ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 27 декември 2012 - 16:57
Пушка проблема с падащото огледало отзад за пасажера може да се реши за 40 лв ако искаш и комплект двете 70лв.
Праговете предполагам отпред са ожулени и отдолу от към гумите жълтенее нещо пластмасата.Правиш боя за 5 лв и казваш да ти сложат малко лак в нея и тампонираш само ожуленото и става не си личи.
За щората провери окабеляването и дали е щракната буксата на копчето добре.Друго не ми иде на ум.
Работа за 2 час са ти проблемите.
Праговете предполагам отпред са ожулени и отдолу от към гумите жълтенее нещо пластмасата.Правиш боя за 5 лв и казваш да ти сложат малко лак в нея и тампонираш само ожуленото и става не си личи.
За щората провери окабеляването и дали е щракната буксата на копчето добре.Друго не ми иде на ум.
Работа за 2 час са ти проблемите.
Публикувано 27 декември 2012 - 17:03
Ами аз го изхвърлих това огледало. То се омаза яко и това нямаше махане ни от огледалото, ни от ръцете ми.
Праговете точно както казваш са олюпени. Предполагам от камъчета.
За щората и аз си мисля,че това е проблема, ама все не се престрашавах да махам махагона, за да не го прецакам,
но откакто гледах темата на бат Анди съм се навил да го махам.
Праговете точно както казваш са олюпени. Предполагам от камъчета.
За щората и аз си мисля,че това е проблема, ама все не се престрашавах да махам махагона, за да не го прецакам,
но откакто гледах темата на бат Анди съм се навил да го махам.
Публикувано 27 декември 2012 - 18:30
Пушка чети внимателно.....
Махагона се маха елементарно и без последствия.Предполагам си с този на две части дето е.
Отваряш пепелника щракаш да излезе тръскалника .
Отдолу завърташ и махаш пружината която ще видиш.
Ще видиш едно болченце с назъбена шайбичка - с крастато битче и ключе което да го хване ако имаш или клещи и малко псуване само го охлабваш дори и да го отвиеш цялото не е проблем но после по трудно се навива.Като го разхлабиш сваляш махагона на самия пепелник.
Затваряш пепелника и поглеждаш и ще видиш главите на болтовете за горния махагон.За долния са до тях ама хоризонтално посока към скоросният лост.Там пак отвиваш с битче или е за отверка или шестостен те са с едни много дълги глави винтовете.
След това много леко с нож бъркаш от тук от там и вадиш гривната около селектора на скоростния лост и ти се отваря добра дупка в която бъркаш с нещо може и с пръст ако са ти тънки вадиш махагона на горе без последствия.
Сглобяване по обратния ред.
Общо взето 20 мин работа.
Ако се запънеш нещо питай аз на моята даже не съм завил винтовете за да мога постоянно да го вада махагона че нали ме ебаваше доста често онаа куротресина за петата скорост и съм станал спец.При мен го държи само гривната на селектора на скоростите.
За праговете бях сигурен какъв е проблема щото на много 140-ки жълтеят там от задната част на предните калници праговете .
Верно се люпи боята от камъчета прах и други такива.
С тампониране нещата ще заспят просто в боята ти казах да им кажеш да ти сложат малко лак да не седи посно и различен цвят ,а да си стане като хората.Прави го с гъбичка за миене на чинии
За огледалцата ако имаш интерес казваш и отиваме при Еската на части и ги взимаме.Разбира се ако ти харесва цената де.Ако знаеш как се свалят ще е много добре да не ги счупи момчето при демонтажа.
Махагона се маха елементарно и без последствия.Предполагам си с този на две части дето е.
Отваряш пепелника щракаш да излезе тръскалника .
Отдолу завърташ и махаш пружината която ще видиш.
Ще видиш едно болченце с назъбена шайбичка - с крастато битче и ключе което да го хване ако имаш или клещи и малко псуване само го охлабваш дори и да го отвиеш цялото не е проблем но после по трудно се навива.Като го разхлабиш сваляш махагона на самия пепелник.
Затваряш пепелника и поглеждаш и ще видиш главите на болтовете за горния махагон.За долния са до тях ама хоризонтално посока към скоросният лост.Там пак отвиваш с битче или е за отверка или шестостен те са с едни много дълги глави винтовете.
След това много леко с нож бъркаш от тук от там и вадиш гривната около селектора на скоростния лост и ти се отваря добра дупка в която бъркаш с нещо може и с пръст ако са ти тънки вадиш махагона на горе без последствия.
Сглобяване по обратния ред.
Общо взето 20 мин работа.
Ако се запънеш нещо питай аз на моята даже не съм завил винтовете за да мога постоянно да го вада махагона че нали ме ебаваше доста често онаа куротресина за петата скорост и съм станал спец.При мен го държи само гривната на селектора на скоростите.
За праговете бях сигурен какъв е проблема щото на много 140-ки жълтеят там от задната част на предните калници праговете .
Верно се люпи боята от камъчета прах и други такива.
С тампониране нещата ще заспят просто в боята ти казах да им кажеш да ти сложат малко лак да не седи посно и различен цвят ,а да си стане като хората.Прави го с гъбичка за миене на чинии
За огледалцата ако имаш интерес казваш и отиваме при Еската на части и ги взимаме.Разбира се ако ти харесва цената де.Ако знаеш как се свалят ще е много добре да не ги счупи момчето при демонтажа.
Този пост е редактиран от mimo160: 27 декември 2012 - 18:32
Публикувано 27 декември 2012 - 18:35
Бай Васил има такова огледало.
Иначе тия работи ще ги правя в началото на Март, че сега съм затънал в изпити
и не ми е до колата. Като почна, ако нещо ми се опъва, ще питам.
Иначе тия работи ще ги правя в началото на Март, че сега съм затънал в изпити
и не ми е до колата. Като почна, ако нещо ми се опъва, ще питам.
Публикувано 27 декември 2012 - 21:51
Щех щех щех.Ако идваш сигура в неделя на невски да дойда и аз та да ги донесеш ако не ти е проблем.
Публикувано 27 декември 2012 - 22:28
Еми значи сега ще се запиша в темата за сбирката
Публикувано 28 декември 2012 - 12:02
Гууд Дей ,
Хау ар ю пипъл ?
Хау ар ю пипъл ?
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 31 декември 2012 - 16:59
Ако някой има мерник за W202 да пише на ЛС! Благодаря предварително и весело посрещане на новата година на всички!
The best or nothink.
Публикувано 31 декември 2012 - 18:18
Time to battle :? ? ?
Весело прекарване на всички , аз имам 5 килограма пържоли
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 31 декември 2012 - 19:11
Пожелавам на всички колеги и колежки,весело посрещане и изпращане на Новата,Стара Година!
п.п. и да не заспите преди да сте се прибрали
п.п. и да не заспите преди да сте се прибрали
Публикувано 31 декември 2012 - 19:40
Follow your own star...
Публикувано 02 януари 2013 - 00:35
Голем е Рачков . ГОЛЕМ !
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 02 януари 2013 - 02:19
Само да попитам информативно , на Ml-ите , тези модели с заводска навигация , показват ли разход на гориво , оставащи километри , моментен разход и т.н .
Че на много коли съм виждал , че навигациите им показват тези неща , та за това се чудя и аз , пък не ми се търси в гоогле , нито пък съм имал достъп до такъв джип
Че на много коли съм виждал , че навигациите им показват тези неща , та за това се чудя и аз , пък не ми се търси в гоогле , нито пък съм имал достъп до такъв джип
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 02 януари 2013 - 07:55
Не, не показват. Бордкомпютъра се намира горе, под плафона, едно малко екранче е.
Това става дума за 163 - та. Иначе на следващите си е му километража и оборотомера.
Това става дума за 163 - та. Иначе на следващите си е му километража и оборотомера.
Този пост е редактиран от eMs1: 02 януари 2013 - 07:58
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни