ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 11 август 2011 - 01:14
Онуй дето му викат решетка .. отпред с ребрата
Мината е със шкурка 180 и 200 ... само тряя се пръсне с пистолет както си тряя и ще заспи
Мината е със шкурка 180 и 200 ... само тряя се пръсне с пистолет както си тряя и ще заспи
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 11 август 2011 - 01:16
Онуй дето му викат решетка .. отпред с ребрата
Трябва сега да се изтърка и със шкурка 800/1000 за да се заглади Баце...ще и трябва и основа и тогава боя и после лак.
Знаеш ли колко ще ти струва....колкото ми вземаш ти за доставките от Ибей
толко ще те издрънча и аз ахахахахаха
Къв цвят я искаш бро
Кеш само за материалите
By Batev
Публикувано 11 август 2011 - 01:28
BLACK
Доставката от Ибей ти е 20 лева
Казвай сега колко за консумативите и да ти я пращам с парите в пакета
Доставката от Ибей ти е 20 лева
Казвай сега колко за консумативите и да ти я пращам с парите в пакета
Публикувано 11 август 2011 - 01:30
Добре ама ти неказа какъв цвят черен матов,,, с лак без лак......кажи каква искаш да стане и ще ти кажа
By Batev
Публикувано 11 август 2011 - 01:36
Искам да стане чисто черна като колата
Не мат или някаква разновидност .. просто черно
Мисля си , че с лак ще е хубаво да се мине за да може да държи тая боя .. все пак отпред е жега образно казано и постоянно ще е подложена на външни влияния
Кажи сега ти как ще стане работата
Не мат или някаква разновидност .. просто черно
Мисля си , че с лак ще е хубаво да се мине за да може да държи тая боя .. все пак отпред е жега образно казано и постоянно ще е подложена на външни влияния
Кажи сега ти как ще стане работата
Публикувано 11 август 2011 - 01:43
Сега утре отиваш и си купуваш водна шкурка с номер 1000 и я минаваш навсякъде ама перфектноооо да не си пропуснал място
И не жали шкурката сменявай я често.....после ми я пращаш по еконт с едини 25-30 лева за материали.....немоа да ти ги изчисля с точност.
И другата седмица тия нося в Софето......за труд нищо не искам.........ама като поръчаме фаровете от Ибей.......колко пише толко плащам окей ?
И не жали шкурката сменявай я често.....после ми я пращаш по еконт с едини 25-30 лева за материали.....немоа да ти ги изчисля с точност.
И другата седмица тия нося в Софето......за труд нищо не искам.........ама като поръчаме фаровете от Ибей.......колко пише толко плащам окей ?
By Batev
Публикувано 11 август 2011 - 01:49
Аз от хора от клуба главница принципно не си взимам
Другото не мога да ти го обещая .. няма начин просто
внос на стоки от страни извън ЕС имат ДДС и Мито .. едното е 20 и другото и то е май 20 процента .. на да кажеме 400 лева .. какво ще трябва да заплатя , ако ти кажа ОК - Смятай , че спокойно може да ми се върже на 200 лева цялото боядисване
Другото не мога да ти го обещая .. няма начин просто
внос на стоки от страни извън ЕС имат ДДС и Мито .. едното е 20 и другото и то е май 20 процента .. на да кажеме 400 лева .. какво ще трябва да заплатя , ако ти кажа ОК - Смятай , че спокойно може да ми се върже на 200 лева цялото боядисване
Публикувано 11 август 2011 - 01:55
Хехеххехеехех така ли?
Аз незнаех........ако искаш я пращай......казах ти какво ще ти излезе......пък за фаровете има време ще я мислим.
Ако в Софето наистина ти искат мноо пари да я направят......аз ше ти я направя за без пари
100грама боя с лак на Спейс Хекер ми излизат около24-25 лева....ще взема и две цедки за боята.....и малко шприц кит демек основа
ако преценя че има нужда.....1 литър корселин, ще ми трябва и е готова
Аз незнаех........ако искаш я пращай......казах ти какво ще ти излезе......пък за фаровете има време ще я мислим.
Ако в Софето наистина ти искат мноо пари да я направят......аз ше ти я направя за без пари
100грама боя с лак на Спейс Хекер ми излизат около24-25 лева....ще взема и две цедки за боята.....и малко шприц кит демек основа
ако преценя че има нужда.....1 литър корселин, ще ми трябва и е готова
By Batev
Публикувано 11 август 2011 - 02:02
братовчеде тъй тъй ... баш тъй си е
Така е по закон
Намери начин да ги пратиш директно .. от УСА към БГ и другоTo го остави на мен
Така е по закон
Намери начин да ги пратиш директно .. от УСА към БГ и другоTo го остави на мен
Публикувано 11 август 2011 - 02:09
Иначе няма ядове .. реша ли ще ти свирна ..
единствения проблем е , че откъм време съм доста ограничен и Събота ще я минавам с 800 / 1000 и ще ти я пратя в Понеделник .. което значи , че Вторник е при тебе .. За сряда дали ще си готов ?
единствения проблем е , че откъм време съм доста ограничен и Събота ще я минавам с 800 / 1000 и ще ти я пратя в Понеделник .. което значи , че Вторник е при тебе .. За сряда дали ще си готов ?
Публикувано 11 август 2011 - 07:31
Иначе няма ядове .. реша ли ще ти свирна ..
Ами може можее ще направим всичко възможно да стане
By Batev
Публикувано 11 август 2011 - 10:41
Ами може можее ще направим всичко възможно да стане
Аз ще пробвам да изтегля всичко с 1 ден по рано
Сиреч утре да търкам и тн и в Събота да ти я пусна .. Понеделник сутринта да е при теб
Викаш шкурка 800 и 1000 или една от двете ?
Публикувано 11 август 2011 - 11:39
А пък аз си пазя това за спомен
Прикачени файлове
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 11 август 2011 - 12:07
Аз лично не го познавам това момче, ама как не му идва повече незнам? Всички мои познати, от Петрич са големи пичове, явно и този е "кореняк"
Публикувано 11 август 2011 - 12:14
Оооо, това на хубава картина и в рамка задължителноА пък аз си пазя това за спомен
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни