ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 04 август 2011 - 12:06
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 04 август 2011 - 13:35
Точно като написах това мнение и ми спряха нета Сега съм на Wi-Fi Чудех се дали има яки игрички (за да си запълвам времето ) ,защото има една оферта за внос от Англия и после човека го хаква (Live и без това не искам да играя) .Имах една PS2 и яко ме радваше даже имах и волан,който не беше от най-добрите,но пак се играеше яко.BTW в Техномаркет в някой си мол имаше един волан за 300 и нещо кинта май,който беше и със скорости и беше мноо як ама и бая кинти си е.Като цяло се чудя дали ще се прецакам ако си купяАз имам кутията Х, кажи какво те интересува?
Голяма краста е особенно за пуцалки. за 100-тина лева може и с волан с педали да се оборудваш и тогава вече става пълна лудница.
Имам приятел, който ги хаква, ама после забравяш за мултиплей пре майкрософт.
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 04 август 2011 - 14:14
Взимай английска, отивай при kainy (гугъл го), и ако си късметлия ще ти тръгне кутията.
Публикувано 04 август 2011 - 14:34
Айде аз тръгвам по жегите да се ровя в моргите... Стискайте палци
Кфо търсиш бре момко я кажи
By Batev
Публикувано 04 август 2011 - 17:37
Две тръби за климатроника, един датчик за фреона, и между другото си взех и помпичка за течноста на чистачките, че моята беше работеща, ама със счупен накрайник (пластмасов)... Абе общо взето съм доволен от цените, само един тъпунгер дет ми поиска 90лв. за лентов кабел на клаксона, но като го чух само връзката се разпадна в миг, и тая джаджа ще я търся след морето... Бай Васо ми е намерил майстор та ще видим каква ще я сделаме.Кфо търсиш бре момко я кажи
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 04 август 2011 - 18:25
Браоо бре мойто момче справил си се с задачата
By Batev
Публикувано 04 август 2011 - 18:31
Е сеа остава Васе, да ме препоръча на един мастер да ми направи една заварка, а ако не стане ше се свалят чистачкА,табло и куп други тъпотии, ама да виим де... Hope for the best, prepare for the worstБраоо бре мойто момче справил си се с задачата
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 04 август 2011 - 19:44
Е сеа остава Васе, да ме препоръча на един мастер да ми направи една заварка, а ако не стане ше се свалят чистачкА,табло и куп други тъпотии, ама да виим де... Hope for the best, prepare for the worst
Хехеехх опре ли раЛтата до Бай ти Васо считай я за свършена броо
By Batev
Публикувано 04 август 2011 - 19:55
Аз съм върла фенка на ексбоксаПичове някой има ли Xbox 360,шото брат ми си прецака крака нещо и ходи трудно,пък и без това по-цял ден е скука и си мислех дали да не си взема един да си джиткам игри по жегите
И на мен кайни-то ми го хакна и нямам грижи вече 2 години, записвам си и дискове, но любимите игри си ги купувам.Взимай английска, отивай при kainy (гугъл го), и ако си късметлия ще ти тръгне кутията.
Публикувано 04 август 2011 - 21:57
Аз също имам ексбокс,но си накупих оригинални игри и имам платен златен акаунт за три години....та си джиткам онлайн яко modern warfare 4 и black ops...Аз съм върла фенка на ексбокса
И на мен кайни-то ми го хакна и нямам грижи вече 2 години, записвам си и дискове, но любимите игри си ги купувам.
Публикувано 04 август 2011 - 22:03
Аз онлайн не играя, нямам време нещо напоследък... (но не го продавам)
Иначе тъкмо се бях заканил да си купя последния Assassin's Creed и той взе че тръгна пиратски... ми как да не ги бодна тея пари за нещо друго
Иначе тъкмо се бях заканил да си купя последния Assassin's Creed и той взе че тръгна пиратски... ми как да не ги бодна тея пари за нещо друго
Публикувано 04 август 2011 - 22:14
онлайн и аз не мога вече...
но мога с wii-то ..ама не ми е удобно с него да играя, някак си не са го измислили да е функционално, него го използвам предимно за спортове ,йога и аеробика
но мога с wii-то ..ама не ми е удобно с него да играя, някак си не са го измислили да е функционално, него го използвам предимно за спортове ,йога и аеробика
Публикувано 04 август 2011 - 22:23
Влюбил се момък в девойка.Признал чувствата си
Девойката веднага му задала няколко въпроса:
- Имаш ли 2 мерцедеса?
- Не! - отговорил момъкът.
- Имаш ли вила на два етажа?
- Ами...не! - пак измънкал младежът
- Тогава няма за какво да си говорим!
Огорченият влюбен отишъл да поиска съвет от баща си
- Не знам какво да ти кажа сине.Щом толкова я харесваш, можеш да продадеш Бентлито и Ламборгинито и да купиш 2 мерцедеса,но да бутаме 2 етажа от вилата,заради някаква кифла,глупаво ми се струва.
Хахаххахаххаха
By Batev
Публикувано 04 август 2011 - 22:26
Аз пък мислех да си купувам УИиИ,,,да отслабвам -хехеонлайн и аз не мога вече...
Иначе оналйн си е истината ,,,,никога не омръзва...само дето верно няма много време вече...
Публикувано 05 август 2011 - 07:47
Добро утро.Кое му е доброто и аз незнам.Пускам телеФизора и новините започват,че пак двама души,пешеходци са загинали в София от безрасъдно шофиране.Нямам думи вече.Незнам какво става в тая държава.Единият шофер(специалист) е на 21г.,другият хубавец е на 23г.
Статистиката сочи че ние сме ЕДИНСТВЕНАТА държава в света дала повече жертви на пътя отколкото във войни.
Може да ми се изсмеете но дайте като клуб и организация да подкрепиме кампанията за разумно шофиране и да спрем убийствата по пътищата.Жалко е всеки ден да започват всички информационни емисии как хора са загинали от безрасъдно шофиране.
Дайте да спреме да се избиваме.
Аз също обичам малко по екстремното шофиране,но не ми е проблем да застана зад всяка една кампания и екстрмното шофиране да отиде на заден план или да бъде на контролирани места..
Хора,Колеги,страшно е, много.
Админи,Ръководсто,УС,дайте да измислиме нещо съвместно с други клубове да застанеме зад някакъв лозунг ли ще е или кампания,да покажеме че е време да се спре с убийствата по пътищата.
Статистиката сочи че ние сме ЕДИНСТВЕНАТА държава в света дала повече жертви на пътя отколкото във войни.
Може да ми се изсмеете но дайте като клуб и организация да подкрепиме кампанията за разумно шофиране и да спрем убийствата по пътищата.Жалко е всеки ден да започват всички информационни емисии как хора са загинали от безрасъдно шофиране.
Дайте да спреме да се избиваме.
Аз също обичам малко по екстремното шофиране,но не ми е проблем да застана зад всяка една кампания и екстрмното шофиране да отиде на заден план или да бъде на контролирани места..
Хора,Колеги,страшно е, много.
Админи,Ръководсто,УС,дайте да измислиме нещо съвместно с други клубове да застанеме зад някакъв лозунг ли ще е или кампания,да покажеме че е време да се спре с убийствата по пътищата.
Не хапи този,който може да те изяде.
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни