Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24117 мнения по тази тема

#1591 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 март 2011 - 20:01

На мен постоянно някой ми даваше - и бях "на червено" ,но откакто го баннаха съм на нула.

Нали знаеш, че от това мнение няма да излезе нищо хубаво? В момента го предизвикваш...
в този форум пак е относително спокойно със системата за репутация, в един друг, в който пиша..беше подобно, минуси, плюсове..валяха всеки ден..и изведнъж администрацията реши да направи видимо гласуването, в смисъл...като кликнеш на цифричката се вижда кой как е гласувал за съответния пост...това доведе до ужасни битки и спорове, обидени, сърдити, ревниви, всякакви....примерно моята репутация, в съответния форум е 1280...ако някой не ме харесваше почваше да ми цъка по 5 минуса на ден(щото има лимит и за + и за -, модераторите имат по-голям лимит)..та....накрая се реши и оставиха само положителен вот...за да няма сърдити...така е най-добре, според мен...

Но, щом администраторът ти е дал форумното право да оценяваш и позитивно и негативно, не виждам нищо лошо някой от нас да упражни правото си на вот...и дори да е негативно...не мисля, че е редно да го правим на въпрос...или да се оправдаваме защо сме праснали на някой минус, аз също съм праскала минуси на колеги тук...
Никой няма нужда от дразги...сгафил, наказан, понесъл си последствията..Няма защо да се връщаме всички към това отново.
  • 4

#1592 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 23 март 2011 - 20:07

Нищо лошо няма да излезе от това.

Казах го ,защото беше тъпо при положение,че спорът ни е приключил отдавна, въпросния човек да продължава да ми помпи минуси.
Недай си боже да ми се наложи да продада нещо ,потенциалния купувач ще види минусите и ще си каже: "Брее,тоя е някакъв измамник,нищо няма да купувам от него"...

Между другото,някой пак ми сложи минус ,ебаси хората.
  • 3

#1593 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1955 Мнения:

Публикувано 23 март 2011 - 22:36

явно някои ти е сложил и + щот сега си с неитрален ранг

аз преди малко разбрах за тея + и -
много добре
но са едно зло в ръцете на разни хейтъри
  • 1

#1594 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 23 март 2011 - 22:44

но са едно зло в ръцете на разни хейтъри

Точно.
  • 1

#1595 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 март 2011 - 22:48

Е сега ще изключа форума и ще си легна сладко, сладко... и злото ще остане с ...(18)... в ръцете :)
  • 1

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#1596 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2695 Мнения:
  • Автомобил:
    ATV
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 март 2011 - 08:06

Илия 18 размер ли е? :)
п.п.Турих ви по някой + от мен ,така че да почерпите на рибарица :) :flagMB new:
  • 4
NO PAIN - NO GAIN!

#1597 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 24 март 2011 - 17:07

Ма тия плюсове и минуси са за всяка отделна тема, т.е. мнение, така ли. Щото в профила не видях да има такива опции, т.е. също за оценка на потребителя като цяло...........или аз просто не съм гледал добре. Иначе за всяка тема е ясно, видно от това, че един и същ потребител в една тема поста му няма оценяване, а в друга например има 3+. Което говори, че със сигурност има оценка за всяко едно мнение, а за това като потребител във форума, както казах, не знам.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#1598 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 25 март 2011 - 10:01

Тая моята кола я карам над 4 години вече, и чак днес забелязах нещо странно.
Като карам на слънце цифрите по таблото (час, температура и километраж) светят по ярко, а като вляза в сянка веднага осезаемо потъмняват. Дали е екстра или бъг?
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#1599 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 март 2011 - 10:14

Мише, това е просто "фичър" на екранчетата... тия са нещо като комбинирана технология - между трансфелктивни (които се осветяват отзад) и рефлективни (които се осветяват отпред)... Искам да кажа, че просто екранчето освен, че свети, може и да отразява светлината и е нарочно направено така, за да се вижда ясно и на ярко слънце и нощно време.
  • 2

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!

#1600 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 25 март 2011 - 10:20

Благодаря Илия!
Хич и не бях чувал за такова нещо. Няма повреда значи ;)
п.с. а аз мислех, че взима инфо от огледалото..
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#1601 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 март 2011 - 10:34

Определено не... първата ми кола беше един Ситроен BX и на него часовника му беше така. Много бях учуден, защото през деня се виждаше идеално колко е часа, а през нощта не се виждаше нищо, защото беше изгоряла крушката отзад. Между другото - задното осветяване на таблото е по-силно, когато си с изключени фарове и по-слабо, когато включиш светлините. Това е направено, за да не свети много ярко нощно време, за да не ти блести в тъмното. Идеята е, че ако си пуснал фарове - значи е тъмно. Можеш да видиш разликата в някой гараж - трябва да е светло, но не много светло, за да не ти блести слънце, на открито трудно се вижда разликата на слънчева светлина.
  • 2

#1602 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 25 март 2011 - 10:43

dim - dimmer, предполагам...
Е за кво има регулиране на осветлението на таблото тогава?
Аман от екстри и неща за чупене.
  • 0
Публикувано изображение

#1603 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1955 Мнения:

Публикувано 25 март 2011 - 11:02

незнам как е при 210, но при мен си има датчик за светлина и осветлението на таблото се влияе от него...
  • 0

#1604 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8418 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 март 2011 - 11:26

Нашите километражи имат 2 копчета вляво, с които се регулира ръчно осветеността на таблото и всички копчета по интериора.
Иначе е както казва Илия, като се включат фаровете, става една идея по-тъмно. Иначе са с особени матови покрития дисплеите, да не отразяват гадно светлината.
  • 0

#1605 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8418 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 март 2011 - 16:26

Аз имам ценова листа за EPC.
Едно файлче е.Мога да ти го пратя,но не си спомням ,как се добавяше в самия ЕPC.

top може да ти каже.

Mного, много, много благодаря!
Сега си видях мейла, че беше станало кочина там... :) Отново много благодаря!
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни