http://www.folio-auto-bmg.com/
след търсене по форуми, като че ли от тези майстори са най-доволни.
някой да има преки наблюдения от работата им?
Добри са да, но едно затъмняване при тях ще ти струва 300 лв.
Публикувано 14 ноември 2010 - 09:18
http://www.folio-auto-bmg.com/
след търсене по форуми, като че ли от тези майстори са най-доволни.
някой да има преки наблюдения от работата им?
Публикувано 14 ноември 2010 - 18:22
Публикувано 14 ноември 2010 - 19:46
Публикувано 14 ноември 2010 - 20:35
Много е лесно и евтино да се осере една кола. Много е трудно да се направи нещо читаво
А ако имаше кола за 300х.лв. и й пльокнеш фолио... нямам думи
Публикувано 14 ноември 2010 - 20:41
Публикувано 14 ноември 2010 - 20:59
Публикувано 14 ноември 2010 - 22:54
Публикувано 15 ноември 2010 - 10:39
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 15 ноември 2010 - 10:44
Публикувано 15 ноември 2010 - 11:12
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 16 ноември 2010 - 18:07
Публикувано 25 ноември 2010 - 00:31
Не си слагайте китайско и тайванско фолио по колите.Аз лично съм потърпевш на старата ми кола си играх два дни изкривих се и после след две-три години фолиото избеля на цяло и по нищо не можеше да се разбере,че е имало фолио освен по тъмните ъгли на страничните прозорци,които се прибират при затваряне в уплътненията,само тези ъгли бяха останали тъмни.Останалото беше абсолютно прозрачно,а фолиото като го сложих беше 95%тъмно.И това не е всичко.Ядосах се,защото ме дразнеше и реших да сваля въпросното менте фолио и тогава стана интересно-няма махане.Фолиото се белеше като целофан или тиксо,което е стояло дълго време на слънце,на лентички широки около 2мм и като станеха 3-4 см дълги се късаха и пак наново.Хванаха ме бесните и пак свалих страничните прозорци и с резец опитах,но надрах едното стъкло.За задното по добре не питайте -там как се врях и се изкривих,лумбаго и ишиаз щях да получа,но и с това страданието не свърши.По прозорците остана лепило след като изтъргах фолиото,но това лепило упорито стоеше и не искаше да се маха въпреки,че го третирах с коресилин,спирт и какво ли не още.Тогава приятел ми даде някаква адска смес от тулол и ацетон в съотношение 3:1 и с това накиснах парцали и ги наредих по свалените стъкла и така стояха една вечер като периодично ги разтърквах и напоявах със сместа и така се оттървах от лепилото,което като се разтвори стана като...сопол и замазваше постоянно.Не си слагайте менте фолио от пазара за 10лв!!!
Публикувано 29 ноември 2010 - 15:57
Публикувано 08 декември 2010 - 07:32
Публикувано 08 декември 2010 - 11:55
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни