За много години, колеги !
Пожелавам Ви много здраве и късмет, все така да сте отзивчиви, позитивни и добронамерени.
Много положителни емоции през 2017 год.
Публикувано 01 януари 2017 - 22:29
За много години, колеги !
Пожелавам Ви много здраве и късмет, все така да сте отзивчиви, позитивни и добронамерени.
Много положителни емоции през 2017 год.
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Публикувано 02 януари 2017 - 15:57
Яжте , пийте и си носете новите дрехи
ЧНГ !
Публикувано 04 януари 2017 - 08:13
Публикувано 05 януари 2017 - 00:26
Насе, ти гол, гладен и жаден ли ходеше досега?
ЧНГ!
Питай Боян
Публикувано 06 януари 2017 - 17:47
"Краси" и "Олинеза" отвръщат на удара. Още тази сутрин двата концерна са пуснали новия си продукт Домашна диетична майонеза с амфетамини. Продуктът е съвместна разработка, която е пусната на пазара като отговор на скучната и спряла лютеница със седативи.
Публикувано 09 януари 2017 - 11:04
Решил съм да си махам Ягуара - не е мойта кола. А и ще ми трябва още една кола за жената ,някоя евтина въшка ,да се учи на нея. Та ако някой има познат търгаш или друг вид измекяр (за мен всички са такива) да бартеросам Джага за нещо друго или за две по-евтини (може да доплатя малко) да пише на ЛС.
Оферти приемам всякакви.
За тези които не знаят колата ми е: Ягуар Х-тайп 2003г. 2.5 V6 AWD с доста екстри.
Публикувано 09 януари 2017 - 12:55
...Днес на един светофар си минах на жълто и то в началото на жълтото...
...Щом е записано на камера, че си минал на жълто актът директно пада.
...Послено преди години на влизане в София от към Владая, на пешеходния сфетофар минах на между жълто и червено, буркани се появиха, и мистър кука ми сподели че по новия закон и на жълто не мога да минавам...
Публикувано 09 януари 2017 - 14:06
Абе 20лв, ако може да се мине с 10, а най-добре ако може с 5 и това е. Жабката ми има 10 x 5лв вече, е*ал съм ги и шибаните куки...
Публикувано 09 януари 2017 - 23:37
Решил съм да си махам Ягуара - не е мойта кола. А и ще ми трябва още една кола за жената ,някоя евтина въшка ,да се учи на нея. Та ако някой има познат търгаш или друг вид измекяр (за мен всички са такива) да бартеросам Джага за нещо друго или за две по-евтини (може да доплатя малко) да пише на ЛС.
Оферти приемам всякакви.
За тези които не знаят колата ми е: Ягуар Х-тайп 2003г. 2.5 V6 AWD с доста екстри.
На колко я хващаш за бартер ?
Някоя друга снимка ?
Публикувано 10 януари 2017 - 11:24
Ако е така с подбития калник и броня на 4500лв иначе ,ако трябва да я оправя на 5000лв.
4бр нови гуми ,пълно каско (платено изцяло) до 11.2017г. всичко екстри работят (шибидах ,ел.седалки ,ел.пакет ,климатроник, автопилот , 4х4 и т.н.)
Публикувано 11 януари 2017 - 12:01
Щом е за жената предлагам следното
203ка купе , изцяло нова боя , нова ходова част , нова спирачна система от - до
Сменени : масла на ск.кутия , двиг , спирачна течност ,
Филтри на купе , маслен , въздушен
Газов инжекцион обслужен
Автомат , темпомат , кожа , подгрев , панорамен покрив , парктроници
С допълнителна помпа за спирачките е
2ка компресор
Една приятелка ме помоли да й направя кола , сега реши , че не й харесва - искала нещо по голямо .. и съм я оставил ей така пред тях
За смяна има : дебитомер , сега най вероятно и акумулатор защото не се кара откакто падна голямото сняг
Снимки при интерес мога да измисля
А , да
Има телефон със стойка - тоя оригиналният Нокиа
ЦД чейнджър в жабката , ГО , Каско
Този пост е редактиран от Наско: 11 януари 2017 - 12:03
Публикувано 11 януари 2017 - 12:38
Пусни някоя снимка и кажи на какви пари я иска и съответно иска ли ягуара?
Публикувано 11 януари 2017 - 13:57
Задействал съм нещата
Нямам ли те тебе у фейсбук ?
Публикувано 11 януари 2017 - 15:31
Публикувано 11 януари 2017 - 16:07
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни