Ааа не. Лимоните са ми запазена марка .
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 31 август 2017 - 17:54
Публикувано 31 август 2017 - 18:14
Не, не чета си тука, пиша си...
Нещо грешно ме разбрахте!
Казах, че е трудно да се влезе в клуба, аз не желая, защото за себе си така съм преценил, но има други които желаят. За тях помислете, да се улесни прицедурата.
Нямам нищо против никой от този форум (с изключение на тези който пишат тука колкото да си правят реклама на сервизчетата), така, че за технически проблеми съм насреща.
Нещо грешно ме разбрахте!
Казах, че е трудно да се влезе в клуба, аз не желая, защото за себе си така съм преценил, но има други които желаят. За тях помислете, да се улесни прицедурата.
Нямам нищо против никой от този форум (с изключение на тези който пишат тука колкото да си правят реклама на сервизчетата), така, че за технически проблеми съм насреща.
Публикувано 31 август 2017 - 18:39
Прокопи, един технически въпрос, ако е удобно разбира се.
На един познат както си кара по сред нощ по магистралата в един момент му угасват всички светлини и на
дисплея на таблото се появява Синя светкавица, изписва и SRS нещо си. След разкачване на акумулатора и
закачване след 10 минути колата продължава по пътя без проблеми. Автомобила е W203 C Klasse 2003г.
Колата повече не е правила този номер и не и е правена диагностика.
Въпроса ми е дали си чувал нещо за символ Синя светкавица при Мерцедес?
Аз питах няколко “майстори“ и никой не е виждал и чувал за такова нещо, на всички им звучеше много странно.
Публикувано 31 август 2017 - 18:43
Прокопи, един технически въпрос, ако е удобно разбира се.
На един познат както си кара по сред нощ по магистралата в един момент му угасват всички светлини и на
дисплея на таблото се появява Синя светкавица, изписва и SRS нещо си. След разкачване на акумулатора и
закачване след 10 минути колата продължава по пътя без проблеми. Автомобила е W203 C Klasse 2003г.
Колата повече не е правила този номер и не и е правена диагностика.
Въпроса ми е дали си чувал нещо за символ Синя светкавица при Мерцедес?
Аз питах няколко “майстори“ и никой не е виждал и чувал за такова нещо, на всички им звучеше много странно.
Единственото нещо светещо в синьо на w203 са дългите светлини
А ето ти картинка на светкавицата
Публикувано 31 август 2017 - 19:01
И аз така знам. И майстор Венци от Несебър и той, звъня и на негови познати от сервиза на Мерцедес в Бургас.
Питах и разни тежки “баш майстори“ в София. Никой не знае за Синя светкавица а точно такава е имало на дисплея,
всички в колата са я видели.
Публикувано 31 август 2017 - 19:20
Извинявай,че гледах да пиша пръв преди човека който си упоменал .Просто не исках да се приеме като заяждане към него.
По принцип светлинните индикациите са зелено(ОК или допълнителен,спомагателен модул ),синьо(дълги светлини),жълто(предупреждение),червено(опасност (ПРОБЛЕМ голям)).
При тунингованите коли е DISCO-тека. Може да свети и сиросинкяво.
За W203 дисплея свети само в два цвята . Жълто(нормален дисплей) и Червено (Проблем)
Ако някой знае нещо повече нека ме допълни.
Публикувано 31 август 2017 - 19:48
Къде горе долу се е намирала тази синя светкавица?
Публикувано 31 август 2017 - 20:35
Сигурни ли сме, че колата не е фейсова. Там дисплея свети в синьо. Да не би да е видял нещо такова
Публикувано 31 август 2017 - 20:40
Аз лично не съм я видял Синята светкавица. Светела е на централния дисплей както от картинката на Спорта,
само че придружена с надпис SRS нещо си. Угаснали са фаровете, аварийните са работели.
Всичко се оправя след откачване и закачване на акумулатора и повече не се появява.
Не е фейсова колата. Няма тунинг. Бензин.
Както и да е, човека си кара колата, уж вече проблем няма, хич не я мисли и му е все тая.
Да не го мислим и ние.
На мен ми е интересна Синята светкавица за която никой не е чувал и никой не е виждал.
Този пост е редактиран от vencislav: 31 август 2017 - 20:48
Публикувано 31 август 2017 - 20:48
Колеги, на 203 преди фейслифта екрана е монохромен с оранжеви символи(ако не ме лъже паметта), на фейслифта екрана не е точно монохромен, по принцип надписите са в сиво, но при предупреждения или авария надписите стават червени, примерно отворена врата или потегляне на леко натисната ръчна. Единственото синьо, което съм виждал по таблата и на двете модификации, та даже и на други автомобили, е иконата за дълги светлини. Бях чел някъде, че светлините по таблото са:
Зелен: информативна индикация
Жълт: предупредителна индикация
Червен: индикация при която автомобила трябва незабавно да бъде спрян, а двигателя изгасен.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Зелен: информативна индикация
Жълт: предупредителна индикация
Червен: индикация при която автомобила трябва незабавно да бъде спрян, а двигателя изгасен.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 31 август 2017 - 20:57
Здравейте скъпи съфорумници!
Желая ви приятна вечер!
Наздраве на пиещите!
Приятно гледане на ТВ-маните!
Лека работа на работещите!
Незабравим +#$%***** на практикуващите!
Лек сън на спящите!
Най-доброто или нищо!Средно няма!
Който е по средата да му е яка...душата!
Желая ви приятна вечер!
Наздраве на пиещите!
Лек сън на спящите!
Публикувано 31 август 2017 - 21:12
Здравейте скъпи съфорумници!
Желая ви приятна вечер!
Наздраве на пиещите!
Лек сън на спящите!
Публикувано 31 август 2017 - 21:49
Иво, Кобрата е в къщи!:)
Жена ми е на работа още де...
Объркал си ми телефона,ама в офиса са мои хора!
Не знам как е в Софето,ама тук ченге са полудели за проверки!Сякаш са им дали норматив,който не са изпълнили.От скоро време стоят на "Х"две коли,снимат насреща и в другата лента.След 200-300 м.пак чака кола за тия които са се успокоили!
А това си е двулентов път в една посока!Викат му магистралата!Разделен с мантинела и пр.Няма начин да караш с 50.Ще те избутат и ще те направят саварина или поне комбЕ!
Днес ме убиха от стрелба!Така не е било!Надявам се че е вярно че когато на снимката има повече от една кола,тя отпада!
Наздраве!
Публикувано 31 август 2017 - 22:05
Иво, Кобрата е в къщи! :)
Жена ми е на работа още де...
Объркал си ми телефона,ама в офиса са мои хора!
Не знам как е в Софето,ама тук ченге са полудели за проверки!Сякаш са им дали норматив,който не са изпълнили.От скоро време стоят на "Х"две коли,снимат насреща и в другата лента.След 200-300 м.пак чака кола за тия които са се успокоили!
А това си е двулентов път в една посока!Викат му магистралата!Разделен с мантинела и пр.Няма начин да караш с 50.Ще те избутат и ще те направят саварина или поне комбЕ!
Днес ме убиха от стрелба!Така не е било!Надявам се че е вярно че когато на снимката има повече от една кола,тя отпада!
Наздраве!
От София до Пловдив и обратно беше лудница днес от полиция и от "греманци" .Една W202 след Вакарел посока София ( на спускането) беше станала smart от един бус. Багажника го нямаше на Ц-тката, а стоповете и бяха(това което беше останало от тях) на гърба на седалката. Мисля че са се разминала с малки наранявания най-много.
За снимка с две превозни средства на нея- отпада при оспорване ако не я махнат преди това самите проверяващи на записите.
Има и нещо ново: до две години ако не ти вземат парите за глоба отпада по ДАВНОСТ . Това го четох преди 2 дни.Само чакам да излезе в ДВ.
Ако Кобрата (говоря за предмет ) не ти е ОК на 29/09/2017 ще съм в комплекс Житари.
Публикувано 31 август 2017 - 22:51
Този месец разбрах, че КАТ са ме замерили с 20лв. глоба, директно в НАП.
От 2014та било, а и пусната за принудително събиране, но от НАП-ските хора, не беше стигнало до ЧСИ.
Не ми излиза в данъчното, никога не се е появявала никъде, регистрирах си последната кола миналата година в КАТ, никой нищо не каза.
Абе, някаква мистерия, но с кеф си им дадох 20те лв, че ми трябваше една справка.
Набързо калкулирах колко време и разходи ще имам да си късам нервите по КАТ. Предпочетох да им я платя докато си пия кафето, вместо да слушам гише-простотии.
Нямаше лихви.
Грам не мога да си представя какво е това нарушение за 20лв... но да са живи и здрави.
Аз живеех с представата, че на всичко е 2 години по давност.
А не е да се крия или нещо такова, ама... инстанции, какво да ги правиш, толкова си могат.
6 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни