Jump to content

•  

Photo
* * * * - 24 votes

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 replies to this topic

#21601 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2,836 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

User's Awards

2
32
2
2

Posted 31 August 2017 - 10:47

Много, прекалено много сме станали толерантни...

Търпим някой да пише колко ни е смешен клубът...понеже разбирал от коли...и Хитлер е разбирал от човешки ресурси нали така?!

Градивна критика...нищо общо с реалността. Седим си отстрани и гледаме сеир, най-готиното занимание, даваме и акъл, който никой не ни е поискал.

Тази организационна тема, според мен трябва да е в раздела за членове.

• 3

#21602 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2,840 Posts:
  • Град:Дармщат
  • Автомобил:
    W215 CL500

User's Awards

19
3
2
Garage View Garage

Posted 31 August 2017 - 10:48

@prokopi69 - Да те питам ти пробвали да станеш член на клуба, че отсичаш, че било трудно?

@taskov - Ако искаш сеир препоръчвам ти "http://ludanadprevara.com/"

@mradulov - Целта на клуба е ясно написана в Устава. Това, което се опитваме да направим с Mercedes Day 2017 покрива следните точки.

Целта на КЛУБА е да:

1. Да подкрепя и развива знанията и насърчава интереса към автомобилизма, автомобилната техника, автомобилния туризъм и автомобилните спортове;
  2. Да осигурява съдействие при популяризирането на автомобилите с марката Mercedes-Benz;
  3. Да открива и обединява привърженици и собственици на марката Mercedes-Benz в България;
  4. Да организира срещи и мероприятия, обединяващи привържениците на марката Mercedes-Benz в България;
  5. Да създава за членовете на КЛУБА условия и възможности за обмяна на опит;
  6. Да създава условия и предпоставки за подобряване на безопасността по пътната мрежа, повишаване нивото на културата на движение и опазване живота и здравето на участниците в движението;
  7. Да осъществява контакти за международно сътрудничество и обмяна на опит с чуждестранни автомобилни клубове;
  8. Да създава и подпомага развитието на регионални структури.

Надявам се след тазгодишната организация ще придобием ценен опит за следващите години и ще можем да се похвалим и с присъствие от други клубове на мерцедес както и желанието да има и регионални структури на клуба.

• 0

#21603 sami

sami

Администратор

• Администратори
  • 2,840 Posts:
  • Град:Дармщат
  • Автомобил:
    W215 CL500

User's Awards

19
3
2
Garage View Garage

Posted 31 August 2017 - 10:51

Ванка. Предполагам, че Марто я е сложил темата тук за да е видима възможно за най-много хора а не само за членове. Някой за да помогне в организирането на това събитие не е нужно да бъде член на клуба, нужно е желание.

• 0

#21604 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2,836 Posts:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

User's Awards

2
32
2
2

Posted 31 August 2017 - 10:53

Да, разбирам но тя се превръща в плювалник с извинение...

• 0

#21605 bronc

bronc

Напреднал

• Потребители на форума
  • 679 Posts:
  • Автомобил:
    W211 E280 CDI 4Matic - ex
    Ford Focus 1.6 EcoBoost

Posted 31 August 2017 - 11:11

Без да се намесвам в останалата част от спора - аз опитвам да стана член и е трудно. Вече близо два месеца минаха и не съм получил обратна връзка. Пратих заявление по мейл до Анди, после хартиено по пощата, писах и тук. Нямам възможност да дойда до Невски, но не мисля и че в 21в. би трябвало да е нужно. Отстрани поне изглежда, че процесът има нужда от оптимизация. Не искам да ставам член заради някакви бенефити, а за да съм част от общността на Бенц любителите по света и да помагам за развитието ѝ в България. Това са моите две стотинки, както де казва.

Sent from my XT1562 using Tapatalk
  • 3

#21606 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2,836 Posts:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

User's Awards

2
32
2
2

Posted 31 August 2017 - 11:43

Тук си напълно прав, от това повече няма на къде. Със сигурност има неща които трябва да се оптимизира и това ще бъде направено много скоро.
  • 1

#21607 IIVVOO

IIVVOO

Член на МБКБ

• Модератори
  • 2,378 Posts:

User's Awards

27
10
8
4

Posted 31 August 2017 - 13:54

Тук си напълно прав, от това повече няма на къде. Със сигурност има неща които трябва да се оптимизира и това ще бъде направено много скоро.

Дано защото за мен много скоро означава седмица -2.
За друг може и да е ден-два.А за трети...2години
  • 1

#21608 IIVVOO

IIVVOO

Член на МБКБ

• Модератори
  • 2,378 Posts:

User's Awards

27
10
8
4

Posted 31 August 2017 - 14:03

Taskov това е интересен въпрос за цената на билета за писта Дракон.
Имаше идея цената да е различна за само за членовете(така би било правилно),но... Дано някой отговори цената на билета ще се различава ли за членовете?
  • 0

#21609 vencislav

vencislav

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1,547 Posts:
  • Автомобил:
    インフィニティ

Posted 31 August 2017 - 14:08

Аз предлагам да се вдигне членския внос и да се назначи администратор на клуба с подобаваща месечна заплата и секретарка. Само така ще може да се откликва немедлено на високите изисквания и да се задоволяват всички очаквания на някой членове на клуба. 

