Кой крив -кой прав,не се наемам да давам оценка(а и никой не ми я търси),апропо ако имах правомощията щях да заключа за втори и последен път тази тема,просто нищо конструктивно и позитивно не се ражда от дрезги,закани и заплахи.Кой за кво е баннат,кой форум е истински-кой фалшив,ама еди-кой си бил е*ахти селянина,ма цензури ЦКта...чак и до винкели се стигна.Всеки има право да си посещава,който форум намери за добре-примерно моята регистрация в стария форум стои,но не виждам смисъл да влизам,за да се дразня с който и да било,камо ли да обяснявам кой е по по най форума?!?!Вярвам,че тук има място за всички,които обаче са склонни на компромиси и най-важното ПРИЕМАТ и УВАЖАВАТ мнението на другите съфорумци.Аз не се приемам като спец,но не мисля,че има нужда да съм такъв-харесва ми марката търся съвети,а когато мога и давам,често се е случвало да не съм съгласен с нечие мнение,но не си позволявам да обиждам и да се надсмивам.Ако някой търси с кого да си го премери и чий нос да натрие,по добре да не пише.Все пак замисляйте се преди да обидите,който и да било,че зад всеки ник стои ЧОВЕК,и ако не е прав за нещо,тва си е негово виждане-няма как 1000 активни потребители да са единодушни по всички въпроси.
Успех на всички и дано човещината надделее!!!