ЕГАСИ СЛУЧКАТА:
Това си е страшен сценарий за комедиен филм.
Публикувано 07 юни 2015 - 21:17
ЕГАСИ СЛУЧКАТА:
Това си е страшен сценарий за комедиен филм.
Публикувано 08 юни 2015 - 04:39
Това е повод да се отвори нова тема - "Мое ли па съм толку прос"
Има я в един друг форум. Падам като чета.
Публикувано 09 юни 2015 - 07:49
Супер случка.
Аз веднъж сменям крушка в хола в един блок. Свалям бушона и действам. Централните бушони са на самия етаж. Всичко точно, но мен ме удря тока зловещо. Оказа, че полилея в хола е вързан към горният етаж. Голям смях
В ел инсталациите на стари блокове в България можеш да видиш какво ли не - лампи към горния етаж, контакти към съседния апартамент, бушони вързани на нулата, вместо на фазата... изобщо, работата е страшна!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 09 юни 2015 - 10:37
Моя позната си вика майстор да и смени ел. таблото.
Започва работа човека и установява че има кабели в повече.Изолира кабелите и след около 20 минути слиза комшията от горния етаж и им вдига грандиозен скандал защо са му спрели тока.
Моята позната е закупила апартамента от същия този комшия преди 10 години.Оттогава до смяната на таблото сметките и за ток са били убийствени.Сега са и нормални.Завела е дело срещу комшията за кражба на ток,ама дали ще спечели не се знае.Смех голем.
Публикувано 09 юни 2015 - 11:42
Моя позната си вика майстор да и смени ел. таблото.
Започва работа човека и установява че има кабели в повече.Изолира кабелите и след около 20 минути слиза комшията от горния етаж и им вдига грандиозен скандал защо са му спрели тока.
Моята позната е закупила апартамента от същия този комшия преди 10 години.Оттогава до смяната на таблото сметките и за ток са били убийствени.Сега са и нормални.Завела е дело срещу комшията за кражба на ток,ама дали ще спечели не се знае.Смех голем.
Бахти гюбрето тоя....
Публикувано 10 юни 2015 - 14:36
Преди това сигурно е оревала, че "енергото" и надписва сметки. За съжаление има и такива хора.... и това не е прецедент. Не ми се мисли за 10 години колко пари е "спестил"
Публикувано 12 юни 2015 - 16:29
Публикувано 17 юни 2015 - 21:32
Публикувано 17 юни 2015 - 22:41
GLC, ама ако не бяха капачките на джантите, щях друго да отговоря
Много силно се диференциираха от всички останали с A, CLA, & C (W205), но при SAV-овете е голям резил.
Публикувано 18 юни 2015 - 07:38
Иначе верният отговор щеше да ееееее... ?? Q7 !
http://blog.mercedes...ort-a-la-carte/
п.с. Много ме е яд за загубата от Германия преди малко.. пфффф
Публикувано 18 юни 2015 - 08:12
Пешо, чакам да си покажеш новата играчка и тук
Публикувано 18 юни 2015 - 10:04
Отстрани е чист Туарег, даже цвета са взаимствали 1 към 1.
Публикувано 18 юни 2015 - 10:42
Да кажеш с кой двигател е и как е спрямо старата
Оригинални масла и дюзи на Мерцедес http://olx.bg/ads/user/107p/, Диагностика.
Публикувано 20 юни 2015 - 11:18
Младежи дава ми ей тази грешка като се опитам да кача снимка ,,Качването е прекратено (Грешка IO)'' ,някакви предложения.
Публикувано 20 юни 2015 - 14:45
Ах тиии
Ще продавам S500L 4matic но ще пусна обява като намеря време.
Ако някой има желание да се записва
Ей го животното...
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни