ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 23 май 2011 - 00:07
Има какво да се каже, ама ае няма нужда - нека всичко е наред
Публикувано 23 май 2011 - 00:12
Малко попрекали тука ама карай!!! Не е важно винаги да си оригинален.... Ако нямаш кво да кажеш по-добре си замълчи, вместо да оригиналничиш.... Нямаш нужда от това, а и не ти отива. иначе евала
Нещо те жегна текста ми ли колега?
Слагам голяма усмивка и директно ти казвам да свикваш!
Искам ли да кажа нещо го казвам и единствено бих се притеснил ако то се харесва на всички.
Ако някога с нещо съм ти помогнал... Благодаря за евалата! И със сигурност знай че винаги имам кво да кажа!
Накрая вземам идеята от Джак. Който не го кефи написаното да ми пере чембер с минус,който да.....ще гледаме зеленкото и те тека.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 23 май 2011 - 00:16
Бай Василе - нека не го правим лично
Ако не ни свързват мислите, то музиката ще го стори.
сорри ако съм обидил някой
Васко не търси под вола теле - готин си, кефиш.... само не се форсирай. Совите не са това, което изглеждат
Ако не ни свързват мислите, то музиката ще го стори.
сорри ако съм обидил някой
Васко не търси под вола теле - готин си, кефиш.... само не се форсирай. Совите не са това, което изглеждат
Публикувано 23 май 2011 - 00:55
И кое прозвуча като оригиналничене? Нещо неверно ли казвам? Баси! Като нещо не ви отърва в тая шибана политика,влизате курвачката и без много да мислите съветвате другия да не търси телета?
За другото евала ама за дереджето на държавата....оригиналничене.
Човеко,никога не съм търсил конфликти. Но ги мога. Или преставаш да ми вкарваш подобни фрази или пускаш кротко музика докато не ми хареса и тогава за евалата чакаш наздраве.
Без приспивни песни.
За другото евала ама за дереджето на държавата....оригиналничене.
Човеко,никога не съм търсил конфликти. Но ги мога. Или преставаш да ми вкарваш подобни фрази или пускаш кротко музика докато не ми хареса и тогава за евалата чакаш наздраве.
Без приспивни песни.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 23 май 2011 - 01:26
Който търси намира 124ки
Публикувано 23 май 2011 - 01:47
бай Васо-виж си ЛС,,,
Ти що не си вкараш едно 124 от щатите?
Публикувано 23 май 2011 - 01:56
щото....можеше да си вкарам CL-a...ама -се обезмисля -Ти що не си вкараш едно 124 от щатите?
дори и за 124ка-пояснявам
-когато е хубав двигателя-несъмнено е голям мотор-значи говорим или за 320 или за 420 или за 500--6таци 300-има много рядко там ,а и съм имал вече такъв-предпочитам по хубав,,,,за дизели не говорим-това е невъзможно да намериш-има някакви 123ки ама и те са рядкост
читава 320ка с екстри може да се намери за около 2-до 5000 долара-приемма най евтиния вариант-2000$,,,такаа...сега=следва шипване до България-
,,,ако имаш хора и някои с контейнер да го разделите и т.н.-може би да се върже по евтино ,но при всички положения-минимум1300-1500$ със застраховката...
такаа
и полсе идва веселбата-в българия вече-първо-технотест-заради различните табла мигачи и фарове-тамоколо 500 лефчета...и после-МИТО..или акциз-кое доиде по добре -щото колата е внос от извънЕС...и тоя 220 кончета като ги умножим по 39 лефчета ли бяха там?,,,,иии...става-никакъв смисъл..
ще си взема азз...хич и не бързам даже
Публикувано 23 май 2011 - 02:08
щото....можеше да си вкарам CL-a...ама -се обезмисля -
дори и за 124ка-пояснявам
-когато е хубав двигателя-несъмнено е голям мотор-значи говорим или за 320 или за 420 или за 500--6таци 300-има много рядко там ,а и съм имал вече такъв-предпочитам по хубав,,,,за дизели не говорим-това е невъзможно да намериш-има някакви 123ки ама и те са рядкост
читава 320ка с екстри може да се намери за около 2-до 5000 долара-приемма най евтиния вариант-2000$,,,такаа...сега=следва шипване до България-
,,,ако имаш хора и някои с контейнер да го разделите и т.н.-може би да се върже по евтино ,но при всички положения-минимум1300-1500$ със застраховката...
такаа
и полсе идва веселбата-в българия вече-първо-технотест-заради различните табла мигачи и фарове-тамоколо 500 лефчета...и после-МИТО..или акциз-кое доиде по добре -щото колата е внос от извънЕС...и тоя 220 кончета като ги умножим по 39 лефчета ли бяха там?,,,,иии...става-никакъв смисъл..
ще си взема азз...хич и не бързам даже
Чуя ли нещо ще алармирам. Лека Филко.
Публикувано 23 май 2011 - 09:00
Некой ако стои без работа и се чуди какво да прави,нека звънне да пиеме по кафенце или
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 23 май 2011 - 09:00
Мерси, СамурайНощна птицо...имаш плюсче от мен
как си иначе-надявам се имаше поводи за усмивки днес
Ходих вчера на кафе в градината на Гранд хотел София, за пръв път..с детето и нали беше топло си бях облякла бели дрешки, косата си бях направила и като дойде сервитьорката и не знам кво направи ама изтърва един фреш с киви, той ме оля порядъчно..цялата ми коса, панталон, чанта, детето...всичко беше във фреш от киви и стъкла по земята...
Направо....нямам думи..
Знам, че се случва...ама защо все на мендъждът после беше бял кахър...
Но иначе ми донесоха малинова и черешова бира, та бях доволна вечерта
Писна ми от тези празници..имам още един изпит по Публично международно право ама не мога да седна да чета, детето все на главата ми и иска вън..
Хайде, оплаках се ...мога да отивам да си мия терасата
Хубав ден на всички!
Публикувано 23 май 2011 - 09:07
Мерси, Самурай
Ходих вчера на кафе в градината на Гранд хотел София, за пръв път..с детето и нали беше топло си бях облякла бели дрешки, косата си бях направила и като дойде сервитьорката и не знам кво направи ама изтърва един фреш с киви, той ме оля порядъчно..цялата ми коса, панталон, чанта, детето...всичко беше във фреш от киви и стъкла по земята...
Направо....нямам думи..
Знам, че се случва...ама защо все на мендъждът после беше бял кахър...
Но иначе ми донесоха малинова и черешова бира, та бях доволна вечерта
Писна ми от тези празници..имам още един изпит по Публично международно право ама не мога да седна да чета, детето все на главата ми и иска вън..
Хайде, оплаках се ...мога да отивам да си мия терасата
Хубав ден на всички!
И аз празниците ги недолюбвам -много хора,,много суетене-и най вече-задължения-пък било то и само-"трябва да се ходи еди къде си..."
Иначе ситуацията на момента хич не ти е била весела,но...сега вече май изглежда по друг начин-нали е зад теб
тия плодовите бири са ми интересни-имах приятел които се чудеше дали да не почне бизнес с вноса им....явно стават за пиене
...а иначе детето си е право-лято е -Изпита ще доиде и ще замине=айде почти не остана ....
-чистотата е здраве
Хубав и усмихнат ден ти желая
Публикувано 23 май 2011 - 09:50
Приятели аз тази песен на Славити я пуснах заради заглавието не толкова заради самия Hero .. и аз не го тача много много просто в акъла ми дойде "нема такава държава *баси" и се сетих за песента
По никакъв начин не съм искал да запаля някакъв "лют скандал"
По никакъв начин не съм искал да запаля някакъв "лют скандал"
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 23 май 2011 - 10:42
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни