айде бе Коц, нали вече си намери жанти
Не е още, праща ми все нови и нови обяви
Публикувано 29 март 2019 - 11:50
айде бе Коц, нали вече си намери жанти
Не е още, праща ми все нови и нови обяви
Публикувано 29 март 2019 - 11:50
Аз съм раздвоен между тях и едни еленови рога
(да уточня... жантите са такива рога, други още не са ми порастнали, но никога не е късно)
Публикувано 29 март 2019 - 11:53
Търсят се и 17ки или 18ки АМГ моноблок.
ЕТ 25- 34 за 8,5 инча. Трябват ми за 129ка
Аз съм раздвоен между тях и едни еленови рога
(да уточня... жантите са такива рога, други още не са ми порастнали, но никога не е късно)
Тези последните https://www.ebay-kle...gsxuBbEglRumH3A са на 300км от вкъщи.. в едната посока
Публикувано 29 март 2019 - 12:08
Иво, можеш ли да се позовеш на конкретен член, по който смяташ, че са нарушени правата ти по отношение на опазване на лични дании?
В противен случай, мнението ще бъде третирано като провокация, а качването на Закона за изменение и допълнение на Закона за опазване на личните данни, като спам.
Това е административно нарушение на Правилника и подлежи на санкция. Предполагам знаеш?
Публикувано 29 март 2019 - 12:18
Няма право а и аз не желая да ми се изписват имената( име и фамилия ) в общо достъпен чат. Многократно го казах.Като се прочете закона за защита на личните данни ще се знае това нещо.
Няма спам защото е конкретно по създалата се ситуация.
Предложил съм да се редактират или скрият мненията където има име и фамилия и другите мнения в диспута да се скрият по съдалата се ситуация тук в темата ( Чат тема )
Публикувано 29 март 2019 - 14:25
Публикувано 29 март 2019 - 15:02
IVVOO, случаите, които цитираш, не са приложими за теб, защото не си идентифициран по някакъв друг начин освен с лично и фамилно име, което само по себе си не е достатъчно за да те идентифицира по неоспорим начин.
Освен това ти сам нарушаваш презумцията за анонимност, която претендираш, като в профила си споделяш името на фирмата, в която работиш.
Безплатната реклама на гърба на Клуба, освен проява на лош вкус, е и нарушение, от самия теб, на поверителността на личните ти данни.
Моля да премахнеш рекламата от профила си.
Публикувано 29 март 2019 - 15:09
Този пост е редактиран от IIVVOO: 29 март 2019 - 15:21
Публикувано 29 март 2019 - 17:39
Публикувано 29 март 2019 - 18:14
Малко ме озадачи и леко огорчи факта, че по този казус освен двамата участници отношение не взеха никой от редовите членове, а само от Управителния съвет:
... Ивайло Велев,
заемам се да проверя и да пусна отговор в секцията за членове.
Изтрий името ,имам си Ник
Явно си има предистория и нямам достатъчно информация, но колкото и да препрочитам последните три страници,
колкото и да разглеждам от различни гледни точки и аргументи случая, нещо не ми стоят добре нещата.
Има неволни залитания и от двете страни, но от едната страна усещам нюанси на пренебрежително превъзходство.
Случва се и по други форуми някой неволно да се обърне към колега по име вместо с ника.
Но не съм срещал някой да упорства с това.
Според мен не е точно така. Във форум се членува и обръщението е с ник, а регистрацията е с истинското име.
Името се използва като обръщение във публичен форум на клуб, в който членуваш със истинското ти име...
P.S. Нещо не открих този правилник за форума, но за мен това не е толкова важно в случая. Просто има писани и неписани закони.
Този пост е редактиран от bat_Vite: 29 март 2019 - 18:16
Публикувано 29 март 2019 - 18:28
Малко ме озадачи и леко огорчи факта, че по този казус освен двамата участници отношение не взеха никой от редовите членове, а само от Управителния съвет:
Публикувано 29 март 2019 - 22:14
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни