ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 11 септември 2009 - 21:30
Може ли да ми кажете как да застопоря стойката за навигацията ми за стъклото, че ми писна през 2 часа да пада...
В смисъл, от жегата ли сега постоянно пада или аз съм с две леви..
В смисъл, от жегата ли сега постоянно пада или аз съм с две леви..
Публикувано 11 септември 2009 - 21:50
веднага ще ти кажа
взимаш стойката, навеждаш се между седалките, така че да не те вижда никой, и облизваш оная част от стойката, която се прикрепя към стъклото.
не е нужно да се престараваш, важно е да е наплюнчено добре.
после монтираш, врътваш онова за затягане към стъклото и забравяш
проверено и работи!!
единствения минус е, че като се наложи да махнеш стойката, което горещо ти препоръчвам - всяка вечер ( хайдуците знаят за какво е тази стойка, и обикновено към стойката има и нави, дето е в жабката най-често, а и да не е, те са длъжни да проверят) да си я сваляш тая стойка и да я прибираш на място , дето не се вижда много
та като я махаш, ако стъклото ти е чисто отвътре, остава издайническо кръгче на стъклото
ако стъклото ти е мръсно - тоже......
ама...
близваш и не се притесняваш - това е решението
взимаш стойката, навеждаш се между седалките, така че да не те вижда никой, и облизваш оная част от стойката, която се прикрепя към стъклото.
проверено и работи!!
единствения минус е, че като се наложи да махнеш стойката, което горещо ти препоръчвам - всяка вечер ( хайдуците знаят за какво е тази стойка, и обикновено към стойката има и нави, дето е в жабката най-често, а и да не е, те са длъжни да проверят) да си я сваляш тая стойка и да я прибираш на място , дето не се вижда много
та като я махаш, ако стъклото ти е чисто отвътре, остава издайническо кръгче на стъклото
ама...
Публикувано 11 септември 2009 - 22:29
веднага ще ти кажа
проверено и работи!!
ама...
Хаха, как ме развесели само...
Добре, ще пробвам..ама с малко водица, че съм пестелива откъм облизване на стойки...
ама иначе си прав, моята навигация стои в подлакътника..
ще взема да си я прибирам вече...ама пусто за кво по-напред място в чантичката....
Мерси още веднъж
Публикувано 12 септември 2009 - 00:44
... и облизваш оная част от стойката, ... , важно е да е наплюнчено добре.
....
Едвам се сдържам да пусна коментар
...., че съм пестелива откъм облизване на стойки...
ама иначе си прав, моята навигация стои в подлакътника..
ще взема да си я прибирам вече...ама пусто за кво по-напред място в чантичката....
Мерси още веднъж
Ама и ти не ми помагаш много
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 13 септември 2009 - 20:47
Сигурен бях, че новата ти придобивка в колата има вградена навигация.
Ама сега погледнах на едно тайно място, нали кашона е в мен - верно нямало.
Обаче на кутията пише, че има опция да се свърже с външна навигация.
Ти каква навигация ползваш? Може да се окаже, че не ти трябва втори екран в колата
Ти каква навигация ползваш? Може да се окаже, че не ти трябва втори екран в колата
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 13 септември 2009 - 21:50
Да, може да се сложи допълнително навигация, дори имам бутон и меню на дисплея, но,естествено не са активниСигурен бях, че новата ти придобивка в колата има вградена навигация.
Иначе имам гарминче.., затова и не пожелах навигация към мултимедията..
Публикувано 15 септември 2009 - 08:29
Току що блъснах едно пунто...ама с крак
Та какво се случи-паркирам си пред НДК,и отивам пеша за цигари,пресичам Витошка на пешеходната пътека-хората спрели и чакат,обаче на втора лента-по трамвайната линия една наточена лигла бърза за някъде-видях я,но продължих-съответно тя не се трогна грам и мина на няколко сантиметра от мен.Хубавото е че и изритах крайчето на задната броня доста силно-лошото е,че не падна ...Момата продължи невъзмутимо.
Призив: Всички бързаме за работа,но айде поне днес на 15-ти септември,малко по-леко и с пуснати къси светлини-пълно е с малчугани по улиците
Та какво се случи-паркирам си пред НДК,и отивам пеша за цигари,пресичам Витошка на пешеходната пътека-хората спрели и чакат,обаче на втора лента-по трамвайната линия една наточена лигла бърза за някъде-видях я,но продължих-съответно тя не се трогна грам и мина на няколко сантиметра от мен.Хубавото е че и изритах крайчето на задната броня доста силно-лошото е,че не падна ...Момата продължи невъзмутимо.
Призив: Всички бързаме за работа,но айде поне днес на 15-ти септември,малко по-леко и с пуснати къси светлини-пълно е с малчугани по улиците
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 15 септември 2009 - 08:56
Аз така съм виждал и паве да настига стъклото на такива коли в гръб.
Ама все пак - 15 септември е, да мислим малко по-позитивно
Ама все пак - 15 септември е, да мислим малко по-позитивно
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 15 септември 2009 - 09:12
Колко хора мислят като нас?Лошото е че всичкото селян е в София да става граждан.Да ме извиняват хората от провинцията,имам предвид хората селяни по душа в това число и така наречените чисти софиянци.Ние българите сме устроени така,когато сме на пътя сме най великите и всички трябва да бягат от нас.
На днешния ден КАТ трябва да си набавят актовете за цялата година.Задължително е днес да се кара на къси светлини.Повечето "граждани" си казват: Те ли че ми кажат на меене я как да карам,а?
За съжаление реалноста е такава.Горко ни с това мислене.1000 шофьори с нормално мислене на 2 000 000 автомобила,просто няма как да стане.
На днешния ден КАТ трябва да си набавят актовете за цялата година.Задължително е днес да се кара на къси светлини.Повечето "граждани" си казват: Те ли че ми кажат на меене я как да карам,а?
За съжаление реалноста е такава.Горко ни с това мислене.1000 шофьори с нормално мислене на 2 000 000 автомобила,просто няма как да стане.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 15 септември 2009 - 09:24
Аха от Сточна гара до НДК,имаше 3 патрулки и 2-ма мотористи-яко респектират,но пак- файда.На 10 коли-една с фарове.На днешния ден КАТ трябва да си набавят актовете за цялата година.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 15 септември 2009 - 10:17
Не знам, аз карам на къси цяла година, не само на 15 септември, на първи юни и зимния сезон.
Не разбирам какво пестят тия, дето карат без фарове? Ток ли пестят, крушки ли или гориво...
Не разбирам какво пестят тия, дето карат без фарове? Ток ли пестят, крушки ли или гориво...
Публикувано 15 септември 2009 - 11:44
и аз като Илия карам целогодишно на къси..
П.П. Да са ви живи и здрави учениците( тези, които имате) и да им върви по вода тази учебна година
П.П. Да са ви живи и здрави учениците( тези, които имате) и да им върви по вода тази учебна година
Публикувано 15 септември 2009 - 12:06
Да са ви живи и здрави учениците( тези, които имате) и да им върви по вода тази учебна година
Благодаря да пожеланията..
днес изпратихме аватарчето първокласник..
Ще се спукам от гордост
Публикувано 15 септември 2009 - 12:16
и аз като Илия карам целогодишно на къси..
Мерси,
днес се завърнах в очилище след толкова години
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 15 септември 2009 - 13:23
А защо не влезе в час по български за малкоднес се завърнах в очилище след толкова години
11 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 11 гости, 0 анонимни