За Прокопи,  няма какво да му се връзвате на простотиите. Поредният измислен герой под прикритие.

• 2

#21610 IIVVOO

IIVVOO

Член на МБКБ

• Модератори
  • 2,378 Posts:

User's Awards

27
10
8
4

Posted 31 August 2017 - 14:56

Аз предлагам да се вдигне членския внос и да се назначи администратор на клуба с подобаваща месечна заплата и секретарка. Само така ще може да се откликва немедлено на високите изисквания и да се задоволяват всички очаквания на някой членове на клуба. 

Идея :)

• 1

#21611 prokopi69

prokopi69

Майстор

• Потребители на форума
  • 826 Posts:
  • Град:с. Бъта
  • Автомобил:
    С220 CDI

Posted 31 August 2017 - 15:04

Измислен, неизмислен, както стана ясно има и други хора които мислят като мен, просто аз ги казвам директно нещата, защото не искам да влизам в този елитен клуб.
  • 1

#21612 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8,412 Posts:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro

User's Awards

3
16
3
2
Garage View Garage

Posted 31 August 2017 - 15:25

A можеш ли да си просто потребител на форума, или не искаш да седиш и в този малко по-малко елитен клуб?

• 0

Audi_A4_avatar.gif

#21613 vencislav

vencislav

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1,547 Posts:
  • Автомобил:
    インフィニティ

Posted 31 August 2017 - 15:31

Прокопи ясно се вижда че си компетентен повече в клубната политика отколкото в сервиза в село Бъта. 

Остана само да кажеш къде е правилното място за всички Мерцедес фенове и да се приключва с този клуб.

• 0

#21614 IIVVOO

IIVVOO

Член на МБКБ

• Модератори
  • 2,378 Posts:

User's Awards

27
10
8
4

Posted 31 August 2017 - 17:06

Измислен, неизмислен, както стана ясно има и други хора които мислят като мен, просто аз ги казвам директно нещата, защото не искам да влизам в този елитен клуб.

Само да ти кажа нещо което никой няма как да го отрече: в Мерцедес Бенц клуб България има всякакви хора ( умни и тъпи, културни и простаци, хора с комплекси, улегнали хора, интелигентни хора, лоши хора, добри хора, хора на  които може да се разчита и хора които само говорят, селяни и селяндури, хора с различни вероизповедания и т.н.)

Ние ( МБкБ ) не сме елитен клуб... Ние сме хора притежаващи автомобили от тази марка, хора обичащи тази марка Mercedes или хора занимаващи се по някакъв начин с Мерцедеси...и ... всеки такъв човек е добре дошъл в този клуб.Без значение дали си от с.Бъта или от с.Български извор (моето село в Ловешко ...нищо че живея и съм роден в София.Не се приемам за Софиянец). 

Тъй,че ... не си мисли, че сме голямата работа или с нас не се говори. Като не намираш общ език с един   :)  ще го намериш лафа с друг.

Усмихни се и ...  ще се радвам да дойдеш на писта Дракон( на 65км от теб е).Тогава ще разбереш че повечето от нас не сме такива за каквито ни мислиш. 

• 2

#21615 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1,682 Posts:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Posted 31 August 2017 - 17:38

Само да ти кажа нещо което никой няма как да го отрече: в Мерцедес Бенц клуб България има всякакви хора ( умни и тъпи, културни и простаци, хора с комплекси, улегнали хора, интелигентни хора, лоши хора, добри хора, хора на  които може да се разчита и хора които само говорят, селяни и селяндури, хора с различни вероизповедания и т.н.)

Ние ( МБкБ ) не сме елитен клуб... Ние сме хора притежаващи автомобили от тази марка, хора обичащи тази марка Mercedes или хора занимаващи се по някакъв начин с Мерцедеси...и ... всеки такъв човек е добре дошъл в този клуб.Без значение дали си от с.Бъта или от с.Български извор (моето село в Ловешко ...нищо че живея и съм роден в София.Не се приемам за Софиянец). 

Тъй,че ... не си мисли, че сме голямата работа или с нас не се говори. Като не намираш общ език с един   :)  ще го намериш лафа с друг.

Усмихни се и ...  ще се радвам да дойдеш на писта Дракон( на 65км от теб е).Тогава ще разбереш че повечето от нас не сме такива за каквито ни мислиш. 

Моите уважения, адаш!

+1

Махнете на човека поне един лимон! :)

• 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users