КОЙ КАКВО РАБОТИ?
Започната от night, 19 сеп 2005 - 14:25:02
95 мнения по тази тема
#46 Гост_TUNINGГост_
Публикувано 07 април 2006 - 18:44
Тениски ще давам ,на голямата сбирка ,обаче ще трябва да дойде някопи с мен до вкъщи ,че има да си товарим 6 кашона от 21инчови телевизори NЕО!Аз до вкъщи ще си ги транспортирам на някоко курса ,но ще ми трябва помощ като изберем къде ще се събираме на голямата сбирка!
Публикувано 07 април 2006 - 18:47
немаш грижи бате къде живеешТениски ще давам ,на голямата сбирка ,обаче ще трябва да дойде някопи с мен до вкъщи ,че има да си товарим 6 кашона от 21инчови телевизори NЕО!Аз до вкъщи ще си ги транспортирам на някоко курса ,но ще ми трябва помощ като изберем къде ще се събираме на голямата сбирка!
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
#48 Гост_TUNINGГост_
Публикувано 08 април 2006 - 09:19
Ти явно не си чел темата "Кой от кой град е??"немаш грижи бате къде живеешТениски ще давам ,на голямата сбирка ,обаче ще трябва да дойде някопи с мен до вкъщи ,че има да си товарим 6 кашона от 21инчови телевизори NЕО!Аз до вкъщи ще си ги транспортирам на някоко курса ,но ще ми трябва помощ като изберем къде ще се събираме на голямата сбирка!
В бояна ще ти обесна в ЛС преди срещата !
Публикувано 08 април 2006 - 09:49
ок.абе чел съм я ама се сетих след като пуснах мнениетоТи явно не си чел темата "Кой от кой град е??"
немаш грижи бате къде живеешТениски ще давам ,на голямата сбирка ,обаче ще трябва да дойде някопи с мен до вкъщи ,че има да си товарим 6 кашона от 21инчови телевизори NЕО!Аз до вкъщи ще си ги транспортирам на някоко курса ,но ще ми трябва помощ като изберем къде ще се събираме на голямата сбирка!
В бояна ще ти обесна в ЛС преди срещата !
MY FACEBOOK
#50 Гост_TUNINGГост_
Публикувано 08 април 2006 - 11:05
Два кашона влаят у мерцо един у багажика ,а друг на задната седалка ,а на бмв-то ми влизат 2 в багажинка!мога да помогна с комбито - ще ги натоварим на половин курсТениски ще давам ,на голямата сбирка ,обаче ще трябва да дойде някопи с мен до вкъщи ,че има да си товарим 6 кашона от 21инчови телевизори NЕО!Аз до вкъщи ще си ги транспортирам на някоко курса ,но ще ми трябва помощ като изберем къде ще се събираме на голямата сбирка!
Публикувано 09 април 2006 - 09:21
Като ви гледам какви свободни професий имате.Да ви кажа в кръга на шегата разбира се.Ви е нужен и един "Милиционер" да ви контролира.Полицай съм от доста време и от няколко годин работя в областта на противозоконните отнемания на автомобили и застрахователни измами.Марката ми е слабост.С нетърпение ще чакам срещата другата събота , с някой се познавам с по голямата част не.Само дано се определи мястото по бързо и съм там.
#52 Гост_TUNINGГост_
Публикувано 09 април 2006 - 20:14
Ето кои ещ ми отърве акта за 250лв дето ми го написаха за певишена скорост с 160км/ч от горе и не си бях залепил оная пущина минетката и не изкаха да ги почерфпя щедро ,а искаха да ги почерпя по-щедро,а аз им отказах 50лв които ми искаха!Като ви гледам какви свободни професий имате.Да ви кажа в кръга на шегата разбира се.Ви е нужен и един "Милиционер" да ви контролира.Полицай съм от доста време и от няколко годин работя в областта на противозоконните отнемания на автомобили и застрахователни измами.Марката ми е слабост.С нетърпение ще чакам срещата другата събота , с някой се познавам с по голямата част не.Само дано се определи мястото по бързо и съм там.
Публикувано 09 април 2006 - 21:03
батко, ти ли профуча тая вечер край мен пред резиденция бояна с към 200км/ч?
Я си кажи- с колко 200 караше? До сега никой не ме беше изпреварвал с такава скорост- видях само че беше БМВ
Я си кажи- с колко 200 караше? До сега никой не ме беше изпреварвал с такава скорост- видях само че беше БМВ
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 09 април 2006 - 21:37
Ами аз имам GSM-сервиз, ако някои има проблем да се обажда. B)
Публикувано 10 април 2006 - 19:27
даВ Пловдив ли?инж. компютърни системи и технологии , в момента работя в Евроком , изграждам мрежи , доставям Интернет , абонаментна техн. поддръжка на фирми
MB C200
Публикувано 12 април 2006 - 12:12
Аз съм от Русе и работя в митницата.Ако мога да съм полезен на някого с нещо , да пита
Е 250 DIESEL 20v 113hp 1994
Публикувано 12 април 2006 - 12:54
Тази от Аватара да не ти е секретарка :P След дълъг работен ден с тебАз съм от Русе и работя в митницата.Ако мога да съм полезен на някого с нещо , да пита
Публикувано 12 април 2006 - 13:32
Ами ако продължи да ме дразни ще му смаля Аватара на 2Х2 пиксела :PЕй, ама много ти хареса каката, брей.Тази от Аватара да не ти е секретарка :P След дълъг работен ден с теб
И на мене де :P
Вики да пише по-често, че иначе ще трябва да му препрочитам старите постове
Публикувано 12 април 2006 - 15:38
Вики ,как е Дунава при вас че гледам по телевизията във видин е зле работата
MY FACEBOOK
Публикувано 12 април 2006 - 16:35
В Русе не знам как е обаче днес бях в Силистра и там заля пристанището.
MB W210 E230
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни