А къде изчезна МИШО?
Камелче той е нещо във фаза май май......ама ше му мине
Posted 22 May 2011 - 19:39
А къде изчезна МИШО?
Posted 22 May 2011 - 20:14
Posted 22 May 2011 - 20:18
В Русия е. В Русия е
Posted 22 May 2011 - 20:59
Posted 22 May 2011 - 22:21
Бате никви извинения.. ама ако не друго поне успях да освободя 5 от 6 изпита
А време за барбекюта Бог дал Цяло лято пред нас.. (само да не е около 11ти юли , че имам държавен изпит) после моренце.. това онова.. ехеее
Posted 22 May 2011 - 23:11
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 22 May 2011 - 23:33
Малко попрекали тука ама карай!!! Не е важно винаги да си оригинален.... Ако нямаш кво да кажеш по-добре си замълчи, вместо да оригиналничиш.... Нямаш нужда от това, а и не ти отива. иначе евалаВсичко добре ама изтърканият лаф че няма алтернатива направо ме смазва.
Кой казва че няма алернатива? Единствно симпатизиращите на сегашните !
Алтернатива винаги има ! Да не се свършиха българите?
Джак,ставаш за даскал.
Аз доскоро не гласувах,щото не поглеждах в политиката. Сега обаче мисля да започна,ама ще започна едва когато преценя че кандидатите са свет.
И предишните и сегашното са ебаси кретените! Айдуко турчин не го коментирам,понеже сме със цензура.
Как я виждам тая държавната работа аз? Ами според мен тя е като при човека. Когато някой иска да се оправя сам,той тъси начини да се оправя сам и се оправя сам......а не се лепва на някого от когото да чака да му оправи живота.
Сегашните ме нервират щото виждат че хората страдат и се прават на улави и кьорави.
А бе аланколоууу,като виждаш че ти е трудно,излизай два пъти месечно в пряк дебат с нарада!
Потърси раната!
Потърси съвет от знаещите ако не знаеш с кво да я излекуваш! Не се таралежи.
Попитай възрастните дали имат нужда от помощ! Та те са хората на чийто гръб сега ядеш!
Кьорав ли си аланколу? Те имат синове и деца които виждат това ти отношение? Тъп ли си аланколу? Децата си обичат родителите и няма да спрат да им помагат. Обаче аланколу! За разлика от тебе те не са кьорави и видат че родителите им не заслужават това отношение.Това пък предполага само едно. Други и да се надяваме надеждни управници.
Честито баня!
Posted 22 May 2011 - 23:45
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 22 May 2011 - 23:47
Posted 22 May 2011 - 23:49
Posted 22 May 2011 - 23:51
Posted 22 May 2011 - 23:53
е ама ти чак ще се обиждаш ли...щото някои ти направил бележка ,че е не е културно пост номер 5 да ти е от сорта на-"абе хубаво приказваш ама по добре си мълчи",,,и то към човек които се е доказал в тоя форум,,,,Добре заварил приятели!!! тенкю, тенкю а лот
Posted 22 May 2011 - 23:54
Нощна птицо...имаш плюсче от менКво толкоз попитах, че ми сложихте минус ...и на 24В..
Добре, че мога сама да си ги оправям...
Merz, не те знам къв си и за кво се бориш, но почваш да се заяждаш с първото мнение още и правиш кофти впечатление..
Posted 22 May 2011 - 23:59
Самурай... не се обиждам лесно поздрав за всички нощни птици - респективно за ТЕБ,Васил и ЛиЛНощна птицо...имаш плюсче от мен
как си иначе-надявам се имаше поводи за усмивки днес
Posted 23 May 2011 - 00:01
етоабе наш човек си си ти ,,,Самурай... не се обиждам лесно поздрав за всички нощни птици - респективно за ТЕБ,Васил и ЛиЛ
0 members, 14 guests, 0 anonymous users