Не съм член.
Не виждам смисъла за мен лично.
Аз съм от провинцията и какво ще ме грее клубната карта в нашия град. Да бях от София - да ползвам облагите. Обичам като давам, да получавам в замяна, а в случая го виждам така.
А и може би е малко висок членския внос. С тези пари ще си напълня два пъти бутилката.
Иначе съм идвал на няколко сбирки и ми е било много гот, че се познавам с такива хора. Въпреки, че идвах за първи път, се държаха към мен като към стар приятел. Не усетих и грам от разискваното в една стара тема високомерие.
Във форума влизам по няколко пъти на ден и ще продължавам да влизам, освен ако не ме баннете за тази ерес.
Чета с интерес всички "Нови коментари", дори съм отговарял понякога, когато знам отговора от опит.
Смисъла, Насе, заради който и аз станах член на клуба е в това - капка по капка - вир става. Всяка една организация има нужда от средства, за да реализира своите цели - за това чинно и с удоволствие си плащам членския внос, въпреки кризата, Гросе. Облагите са хубаво нещо - едва ли някой ще го оспори, и имайки предвид, че сме почитатели на една престижна и скъпа марка, всеки с удоволствие би спестил от намаление в цените на частите и консумативите. Колкото до това, Насе, че в провинцията не могат да се ползват пълноценно тъй наречените "облаги" има тема КУРИЕРСКА, която напоследък носи резултати. Ти също си допринесъл и то много с твоята тема ТЕЛЕФОНИ И КООРДИНАТИ, и, ако всеки поне малко направи ....
Тук, може би, е мястото да се извиня на всички, които съм засегнал с понякога по-острия си тон, но все пак трябва да се има пред вид, че сме човеци с различни професии, възгледи, проблеми, не на последно място портфейли, но и също обединени от една страст - Мерцедес!

View Garage