На мен постоянно някой ми даваше - и бях "на червено" ,но откакто го баннаха съм на нула.
Нали знаеш, че от това мнение няма да излезе нищо хубаво? В момента го предизвикваш...
в този форум пак е относително спокойно със системата за репутация, в един друг, в който пиша..беше подобно, минуси, плюсове..валяха всеки ден..и изведнъж администрацията реши да направи видимо гласуването, в смисъл...като кликнеш на цифричката се вижда кой как е гласувал за съответния пост...това доведе до ужасни битки и спорове, обидени, сърдити, ревниви, всякакви....примерно моята репутация, в съответния форум е 1280...ако някой не ме харесваше почваше да ми цъка по 5 минуса на ден(щото има лимит и за + и за -, модераторите имат по-голям лимит)..та....накрая се реши и оставиха само положителен вот...за да няма сърдити...така е най-добре, според мен...
Но, щом администраторът ти е дал форумното право да оценяваш и позитивно и негативно, не виждам нищо лошо някой от нас да упражни правото си на вот...и дори да е негативно...не мисля, че е редно да го правим на въпрос...или да се оправдаваме защо сме праснали на някой минус, аз също съм праскала минуси на колеги тук...
Никой няма нужда от дразги...сгафил, наказан, понесъл си последствията..Няма защо да се връщаме всички към това отново.