо.
Наздраве!
Бог да прости Батето
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 10 September 2011 - 22:49
Ееееее Камито избега а какво инфо имах за нея ди диииииии
By Batev
Posted 10 September 2011 - 22:51
Да пусна още една снимчица освен .. ама на други тигрица ?
Цитирам :
" и аз имам телевизор ама .. ходя на кино "
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
не съм избягала..с един тигър мъркаме по скайпа..
Кажи за инфото..
Кажи за инфото..
тя темата е отключена вече, чака само нас
Posted 10 September 2011 - 22:53
Аааа, то не пречи!
Подражавам на Духовни, ку мъ разбираш
Миии лайки
Posted 10 September 2011 - 22:54
Насе .. чакам със затаен дъх
ама вместо да ги пускаш тука.. вземи ги доведи я на Лабиринта.. я О..!hammer всяка сряда (а за нея може и всеки ден по няколко пъти )
Ками не говори така.. че ще почнат да ревнуват всички тук.. на чело с Илиянчу
бай Васо.. то е ясно , че не сте тръгнали за кавгата... Проблема е там , че ние си познаваме кой как говори и се изказва , а и както казваш почти всеки ден заеедно...
Просто не бива да се отрича хубавото
ама вместо да ги пускаш тука.. вземи ги доведи я на Лабиринта.. я О..!hammer всяка сряда (а за нея може и всеки ден по няколко пъти )
Ками не говори така.. че ще почнат да ревнуват всички тук.. на чело с Илиянчу
бай Васо.. то е ясно , че не сте тръгнали за кавгата... Проблема е там , че ние си познаваме кой как говори и се изказва , а и както казваш почти всеки ден заеедно...
Просто не бива да се отрича хубавото
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users