Иво така съм съгласен с километрите, макар че не всички таксита си прихващат празни км. Както и да е обаче. Подробностите ще са за тези, които ще го ползват. Има и drink & drive. Не знам дали съм организатор, при все че всеки може да е от организаторите, като помага с каквото може. Пиша това, което чух на Камбаните (и ти беше там). За записването обаче ще се поясня защото имам 2 хотела и поне си мисля, че знам малко.
Това записване не е като да се запишеш на екскурзия до Анталия, където агенцията е поела ангажимент да продаде Х стаи и хотела ги е дал на определена цена. При този случай, първо се разбира бройката желаещи и тогава се запазва. През това време се търсят опции за Х бройка. Има хора, които ще присъстват и ще спят при приятели, у тях си, или вече са си уредили (както вие с Ники). Така че идеята с поста на Еди за краен срок е добър за да се отиде при хотелиер и да му се иска цена и възможност за настаняване. Тогава пак ще има хора, които ще кажат много скъпо или много гаден хотел. Така че няма нищо общо с нормално организирана почивка. Вярно е, че това запитване можеше да стане преди 2 месеца, но сега гледаме напред и правим това, което е възможно. Всички са доброволци в това начинание и всеки има работа и семейство, преди събитието. Виновни няма и не трябва да се търсят. Хайде по-ведро и оптимистично. Аз мога да осигуря и палатки ако има нужда ![](https://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji6.png)
Два дни са все пак, не 20.
Хубав уикенд
Official Mercedes-Benz Club of Bulgaria
www.mbclub.bg
е те тука бъркаш много .Така ще настъпи хаос,излишно напрежение и още други неща.Няма смисъл да ги изреждам. Енергията и проблемите за настаняването е хубаво да се хвърли сега.Като дойде време за излизане на пистата- да се мисли само за това на бистра глава. Да няма хора изморени от пътуване или от спане в палатка.( както пише Мартин : ще дойдат 2000 човека( от цяла България))
Винаги се е предлагало хотел и после записване.
Ти си от няколко месеца тук и не ти е ясно как е било до сега.
Аз и Теменужка( не я познаваш ) сме правили две събития за МБкБ .Както аз така и тя(тя е най веща в тези неща от всички нас взети заедно тук в МБкБ) се занимаваме с организацията и изпълнението на събития: екскурзии, транспорт, team building, зелени училища, подбор на кадри реклама и т.н. - стига толкова реклама ![:)](https://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.png)
За екскурзиите няма смисъл да коментирам с теб.
"Това записване не е като да се запишеш на екскурзия до Анталия, където агенцията е поела ангажимент да продаде Х стаи и хотела ги е дал на определена цена. При този случай, първо се разбира бройката желаещи и тогава се запазва. " Дали е правилно Ти да ме учиш и да ми обясняваш .Айде стига глупости.
Когато ми трябва електрически съвет питам Стъни
Когато нещо не ми е ясно с ходовата част питам Ники
Когато искам застраховка и информация за такива продукти звъня на Иван
Когато ми потрябва един път помощ звъннах на Мартин и Павката
Когато имах нужда от съвет от IT питах Лилов и Сами
и т.н
( дано не се обидят другите които разбират , но с тях се засичаме на неделното кафе)
Когато не разбирам нищо в дадена тема: прочитам я , питам ако нещо ми е любопитно . Но не философствам