Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24117 мнения по тази тема

#1546 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 март 2011 - 18:33

Аз от години карам с CHAMPION. Купувам ги от един магазин до КАТ, свалям им гумичката и я нахлузвам върху BOSCH рамото, което е на колата, защото механизмът за захващане на BOSCH е по-качествен (вероятно е оригиналния) а механизмът на работо на CHAMPION ми изглежда много афиф... Иначе перата са ОК, даянят по повече от 1 година.
  • 1

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#1547 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 март 2011 - 19:39

Аз от години карам с CHAMPION. Купувам ги от един магазин до КАТ, свалям им гумичката и я нахлузвам върху BOSCH рамото, което е на колата, защото механизмът за захващане на BOSCH е по-качествен (вероятно е оригиналния) а механизмът на работо на CHAMPION ми изглежда много афиф... Иначе перата са ОК, даянят по повече от 1 година.

Като замазват нови чистачки шампион,валео/много точно казано афифни/и аз постъпвам така,рамото на боша е по-добре направено,по-истинско стои,другите са по-тънки и явно се кършат повече.

Скоро се мотках измежду колите в една морга на еднин приятел на лов за части на 124/възтановявам един добър екземпляр/и хоп,киризих едно валео от тези новите с дебелите лайсни-скоро купувано,вземах го и го сложих на другата ми 124...епа маже деа негова мама френска. Може би онова специфично движение на чистачката нещо го ебава,мисля.Сложих си пак бошчето от практикер.
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#1548 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 18 март 2011 - 19:51

Аз искам да намеря от този новия вид чистачки ,който е само с гумено перо ,без рамена и т.н за 140ката ,обаче засега удрям на камък с търсенето.

Изобщо не мога да намеря чистачка,която да не изпада след 2 часа работа.Оригиналната чистачка някъде я затрих и сега не мога да мина само с подмяна на перо ползвайки оригиналния Бош.
  • 0

#1549 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 март 2011 - 19:53

Някой знае ли къде изчезна колегата Plamen с а-класата? Много полезен потребител..
  • 0

#1550 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 март 2011 - 20:14

Аз искам да намеря от този новия вид чистачки ,който е само с гумено перо ,без рамена и т.н за 140ката ,обаче засега удрям на камък с търсенето.

Изобщо не мога да намеря чистачка,която да не изпада след 2 часа работа.Оригиналната чистачка някъде я затрих и сега не мога да мина само с подмяна на перо ползвайки оригиналния Бош.

Можеме да направиме опит за 2 комплекта поръчка от Германия.Ама аз ше си търся бош нормален си.

Знам те аз,изкаш да лепнеш едни дебели лайсни...има много красиви да :icon_coolgrin:
  • 0

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#1551 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 март 2011 - 20:20

Някой знае ли къде изчезна колегата Plamen с а-класата? Много полезен потребител..

Немаш'и некоя хартисала парола за базата данни на министерството :D

Ти лисицо :rolleyes: !
  • 0

#1552 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 18 март 2011 - 20:25

Можеме да направиме опит за 2 комплекта поръчка от Германия.Ама аз ше си търся бош нормален си.

Знам те аз,изкаш да лепнеш едни дебели лайсни...има много красиви да :icon_coolgrin:

Между другото ,турих си ксенон.

Виж ефектът в раздела за S класи и отивай да купуваш и ти.
  • 0

#1553 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 март 2011 - 20:40

Между другото ,турих си ксенон.

Виж ефектът в раздела за S класи и отивай да купуваш и ти.

:)
  • 0

#1554 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 март 2011 - 22:24

Немаш'и некоя хартисала парола за базата данни на министерството :D
Ти лисицо :rolleyes: !

Кажи какво ти трябва...пароли нямам, ама имам тук-там някой обожател, винаги готов да съдейства..Публикувано изображение

Майтапа настрана ама точно бившия ми директор сега е посланик в Япония..и го мисля..не че заслужава ама все пак..ще ми се да ги евакуират..

А Пламен е много начетен, помня, че се занимаваше с международно право и исках да го питам за малко инфо, че имам такъв изпит наскоро..
  • 0

#1555 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1955 Мнения:

Публикувано 18 март 2011 - 22:33

кое точно не ви харесва в захващането на champion и защо не си вземете изцяло гумени такива. идват с всички възможни видове захвати в комплекта. в понеделник ако се сетя ще видя дали има стандарт отговарящ за 140ката но би трябвало да има...
  • 0

#1556 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8418 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 март 2011 - 22:35

Има изцяло гумени разбира се, които си стават от полско Фиат-че до W140ка. Само се избира правилната дължина.
  • 0

#1557 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 18 март 2011 - 22:51

Има изцяло гумени разбира се, които си стават от полско Фиат-че до W140ка. Само се избира правилната дължина.

Абе не е баш така.При 140ките рамото е малко по различно и няма универсална приставка ,която да пасва добре.Чистачката след извество изпада.
Сега съм с някакъв ШАмпион и до Варна съм спирал 2 пъти ,за да я намествам преди да литне на шосето.

Ако знаете ,дали има някакви от тия новите модели ,които са само с гумено перо и стават за 140 ,свиркайте.
  • 0

#1558 Nedko-w124

Nedko-w124

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Мнения:
  • Град:Бургас, Варна
  • Автомобил:
    W124 E200 1986

Публикувано 18 март 2011 - 23:03

Аз си купих някаква от метро изцяло гумена и съм доволен... нямаше точно моя размер... и взех малко по малка :kill_myself

http://hid-bg.com/fi...ng_203335_0.jpg
  • 0

#1559 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1955 Мнения:

Публикувано 18 март 2011 - 23:04

искаш да кажеш че самата щипка не пасва ? остава хлабава чистачката и изпада ?
  • 0

#1560 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1955 Мнения:

Публикувано 18 март 2011 - 23:09

сега разгледах онлайн каталога и невярващо мога да отбележа че наистина w140 не присъства в него в раздела за чистачки

http://www.fmecat.eu/index-car.asp
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни