Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Защо станахте член на клуба?или защо не станахте?

• Please log in to reply
79 мнения по тази тема

#16 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 28 юли 2009 - 07:54

Не съм член.
Не виждам смисъла за мен лично.
Аз съм от провинцията и какво ще ме грее клубната карта в нашия град. Да бях от София - да ползвам облагите. Обичам като давам, да получавам в замяна, а в случая го виждам така.
А и може би е малко висок членския внос. С тези пари ще си напълня два пъти бутилката.
Иначе съм идвал на няколко сбирки и ми е било много гот, че се познавам с такива хора. Въпреки, че идвах за първи път, се държаха към мен като към стар приятел. Не усетих и грам от разискваното в една стара тема високомерие.
Във форума влизам по няколко пъти на ден и ще продължавам да влизам, освен ако не ме баннете за тази ерес.
Чета с интерес всички "Нови коментари", дори съм отговарял понякога, когато знам отговора от опит.

Смисъла, Насе, заради който и аз станах член на клуба е в това - капка по капка - вир става. Всяка една организация има нужда от средства, за да реализира своите цели - за това чинно и с удоволствие си плащам членския внос, въпреки кризата, Гросе. Облагите са хубаво нещо - едва ли някой ще го оспори, и имайки предвид, че сме почитатели на една престижна и скъпа марка, всеки с удоволствие би спестил от намаление в цените на частите и консумативите. Колкото до това, Насе, че в провинцията не могат да се ползват пълноценно тъй наречените "облаги" има тема КУРИЕРСКА, която напоследък носи резултати. Ти също си допринесъл и то много с твоята тема ТЕЛЕФОНИ И КООРДИНАТИ, и, ако всеки поне малко направи ....

Тук, може би, е мястото да се извиня на всички, които съм засегнал с понякога по-острия си тон, но все пак трябва да се има пред вид, че сме човеци с различни професии, възгледи, проблеми, не на последно място портфейли, но и също обединени от една страст - Мерцедес!
  • 0

#17 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 28 юли 2009 - 09:55

Според мен е глупаво да се става член само заради облагите на клубната карта.... то ако ще е това идеята, то аз си ползвам намаление на частите и без нея и то доста прилично ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#18 ivanhow

ivanhow

Майстор

• Потребители на форума
  • 865 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes W203 220CDI 143hp ex
    Mercedes W211 E500 306 hp

Публикувано 28 юли 2009 - 10:08

Аз станах член на клуба не защото търся лична облага, а защото искам да съм част от нещо хубаво.Откакто съм в клуба се запознах с невероятни хора,които са ми помагали по всякакви начини. Помагал съм с каквото мога. И се чувствам супер яко като се събираме и се забавляваме. Нека Хамара и Илията да кажат какъв купон стана по време на пътуването към Варна. Мисля,че 40 лв.на година не са много. Но и всеки си прави сметката. Аз тези 40лв съм ги избил десетократно. Във Варна спахме на преференциални цени.Само там спестих към 150-200лв. Да не говорим за части и др. Но здраве да е.Аз съм доволен че съм част от МЕРЦЕДЕС КЛУБ БЪЛГАРИЯ и не съжелявам за нищо.

Искам да Благодаря на УС на МБК и на всички членове и нечленове за положените усилия за съществуването на МБК.
  • 0

#19 MBenc

MBenc

Чирак

• Потребители на форума
  • 120 Мнения:
  • Град:Габрово
  • Интереси:лов , бизнес в Севлиево

Публикувано 28 юли 2009 - 10:28

Виждаш ли Илия как мненията вървят от едната крайност в другата.Не вярвам ,въобще не вярвам че 40 лв ще е проблем за година за който и да било в този форум.Проблема ни е ,че всеки си има проблемите в живота,всеки човек си има особенностите на характера,но трябва щом влезеш в този форум да си поемеш три пъти дълбоко въздух,да си оставиш отрицателната енергия настрани,а не да я натрапваш на съфорумците си или в компанията при съборите-влизаш ,четеш ако можеш помогни без користно и без да се правиш на велик,ако не можеш чети и не се дразни просто излез от форума докато ти мине.Уважение всекиму дори да ти е антипатичен-живота се завърта така ,че не се знае кой на кого може да упре за помощ.Защо трябва да се търсят облаги от нещо което е като хоби (форум на Мерцедес).Илия ти си печено момче ,съдя го от темите ти които си пускал-опитваш се да подредиш нещата и най важното си уравновесен и толерантен,което за тази работа е голям плюс-дано ни обединиш за каузата .Успех желая на всички и във всичкоПоемете си три пъти дълбоко въздух ,после бройте до 10 и дерзайте,аз съм на 45г. изглеждам на 30г-просто от 20г практикувам йога.Ако разполагате с време пробвайте.
  • 0

#20 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 28 юли 2009 - 13:14

аз станах член още в началото ,дори мога гордо да заявя,че съм един от създателите :) в първите 20 човека съм дето се събрахме и направихме клуба .тук съм защото ми е кеф и ми харесва да съм част от такава организация ,така да се каже :) и не ме вълнуват облаги и други неща ,самото притежание на клубната карта ,дори и никога да не я ползвам, ми е голям кеф ми е че я притежавам .
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#21 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 28 юли 2009 - 16:04

И сега нещо лично от мен само мое мнение , има хора които и москвич им е много да карат , имат голямо его , все едно ние сме мравки , познавам се с някои хора от тук и нещата не са заели правилната посока аз съм казал и пак ще го кажа бих станал член на клуб в които решенията се вземат общо , а не от хора колкото на едната ми ръка та навремето партията майка така ръководеше държавата ни затова е докара до просешка тояга , на мен не ми требе някои да ми помага аз в живота съм свикнал да се справям , имах желание да съм член на клуба
Тук се толерират хора които и първо отделение им е много , а гласчето по телефона им е неразбираемо .
Има точни хора тук, но не искат да влизат в конфликт с даването на мнението си , вие требе да разберете че не сте фирмата Мерцедес и да се държите надменно( защото и те не го правят с клиентите си ) с хората тук , това е
Един път се намесих с добри чуства в тема и получих съобщение че ще получа бан и какво от това като получа ...

Илия Горанов разбери това което казах е мое мнение , а и темата която си пуснал е с въпрос аз отговорих така че всичко друго са празни приказки.
Не може на един потребител да се дава бан , а на друг за същата постъпка да се потупва по рамота , какво говори това за наши и ваши ...

Поздрави
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#22 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 28 юли 2009 - 17:55

Илия Горанов разбери това което казах е мое мнение , а и темата която си пуснал е с въпрос аз отговорих така че всичко друго са празни приказки.
Не може на един потребител да се дава бан , а на друг за същата постъпка да се потупва по рамота , какво говори това за наши и ваши ...
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#23 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 28 юли 2009 - 20:38

Брех брех брех.
Снощи написах един пост и май съм отворил Кутията на Пандора.
Гледам темата е придобила "аграрен" характер.
Чета и недоумявам - какво има толкова да се дели тука.
Нали ни обединява любовта към Марката. Или има и корист?
Личният ми избор е да не съм член на клуба, което ме прави симпатизант. Е, не мога да чета баш всичко от форума, но и това което чета ми е достатъчно. Помагам когато мога, помагали са ми.
На мен това ми стига. И на сбирки съм идвал, кефил съм се. Не мога да разбера какво е това делене и роене. Малко БЗНС-арска излиза историята.
По този повод ПРЕДЛАГАМ да зарием томахавката, да се махнат всички БАН-ове, да се обедим. Като пролетариите от всички страни. А защо не и Балкански клуб да направим. И като се обединим да спретнем една дъъъълга софра, та да надминем всички клубове. Съдя по мойта си тема, че сме много (тази за Цетките).
Недейте така бе хора. Мислете позитивно. Другото само ще дойде.
Лека вечер.
  • 0

#24 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 28 юли 2009 - 21:16

Я да видим сега - часът е точно 22:15 и да видим като искате аз да се изкажа дали мнението ми ще види бял свят в 22:15 или пак ще е модерирано.
Ами Краш - няма как да не ползвам друг да ми публикува мнението щото.....нали знаеш че съм много модериран тук. Аз не виждам да съм обидил някой в моето изказване, ама гледам че сбирщината фенове на марката са селяндури, боклуци и трябва да го духат, щом не са богопомазани да си плащат членски внос. И нещо традиционно за този клуб се открива - давай да чистим темата и да трием това дето не ни е изгодно.
Фънки - не те знам що за потекло имаш та си гражданин, но не ти прави чест като член на клуба (недай си боже представителя на БС дето е и в УС да види за какво иде реч), който си бил създавал на времето да употребяваш такива изрази и точно ти беше човека сложил ми в устата такъв тип псувни навремето.
Но пък нека и другите, които искат да станат членове на клуба знаят за какво иде реч. И между другото - не си мисли, че като клуба участва в благотворителност не значи че други личности не го правят самостоятелно.
Като завършек ще кажа следното - Нали искахте обективни изказвания защо не или съм член на клуба? Като искате само потупване по рамото - не задавайте неудобни въпроси.
Лека вечер на гражданите - аз на село си слагам салатката и ракийцата и ще чета излиянията и помията която ще захвърчи по мен. Ако ви е по-удобно и ИП да ви дам, за да е по-лесен БАНа ми.
  • 0

#25 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 28 юли 2009 - 22:59

Илийка, пиша ти на Скайпа - виж там си го включи.
А мненията ми МИНАВАТ през модератор тук и след одобрение се публикуват - Факт или цензура - вие ще си го решите. А най-лошото е че темата отиде по дяволите само защото някой видя че се спомена моето име - аз не виждам да съм заплаха за никой, а и не съм такъв човек. Та - моето мнение по темата е следното:
Аз станах член с ОГРОМНО желание и хъс - спрях краш на един междуселски път да го питам как да стана член и си тръгнах с ОГРОМНО желание след скандала, който сплоти клуба за известно време и бях добре оплют БЕЗ право на защита. Иначе сме гостоприемни - даже има една много дълга и хубава тема за Баннат от тук потребител и хората се разбраха с малка помощ и те така. Аз не виждам лошо. Историята с изтритата от тук тема е публикувана в гостоприемния ни форум - той не е само мой. Един форум се изгражда с хора, така че той е на тези, които го градят и техните мнения се зачитат, каквито и да са. Приятелски към вас - дайте го малко по-свободно - стига с тия правила, банове, модериране. А тези цифри кой, кога и колко станал член ги остави настрана. Много добре знаеш че до преди седмица -две трябваше да си задължително регистриран само за да прочетеш нещо. Айде - ракийцата ми се такова..... стопли се де. хехехехе
  • 0

#26 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7500 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 юли 2009 - 23:26

Приятелски към вас - дайте го малко по-свободно - стига с тия правила, банове, модериране. А тези цифри кой, кога и колко станал член ги остави настрана. Много добре знаеш че до преди седмица -две трябваше да си задължително регистриран само за да прочетеш нещо. Айде - ракийцата ми се такова..... стопли се де. хехехехе

Благодаря за дадената идея, ще я обсъдим на Общото събрание с всички лченове на клуба.
Но моето лично мнение е, че правила трябва да има по същата проста причина поради която има и закони в целия цивилизован свят.

Естествено, че знам как е организиран форумът - аз се грижа за това.
Самият факт, че забраните една по една отпадат - би трябвало да ти говорят, че въпреки мнението на няколко човека, нещата вървят напред.
Само ще те светна, че и във вашия (не твоя) форум също не може да се чете всичко!

Съжалявам, но нямате право да разглеждате профили.
Моля, въведете данните си за вход или се регистрирайте

Заключвам темата, защото излезе извън това, което се очакваше.
И то не беше "Евалата бате"!
Утре ще преценя какво ще става с темата. Вероятно ще отделя коментарите по темата от междуличностните отношения в две теми и отново ще отклуча.

Пожелавам лека нощ и студена ракийка на пиещите.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#27 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:
  • Град:софия

Публикувано 29 юли 2009 - 19:57

И така Господа четох.четох,размишлявах над словоизлеянията ви и когато най на края стигнах до финала КАТИНАРЧЕ жалко
но пък след толкова мъка реших малко да попиша и аз.
Историята на моито членство е следната
до 2007година си мислех че Мерцедес е кола за първенюта и комплексари,е гадно е да осъзнаеш че 20 години си бил в ебати и ГРЕШКАТА
купих си и аз и вече не слизам от него.
На 29.12.2007 ровеики се из интернет намирам а Клуб на феновете на марката в България регистрация приемате ли нови членове
първи отговор "W140"-не сме спирали да приемаме /Саше :allhail:/
молба членски внос ура
пълноправн член съм на клуба
А сега след като си казах предисторията
да драсна малко и ЗАЩО смятам да остана член на клуба
Не се интересувам от привилегийте не се блазня от почит и внимание просто за мен е важно следното имам ПРИЯТЕЛИ а те значат мног повече от 5-те стотинки отстъпка в ЛУКОИЛ,от %-ите
в дисконт системата на клуба,от мероприятията /на които на последък не съм присъствал-ще се коригирам обещавам/важно е повярваите ми в момент на слабост да имаш хора около себе си.

И в послеслов БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА
  • 0

#28 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7500 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 29 юли 2009 - 21:18

Преместил съм мнението на pepino тук и отново съм отключил темата за мнения.
Всички постове, които не са по темата и са в сферата на междуличностните отношения са скрити (но не са изтрити!).

Благодаря на всички, които се отнесоха с разбиране.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#29 Veni®

Veni®

Майстор

• Потребители на форума
  • 1255 Мнения:

Публикувано 29 юли 2009 - 21:23

хм, pepino с толкома малко думи е дал отговор на толкова въпроси

защо ли?

ако всеки си отговори , то толкова страсти ще утихнат.....

да помислим, а?
  • 0

#30 sam-1

sam-1

Напреднал

• Потребители на форума
  • 357 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    MERCEDES BENZ W 124 250 TD-11.11.1990г. Опел тигра, Форд Транзит и какво ли не още

Публикувано 29 юли 2009 - 22:12

И така Господа четох.четох,размишлявах над словоизлеянията ви и кохато най на края стигнах до финала КАТИНАРЧЕ жалко
но пък след толкова мъка реших малко да попиша и аз.
Историята на моито членство е следната
до 2007година си мислех че Мерцедес е кола за първенюта и комплексари е гадно е да осъзнаеш че 20години си бил в ебати и ГРЕШКАТА
купих си и аз ивече не слизам от.
На 29.12.2007 ровеики се из интернет намирам а Клуб на феновете на марката в България регистрация приемате ли нови членове
първи отговор "W140"-не сме спирали да приемаме /Саше :allhail:/
молба членски внос ура
пълноправн член съм на клуба
А сега след като си казах предисторията
да драсна малко и ЗАЩО смятам да остана член на клуба
Не се интересувам от привилегийте не се блазня от почит и внимание просто за мен е важно следното имам ПРИЯТЕЛИ а те значат мног повече от 5-те стотинки отстъпка в ЛУКОИЛ,от %-ите
в дисконт системата на клуба,от мероприятията /на които на последък не съм присъствал-ще се коригирам обещавам/важно е повярваите ми в момент на слабост да имаш хора около себе си

И в послеслов БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА

Просто нямам думи колега........ЕВАЛА....... :flagMB new: Аз съм на абсолютно същото мнение.Поздрави.
  • 0
Публикувано изображение

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни