Жоро, направи си две телени Г-та от тел ф2 Мушни вертикално от двете страни ан таблото, завърти на 90 радуса, издърпай..
откачи крушките от дясно, махни жилото на километража, откачи останалите неща отляво на таблото.
смело - не можеш да счупиш нищо, не можеш да объркаш крушките....
не слагай 5 W за подсветка, правят бели
това е ..
успех!

Изчезна осветлението на таблото и скоростния лост
Започната от hansito, 29 юли 2009 - 14:01:37
19 мнения по тази тема
Публикувано 14 август 2009 - 11:23
Публикувано 17 август 2009 - 18:26
Даа... Добре е измислено с тези щипки.
Благодарение на Вени и fika210 всичко стана за 5 минути.
Обаче при мен проблем се оказа липсата на аванс на жилото за километража.
Жилото беше без всякакъв аванс и буквално още в началото на ваденето се е инизало от запресовката.
Та колеги, който го прави за в бъдеще, да се подсигурява с аванс, чрез побутване от долния край( жилото се намира точно под педалите от вътрешната страна в краката).
Дори ако нямате хич аванс като при мен, го откачете от другия край и си го подбутнете достатъчно, за да излезе заедно с таблото и спокойно да бръкнете с ръка и да го развиете от километража.
Благодарение на Вени и fika210 всичко стана за 5 минути.
Обаче при мен проблем се оказа липсата на аванс на жилото за километража.
Жилото беше без всякакъв аванс и буквално още в началото на ваденето се е инизало от запресовката.
Та колеги, който го прави за в бъдеще, да се подсигурява с аванс, чрез побутване от долния край( жилото се намира точно под педалите от вътрешната страна в краката).
Дори ако нямате хич аванс като при мен, го откачете от другия край и си го подбутнете достатъчно, за да излезе заедно с таблото и спокойно да бръкнете с ръка и да го развиете от километража.
http://6lyokavitza.org/
Публикувано 17 август 2009 - 20:24
е, аванс...
долу, точно над педала на спирачката, има скоба, която държи жилото.
когаго се освободи тя, аванс има достатъчно
съжалявам, че не предупредих..
долу, точно над педала на спирачката, има скоба, която държи жилото.
когаго се освободи тя, аванс има достатъчно
съжалявам, че не предупредих..
Публикувано 26 август 2009 - 08:16
Скобата я освободих преди това. Именно с идеята за аванс.
Обаче не. Оказа се, че е опънато до край.
Трябваше да се освободи от другия край, за да се изтегли и закачи на километража, и да се монтира таблото.
Ясно личи, че жилото е сменяно и не е оригиналното, може би за това е по-късо.
Обаче не. Оказа се, че е опънато до край.
Трябваше да се освободи от другия край, за да се изтегли и закачи на километража, и да се монтира таблото.
Ясно личи, че жилото е сменяно и не е оригиналното, може би за това е по-късо.
http://6lyokavitza.org/
Публикувано 16 септември 2009 - 23:30
на скоро ми се случи същия филм с несветенето на таблото и скоростите, абе с 2 думи всичко , след обстойна проверка се оказацхе на тая бялата керамична джаджа се е разпоил едната от дветре метални пластни. елементарно, но за отсраняване пак таблото се сваля. проблема се оказва често срещан
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни