Измислен, неизмислен, както стана ясно има и други хора които мислят като мен, просто аз ги казвам директно нещата, защото не искам да влизам в този елитен клуб.
Само да ти кажа нещо което никой няма как да го отрече: в Мерцедес Бенц клуб България има всякакви хора ( умни и тъпи, културни и простаци, хора с комплекси, улегнали хора, интелигентни хора, лоши хора, добри хора, хора на които може да се разчита и хора които само говорят, селяни и селяндури, хора с различни вероизповедания и т.н.)
Ние ( МБкБ ) не сме елитен клуб... Ние сме хора притежаващи автомобили от тази марка, хора обичащи тази марка Mercedes или хора занимаващи се по някакъв начин с Мерцедеси...и ... всеки такъв човек е добре дошъл в този клуб.Без значение дали си от с.Бъта или от с.Български извор (моето село в Ловешко ...нищо че живея и съм роден в София.Не се приемам за Софиянец).
Тъй,че ... не си мисли, че сме голямата работа или с нас не се говори. Като не намираш общ език с един ще го намериш лафа с друг.
Усмихни се и ... ще се радвам да дойдеш на писта Дракон( на 65км от теб е).Тогава ще разбереш че повечето от нас не сме такива за каквито ни мислиш.