Някой може ли да сподели опит/ да препоръча добър ГПС тракер ? Видях, че масово са с батерии, но според мен по-удачно е такова със свързване директно към акумулатора на колата. Защото всичко се случва с тия презареждаеми батерии. Отделно видях, че са със сим карта, там как стоят нещата? Видях има разни тракери с подслушване, изпращане на стоп съобщения и тн. Не зная колко е полезно, но на мен по-скоро ми трябва някакво устройство което да "зашия" в колата и посредством приложение да мога да влезна и да видя местоположението му. Нещо от типа на Find My iPhone.
Повечето които са на батерии имат възможност за свързване директно към 12v .
Има такива които са с вградени МОЩНИ магнити и МОЩНА батерия.В комплекта има и за свързване към 12-24v.Едно такова нещо изкарва около 4 месеца с едно зареждане( зависи с каква батерия е).
Възможност да го залепиш под колата посредством магнитите(вградени са ).
При зададена от теб макс скорост получаваш смс на телефона ако е превишена скоростта.
Ако се отлепи от колата ( само на сила става ) получаваш смс с координати къде е устройството.
Ако решиш ... --- набираш сим картата, устройството ти затваря и после те набира , вдигаш и слушаш всичко което се чува ( говор, птички и пчелички ).
и още куп такива неща.
При всички опции задаваш тел.номер ( главен и до два допълнителни) .Други телефонни номера няма да имат каквато и да било връзка с тази сим карта.
Сигнала е доста силен за да не се заглушава лесно -159dBm
А телефоните (gsm) са - от 60 до 112dBm
Платформа за следене и история - повечето са безплатни.
Този пост е редактиран от IIVVOO: 20 май 2018 - 19:08