ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 30 August 2011 - 22:24
By Batev
Posted 30 August 2011 - 22:28
леле тука скоро и рап генгста воини ще има
Posted 30 August 2011 - 22:33
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 30 August 2011 - 22:35
евала брато за нещата които правиш по тая кола и желанието което имаш за да стане
Posted 30 August 2011 - 22:35
леле тука скоро и рап генгста воини ще има
ооооооо Биги мдааа аз ще върна пукотевицата по пътищата с моите рап парчета
By Batev
Posted 30 August 2011 - 22:37
@mradulov, много ясно няма грижи.
Gangsta, само ще окабелим всичко, после като намеря една букса, ще навържа и модулите. При всички положения няма да е работещ в едните няколко седмици. Липсва ми дори лостчето за управление.
Че се сговни клапана за празния ход, ама той лесен, ще преживее утре една корасилинова клизма и ще му мине
Бе забавлявам се.
Петък отивам пак да я разтривам по моренцето. Засега никакви грижи от към мотор, купе, предавателна и ходова част. Всичко ток!
Posted 30 August 2011 - 22:37
да не последва съдбата някои само на ту пак
лилоф къде ще скиташ по моретата, че аз ще съм на юг некъде къде приморско може би
лилоф къде ще скиташ по моретата, че аз ще съм на юг некъде къде приморско може би
Posted 30 August 2011 - 22:40
евала брато за нещата които правиш по тая кола и желанието което имаш за да стане
Е това е само началото
Сега диря спортно филтърче и 1 датчик .. онзи дето се слага отпред на "интейка" дето е от 2 части Сещаш ли се ?
П.С Казвам ти го НЕ случайно
Posted 30 August 2011 - 22:44
Къде по моренцето ще се разтриваш, че и аз петък имам път на там?
@mradulov, много ясно няма грижи.
Gangsta, само ще окабелим всичко, после като намеря една букса, ще навържа и модулите. При всички положения няма да е работещ в едните няколко седмици. Липсва ми дори лостчето за управление.
Че се сговни клапана за празния ход, ама той лесен, ще преживее утре една корасилинова клизма и ще му мине
Бе забавлявам се.
Петък отивам пак да я разтривам по моренцето. Засега никакви грижи от към мотор, купе, предавателна и ходова част. Всичко ток!
Аз ще се подвизавам от малко по-южно от Китен, Царево, Приморско(има офроуд събор на Перла) до св.Влас(че там е джета на един приятел). Вторик рано ще захващам към София. За нощен живот не ставам, че съм със семейството.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 30 August 2011 - 22:48
В Созопол мисля да си почина.
Бях 5 дни на Лозенец, от които 1 прекарах в разходка м/у тоалетната и леглото, 1 на терасата берейки душа... и останалите по някакви барове.
Ама толкова не ми се ходеше по разни партита, че не е истина...
И все пак: DJ Tarkan е уникаааааааааален. Ебаси яката музика. Ама честно! Уникален.
Ако не си карал стомашния вирус това лято, не пропуска. Взимай си някакви имуностимуланти и витамини, и стискай палци винаги да има тоалетна хартия около теб.
Бях 5 дни на Лозенец, от които 1 прекарах в разходка м/у тоалетната и леглото, 1 на терасата берейки душа... и останалите по някакви барове.
Ама толкова не ми се ходеше по разни партита, че не е истина...
И все пак: DJ Tarkan е уникаааааааааален. Ебаси яката музика. Ама честно! Уникален.
Ако не си карал стомашния вирус това лято, не пропуска. Взимай си някакви имуностимуланти и витамини, и стискай палци винаги да има тоалетна хартия около теб.
Posted 30 August 2011 - 22:48
тва ще е интересно - офроуд на перла, предполагам събота и неделя ще е?
бмв фест на ммц-то ще има също събота и неделя
че и аз случаино там
а наско грам не мога да зацепя в момента за кои датчик ми говориш, а пък и незнам за кво ти е при положение че слагаш мегата?
бмв фест на ммц-то ще има също събота и неделя
че и аз случаино там
а наско грам не мога да зацепя в момента за кои датчик ми говориш, а пък и незнам за кво ти е при положение че слагаш мегата?
Posted 30 August 2011 - 22:54
Тука едни уговорки едни морета....едни фестове.....баси мамата
Еееее този свят не е равен за всички....Лилов по 16 пъти ходи на море
и все в различни курорти....други и те такаа....тцтцццтт
Крайно време ее отдавно го мисля, ама и аз идвам в Столицата
Еееее този свят не е равен за всички....Лилов по 16 пъти ходи на море
и все в различни курорти....други и те такаа....тцтцццтт
Крайно време ее отдавно го мисля, ама и аз идвам в Столицата
By Batev
Posted 30 August 2011 - 22:55
то тва не зависи от столицата
Posted 30 August 2011 - 22:57
то тва не зависи от столицата
Да бе дааа не зависи от Столицата...айдееее там и от въздуха пари се правят
Донеси си бизнеса батко в Петрич...и ако не ми търсиш пари за хляб ела ме плюйни
By Batev
Posted 30 August 2011 - 23:01
а пък и незнам за кво ти е при положение че слагаш мегата?
Е как да я настроя без да и "кажа" кратко точно и ясно колко въздух смуче
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users