Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Защо станахте член на клуба?или защо не станахте?

• Please log in to reply
79 мнения по тази тема

#46 kocev

kocev

Напреднал

• Потребители на форума
  • 251 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W203, C220 CDI

Публикувано 31 юли 2009 - 13:31

Готино е да го има този форум, като ми доскучее и влизам да прочета по някоя простотийка.

То, като гледам, скуката в измисленото ви форумче, май е перманентна, та киснете тук по цял ден!
Явно не само ви е скучно, ами издивявате от скука!
Ама чакай, да не говоря много, да не дойде някой "100 процентов мъж", да ме пребие!
  • 0
Marty

#47 st16me

st16me

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 642 Мнения:
  • Град:Кюстендил

Публикувано 31 юли 2009 - 13:54

То, като гледам, скуката в измисленото ви форумче, май е перманентна, та киснете тук по цял ден!
Явно не само ви е скучно, ами издивявате от скука!
Ама чакай, да не говоря много, да не дойде някой "100 процентов мъж", да ме пребие!

Мани майтапа и аз няколко пъти се чудех и мислех да го напиша : Защо влизаш на място където не ти харесва?.Пример ми е LYNX-а, човека не го кофи и не маже- друг е въпроса, че ми беше много приятно да чета неговите компетентни мнения, ама пък и не чак толкова че да го преследвам по форумите! :flagMB new:
  • 0

#48 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 31 юли 2009 - 14:14

Кой крив -кой прав,не се наемам да давам оценка(а и никой не ми я търси),апропо ако имах правомощията щях да заключа за втори и последен път тази тема,просто нищо конструктивно и позитивно не се ражда от дрезги,закани и заплахи.Кой за кво е баннат,кой форум е истински-кой фалшив,ама еди-кой си бил е*ахти селянина,ма цензури ЦКта...чак и до винкели се стигна.Всеки има право да си посещава,който форум намери за добре-примерно моята регистрация в стария форум стои,но не виждам смисъл да влизам,за да се дразня с който и да било,камо ли да обяснявам кой е по по най форума?!?!Вярвам,че тук има място за всички,които обаче са склонни на компромиси и най-важното ПРИЕМАТ и УВАЖАВАТ мнението на другите съфорумци.Аз не се приемам като спец,но не мисля,че има нужда да съм такъв-харесва ми марката търся съвети,а когато мога и давам,често се е случвало да не съм съгласен с нечие мнение,но не си позволявам да обиждам и да се надсмивам.Ако някой търси с кого да си го премери и чий нос да натрие,по добре да не пише.Все пак замисляйте се преди да обидите,който и да било,че зад всеки ник стои ЧОВЕК,и ако не е прав за нещо,тва си е негово виждане-няма как 1000 активни потребители да са единодушни по всички въпроси.
Успех на всички и дано човещината надделее!!! :icon_coolgrin:
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#49 fika210

fika210

Напреднал

• Потребители на форума
  • 738 Мнения:
  • Град:Най-голямото село
  • Автомобил:
    W201 1991
    W210 2000

Публикувано 31 юли 2009 - 14:24

Колега MZT, +1
:icon_coolgrin:

Но заглавието на темата е "Защо станахте член на клуба?, или защо не станахте"
Т.нар. "анкета" е за членовете и нечленовете на официалния клуб а не за потребителите на форума..Наистина форумът е собственост на официалния клуб но приема и гости.. Щото пък има членове на Клуба,които изобщо не влизат във форума...
  • 0
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

На тази сладурана е кръстена нашата марка
Публикувано изображение
Мерседес Йелинек

#50 st16me

st16me

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 642 Мнения:
  • Град:Кюстендил

Публикувано 31 юли 2009 - 15:10

Ааааааааа вече знам защо е пусната тази тема : Управителният орган е взел клубната каса и са се върнали на морето, даже един от модовете пише на латинеца, явно и той е с тях!! Перфектно замислено докато ние си се плюем, те се забавляват и никой не ги търси за нищо! Очаквам ако не им стигнат парите да ни пуснат и СМС гласуване. :0_yahoo:

П.С. За всички загубили си вече чуството за хумор покрай тази тема - това е шега!!!!! Пожелавм Ви приятна събота и неделя, аз лично смятам да не влизам тези дни-молко почивка от този комп.
  • 0

#51 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2009 - 16:15

Мани майтапа и аз няколко пъти се чудех и мислех да го напиша : Защо влизаш на място където не ти харесва?.Пример ми е LYNX-а, човека не го кофи и не маже- друг е въпроса, че ми беше много приятно да чета неговите компетентни мнения, ама пък и не чак толкова че да го преследвам по форумите! :flagMB new:

аха много точно. Хем тука е простотия, хем всички недоволни пишат та се късат - смешна история.

да LYNX-а беше разбирач, но и той не веднъж и дваж е отрязвал по адски селски начин някой новобранец. Където го кефи там да си пише. На мен лично ми е през к***

Относно недоволните - за едно мога де ги похваля: не е нужна регистрация да се попоглежда там :allhail:
от там нататък жалка история - 90% от постовете от Добри и Босчето плюс някой и друг клакьор - явно са много компетентни :cool:
както е известно на повечето от вас и аз в много от случайте не съм бил съгласен с модовете ама трябва ли и аз да си дигна един форум за Мерцедес и да подвия опашка. Виж Добри ако се похвали, че изкарва добри парички може и да се позамисля. В тая криза финансите не са излишни никому.

та сега на въпроса Защо станахте член на клуба? - Ами аз не съм ставал. Аз като още 23 или 24 човека го създадохме и не възнамерявам да го напускам :4036:
  • 0

#52 voydanov

voydanov

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 92 Мнения:
  • Град:Радомир
  • Интереси:автомобили,компютри,лов
  • Автомобил:
    W124 250D 1989
    408D 1995
    W163 270CDI 2003

Публикувано 05 август 2009 - 21:30

Ами аз не съм ставал. Аз като още 23 или 24 човека го създадохме и не възнамерявам да го напускам :4036:

И аз! :icon_welldone: :flagMB new:
  • 0
W124 250D 69 kwПубликувано изображение
Публикувано изображение

#53 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 08 август 2009 - 00:25

от там нататък жалка история - 90% от постовете от Добри и Босчето плюс някой и друг клакьор - явно са много компетентни :cool:

клакьори викаш....
  • 0

#54 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 08 август 2009 - 07:36

По темата - член съм на МБКБ, защото ми хареса идеята за некомерсиално обединение на хубавите хора, почитатели на марката. Ако не харесвам нещо в клуба и форума си го казвам. Подкрепи ли ме мнозинство от членове на клуба - нещата се променят в посоката, която искам. Не ме ли подкрепят - съобразявам се с избора на болшинството.
Не смятам, че са се свършили цивилизованите начини за иницииране на промени, та да включваме и в това ни приятелско общество простотията, ширеща се по българските улици и сред хората. Правилата са определени от членовете на клуба и трябва да се спазват от всички ни. Вярно е че и клубът и форумът към него са "извадка" от картината в България. Винаги има хора, които не искат да спазват ограниченията - умните се опитват да ги променят, а някои тръгват с "рогата напред". Винаги има хора, които искат по-бързо да се променят нещата, но невинаги останалите са готови за промяната.
Харесва ми толерантността и готовността да окажат помощ на повечето хора в клуба и форума и поради тази причина съм и ще продължавам да съм негов член.
  • 0

#55 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 08 август 2009 - 15:02

По темата - член съм на МБКБ, защото ми хареса идеята за некомерсиално обединение на хубавите хора, почитатели на марката. Ако не харесвам нещо в клуба и форума си го казвам. Подкрепи ли ме мнозинство от членове на клуба - нещата се променят в посоката, която искам. Не ме ли подкрепят - съобразявам се с избора на болшинството.
Не смятам, че са се свършили цивилизованите начини за иницииране на промени, та да включваме и в това ни приятелско общество простотията, ширеща се по българските улици и сред хората. Правилата са определени от членовете на клуба и трябва да се спазват от всички ни. Вярно е че и клубът и форумът към него са "извадка" от картината в България. Винаги има хора, които не искат да спазват ограниченията - умните се опитват да ги променят, а някои тръгват с "рогата напред". Винаги има хора, които искат по-бързо да се променят нещата, но невинаги останалите са готови за промяната.
Харесва ми толерантността и готовността да окажат помощ на повечето хора в клуба и форума и поради тази причина съм и ще продължавам да съм негов член.

Хм, можеше да добавиш и цитата от Кранк и voydanov, че и нещо повече , дори :flagMB new:
  • 0

#56 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 08 август 2009 - 15:29

Въпреки че, съм бивш член на Клуба,продължавам да съм редовен ползвател на форума,защото ми харесва!..Колегата Веско много правилно се изрази,че форума е "извадка от картинката в Бг" -ясно е,че ще има от всичко по малко -и простотия и агресия,както и приятелство,взаимопомощ и много полезна информация... Т.г. не поднових членството си в Клуба,защото смених колата(марката).. Надявам се един ден пак да се кача на истински автомобил,какъвто е "Mercedes"!!! :flagMB new: Поздрави на всички членове и симпатизанти на Клуба и форума!
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#57 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 08 август 2009 - 16:01

Въпреки че, съм бивш член на Клуба,продължавам да съм редовен ползвател на форума,защото ми харесва!..Колегата Веско много правилно се изрази,че форума е "извадка от картинката в Бг" -ясно е,че ще има от всичко по малко -и простотия и агресия,както и приятелство,взаимопомощ и много полезна информация... Т.г. не поднових членството си в Клуба,защото смених колата(марката).. Надявам се един ден пак да се кача на истински автомобил,какъвто е "Mercedes"!!! :flagMB new: Поздрави на всички членове и симпатизанти на Клуба и форума!

Ти не се обяснявай много - това, че не си си платил членски внос, не ти е намалило пламъка в душата.
То ако си мерсовод по душа - е ясно къде ще си член!

може би трябва да има термин " латентен член на Клуба" - дори да е само за тебе - ти си го заслужил с дела!!!! :allhail:
  • 0

#58 kamenski_84

kamenski_84

Чирак

• Потребители на форума
  • 146 Мнения:
  • Град:с.Ветрино обл.Варна
  • Автомобил:
    W124 купе 2.0/122к.с 1991г. Audi B4 1.9TDI

Публикувано 08 август 2009 - 16:12

Не станах член на клубът поради много причини.Значи обичам марката и дори като видя хубав мерцедес ставам като кон с капаци и само него виждам.Проблема ми е основно финансов въпреки че 40 кинта не са нищо , колата която взех ми изяде всичко.Дори поръчах на Илия Горанов стикери и неможах да намеря време да се разберем за което му се извинявам че му отнех от времето.Другата причина е че съм далеч от всички и не мога да присъствам на клубни срещи.Въпреки всичко форума ми харесва и си го посещавам често с голям кеф.Даи боже ако се оправим малко и аз ще стана член с голямо удоволствие.Поздрави на всички :flagMB new:
  • 0
От ръждата и човешката завист няма спасение.....

#59 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 08 август 2009 - 16:17

Не станах член на клубът поради много причини.Значи обичам марката и дори като видя хубав мерцедес ставам като кон с капаци и само него виждам.Проблема ми е основно финансов въпреки че 40 кинта не са нищо , колата която взех ми изяде всичко.Дори поръчах на Илия Горанов стикери и неможах да намеря време да се разберем за което му се извинявам че му отнех от времето.Другата причина е че съм далеч от всички и не мога да присъствам на клубни срещи.Въпреки всичко форума ми харесва и си го посещавам често с голям кеф.Даи боже ако се оправим малко и аз ще стана член с голямо удоволствие.Поздрави на всички :flagMB new:

Колега, и ти си в горната категория - "латентен член на Клуба"
ако не е днес, ще е утре - хайде от Нова година да е

предварително честитя!!!
  • 0

#60 kamenski_84

kamenski_84

Чирак

• Потребители на форума
  • 146 Мнения:
  • Град:с.Ветрино обл.Варна
  • Автомобил:
    W124 купе 2.0/122к.с 1991г. Audi B4 1.9TDI

Публикувано 08 август 2009 - 16:22

Колега, и ти си в горната категория - "латентен член на Клуба"
ако не е днес, ще е утре - хайде от Нова година да е

предварително честитя!!!

Благодаря много Вени.
  • 0
От ръждата и човешката завист няма спасение.....

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни