ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 01 септември 2011 - 18:28
Малко е прекалено това!
Но ме кефи къв як екип сте! Веднага направихте готова действаща схема!
Публикувано 01 септември 2011 - 18:31
Малко е прекалено това!
Марти е как бе човек....ние клуб сме или букова шума
Само някой да каже ПРОБЛЕМ и веднага намираме решаването му.
За да дойде ред Мишката да се оплаче тука наЧи нещата са сериозни.....затова кой с каквото може помага
By Batev
Публикувано 01 септември 2011 - 18:32
Но ме кефи къв як екип сте!
И не казвай ''сте'', а ''сме''.....щото и ти си един от нас бро
By Batev
Публикувано 01 септември 2011 - 18:33
Илияне - тигъре мой, той я хвана и да се цалива, с някъФ в дискотеката и пак и прости... Казвам ви, че нещата са сериозни и, че тая се дъни яко. Дано сега кат' отиде в студентски град да му се лепне някоя по-малко лоша злина
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 01 септември 2011 - 18:33
Според мен решението е да излезете с Мишо и той да те запознае с гаджето на брат му. Тя няма да ти устои, ти ще я забиеш и всичко е на 6!
Публикувано 01 септември 2011 - 18:35
А дано!!! Ама Генгста требе да го подготвя преди т'ва - демек да го напияСпоред мен решението е да излезете с Мишо и той да те запознае с гаджето на брат му. Тя няма да ти устои, ти ще я забиеш и всичко е на 6!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 01 септември 2011 - 18:36
Истина!И не казвай ''сте'', а ''сме''.....щото и ти си един от нас бро
Публикувано 01 септември 2011 - 18:36
Толкова ли е зле тая? Дай да я видим на снимка Че ми стана интересно...А дано!!! Ама Генгста требе да го подготвя преди т'ва - демек да го напия
Публикувано 01 септември 2011 - 18:37
Мишо,направи така,брат,че тя все едно ти се е хвърляла на тебе и е искала да се бодете.Така ако разбере малкия 2-ву метров човек може и да се разсърди че посяга на брат му.
Ба ли му мамата. Може да се получи.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 01 септември 2011 - 18:38
Илияне - тигъре мой, той я хвана и да се цалива, с някъФ в дискотеката и пак и прости... Казвам ви, че нещата са сериозни и, че тая се дъни яко. Дано сега кат' отиде в студентски град да му се лепне някоя по-малко лоша злина
Мишее искренно се надявам така да стане броо, ако пък ли не кат дойда ще помагаме по студентски...ще му метнем некоя Петричанка.....нема да се косиш
Според мен решението е да излезете с Мишо и той да те запознае с гаджето на брат му. Тя няма да ти устои, ти ще я забиеш и всичко е на 6!
Оууу Марти благодаря за комплимента..
Иначе за 3 минути толкова много глупости мога да изръся, че няма да може ми устои
By Batev
Публикувано 01 септември 2011 - 18:41
По-принцип е вариант, ама първо аз не я харесвам ГРАМ, второ тоя брат ми ше откачи с главата и най-много да се сбиеме, което ще е най-тъпия възможен изход... По-скоро да намеря паролата и за скайп и фейса, щото съм сигурен, че се сваля яко.Мишо,направи така,брат,че тя все едно ти се е хвърляла на тебе и е искала да се бодете.Така ако разбере малкия 2-ву метров човек може и да се разсърди че посяга на брат му.
Публикувано 01 септември 2011 - 18:44
Евала бате, на теб ще разчитам - приключвам темата, че наводнихме яко, но да знаеш, че октомври месец ще те търся усилено.... Теб и твоите-мои снахиМишее искренно се надявам така да стане броо, ако пък ли не кат дойда ще помагаме по студентски...ще му метнем некоя Петричанка.....нема да се косиш
Публикувано 01 септември 2011 - 18:49
Евала бате, на теб ще разчитам - приключвам темата, че наводнихме яко, но да знаеш, че октомври месец ще те търся усилено.... Теб и твоите-мои снахи
Ти си ми като брат, което означава, че и брат ти ми е като брат.....затова нема да се плашункаш
Горе долу съм измислил вече една схема
Кат дойде времето удараш една шайба и ще помагаме мой
By Batev
Публикувано 01 септември 2011 - 18:57
Евала братчето ми!!! Чакаме го малкия ми ГОЛЯМ брат да започне в Щутгард(Ст.Гр), и обработката стартира в мигТи си ми като брат, което означава, че и брат ти ми е като брат.....затова нема да се плашункаш
Горе долу съм измислил вече една схема
Кат дойде времето удараш една шайба и ще помагаме мой
Публикувано 01 септември 2011 - 18:58
Евала братчето ми!!! Чакаме го малкия ми ГОЛЯМ брат да започне в Щутгард(Ст.Гр), и обработката започва в миг
Е те това е истината
Темата да се счита за приключена
By Batev
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни