ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 19 май 2011 - 09:16
Един бърз въпрос..за технически преглед освен бележка за платен данък какво друго ми трябва? Конкретно питам за големия талон, че не помня..Трябва ли той и става ли с копие?
Мерси..
Мерси..
Публикувано 19 май 2011 - 10:02
мисля че трябва-и задължително гражданска...Един бърз въпрос..за технически преглед освен бележка за платен данък какво друго ми трябва? Конкретно питам за големия талон, че не помня..Трябва ли той и става ли с копие?
Мерси..
а,ако си си оставила талона вкъши и имаш малкия-пробвай-може и да те пуснат и така..
Публикувано 19 май 2011 - 10:19
мисля че трябва-и задължително гражданска...
а,ако си си оставила талона вкъши и имаш малкия-пробвай-може и да те пуснат и така..
Ок, благодаря..Ще си взема всичко
Публикувано 19 май 2011 - 10:23
Големият трябва,става и с копие. Ако видиш зор.....паролата я знаеш!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 май 2011 - 10:47
Свидетелство за регистрация на МПС
Знак за извършен преглед от предходната година
Застраховка за годината, през която се извършва ГТП, документ за техническа изправност за монтирана в МПС газова уредба или друго съоръжение
МПС да бъде измито (купе, двигател, под и ходова част)
Платен за текущата година даньк
+1 бира !
Знак за извършен преглед от предходната година
Застраховка за годината, през която се извършва ГТП, документ за техническа изправност за монтирана в МПС газова уредба или друго съоръжение
МПС да бъде измито (купе, двигател, под и ходова част)
Платен за текущата година даньк
+1 бира !
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 19 май 2011 - 10:47
1-Голям талон - Трябва ти номера на двигателя от талона. така че може и да стане с копие.
2-Гражданска - трябва ти само номера на полицата.
3-Платен данък - може и без това да минеш ако не ти се заяждат.
2-Гражданска - трябва ти само номера на полицата.
3-Платен данък - може и без това да минеш ако не ти се заяждат.
Публикувано 19 май 2011 - 11:41
Абе има всякакви. На мен голям талон не са ми искали на мястото, където последно минах и двете ми коли. Само малкия талон и една от застраховките, с цел да видят номера на двигателя. Мисля, че беше с копие на полицата от каското, което си ми седи в жабката.Също така до колкото помня, гледаха талоните от предишния преглед.
Самурай, гледам Тойотите една по една отиват в историята. Скоро да очакваме ли някакво включване, отново с трилъч звяр
Самурай, гледам Тойотите една по една отиват в историята. Скоро да очакваме ли някакво включване, отново с трилъч звяр
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 19 май 2011 - 13:50
хаха-старо куче си ти "чуваш " ги нещата ,както биха се изразили в красивата ни провинция.........................
за справка
чуденето
само ,че засега реших да изчакам "правилната"кола да ми влезе в полезрението-няма да бързам...
п.п.-иначе Тойотката си е качествена кола и пак бих си купил-само ,че по новичка
Публикувано 19 май 2011 - 15:28
Благодаря на всички..минах - Искаха ми големия талон, картончето за гражданската и личната карта..и 40 лв.
Затва обичам Борово..щото всичко ми е близо..(на една улица разстояние)...само Дон Вито си затвори пицарията тук, ама ..няма пълно щастие -
Благодаря на всички за бързото и компетентно включване -
Затва обичам Борово..щото всичко ми е близо..(на една улица разстояние)...само Дон Вито си затвори пицарията тук, ама ..няма пълно щастие -
Благодаря на всички за бързото и компетентно включване -
Публикувано 19 май 2011 - 21:26
Случи се немислимото - най-накрая оправиха схемата на светофара на кръстовището на бул. Евлоги Георгиев и бул. Драган Цанков. Като идваш по бул. Драган Цанков от телевизионната кула към стадион Васил Левски, на светофара зеленота за надясно и направо свети едновременно и за двете посоки... Този светофар имаше абсолютно идиотска схема, като дясното светеше по-дълго за дясната секция, отколкото за секцията направо... вече бях решил, че никога няма да доживея деня, в който някой ще се сети да го оправи. За този светофар е имало поне два репортажа на Господари на ефира и то преди повече от година - без ефект... от днес вече е оправено... честито на всички софиянци, които минават от там често!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 май 2011 - 21:29
Брех,,,,чак не ми се вярва,,,,а и новия шеф на КАТ ,каза (в Русия съм ,в Русия съм),че щял да пребори рушветите.....баси...Случи се немислимото - най-накрая оправиха схемата на светофара на кръстовището на бул. Евлоги Георгиев и бул. Драган Цанков. Като идваш по бул. Драган Цанков от телевизионната кула към стадион Васил Левски, на светофара зеленота за надясно и направо свети едновременно и за двете посоки... Този светофар имаше абсолютно идиотска схема, като дясното светеше по-дълго за дясната секция, отколкото за секцията направо... вече бях решил, че никога няма да доживея деня, в който някой ще се сети да го оправи. За този светофар е имало поне два репортажа на Господари на ефира и то преди повече от година - без ефект... от днес вече е оправено... честито на всички софиянци, които минават от там често!
и ся кво ш прави целокупния Български народ които е свикнал да си кара като косовски албанец?,,,,не знам...не знам...
Публикувано 19 май 2011 - 22:18
А точно заради този светофар , след кръстовището постоянно седяха ченгета и спираха тия дето са се наредили в лентата за десен завой, но са продължили направо, сигурно за неправилно престрояване.
Не мисля,че това с разминаването на зеленото за десен завой и направо е от толкова дълго време.Дори година няма. Преди си беше нормално, зеленото светваше едновременно и за десен завой и за направо, и изведнъж го прецакаха.
Не мисля,че това с разминаването на зеленото за десен завой и направо е от толкова дълго време.Дори година няма. Преди си беше нормално, зеленото светваше едновременно и за десен завой и за направо, и изведнъж го прецакаха.
Публикувано 19 май 2011 - 22:22
А точно заради този светофар , след кръстовището постоянно седяха ченгета и спираха тия дето са се наредили в лентата за десен завой, но са продължили направо, сигурно за неправилно престрояване.
Те и сега стоят ченгетата там..ама бъркаш, че е така от скоро..поне от 3 години минавам почти ежедневно от там..и винаги е било така..освен да е имало някакви кратки периоди, в които да е светел нормално, но силно ме съмнява...
8 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 8 гости, 0 анонимни