Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Пукане в предницата при завиване

• Please log in to reply
20 мнения по тази тема

#16 Mien

Mien

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Град:Свиленград
  • Автомобил:
    1.W202-250d-605 910-automat-1994г.
    2.HONDA Eve 50cc-3hp-1988г.

Публикувано 14 юли 2009 - 20:30

Део,хвърли едно око на горните носачи.По точно на мястото кадето са закрепени за подкалника.Ама добре ги огледай,ако трябва ги разклати напред назад.
И аз като тебе докато намеря какво пука,ма моето излезе точно там-дупката в подкалника беше станала елипса и пукаше/тропаше от там.../
  • 0

#17 plamenppppp

plamenppppp

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:

Публикувано 30 септември 2009 - 22:07

При мен пукаше пружината . Горната лапа която държи пружината се беше наполовина откъснала и пружината се беше изчекнала - готова да изхвърчи . Мого опасно е .
Огледай пружините при завои ляв и десен еднакви ли са или едната седи ненормално . Огледай горните лапи.
  • 0

#18 Mien

Mien

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Град:Свиленград
  • Автомобил:
    1.W202-250d-605 910-automat-1994г.
    2.HONDA Eve 50cc-3hp-1988г.

Публикувано 01 октомври 2009 - 19:12

При мен пукаше пружината . Горната лапа която държи пружината се беше наполовина откъснала и пружината се беше изчекнала - готова да изхвърчи . Мого опасно е .
Огледай пружините при завои ляв и десен еднакви ли са или едната седи ненормално . Огледай горните лапи.

Питай патило виж тук
  • 0

#19 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 01 октомври 2009 - 22:08

Питай патило виж тук

Пък при мен, когато взех колата, в началото при завои имаше не пукане, а лееко скърцане. То не идваше от предницата, а имам чувството, че е самото купе, т.е. то милото се напряга и скърца. Звукът е като все едно стар кораб се люшка по вълните -гледали сте филми и се сещате предполагам за звука. Е, разликата е, че е доста по тихо. К,ва ли ще е тая простотия, не знам. По едно време си мислех, да не е млатена колата навремето и по купето нещо да са правили, ама уж доста хора претендиращи за разбирачи я гледаха по други поводи, но не доловиха да е имало удари чак такива, та дори въобще дали е имало сериозни такива. Ама знае ли човек. Може човека да не я е карал много /то и на мен ми е втора кола, която ползвам предимно уйкенда, а не за ежедневието по паветата/, щото като почнах да и навъртам километри, това скърцане като че изчезна. Карам си и си свиркам. Прегледал съм предницата уж по-обстойно при майстори и се надявам скоро да няма проблематика.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#20 OneReason

OneReason

Чирак

• Потребители на форума
  • 224 Мнения:
  • Град:Ямбол
  • Интереси:Ако си добър в нещо, никога не го прави безплатно!
  • Автомобил:
    W210 2.5 113hp

Публикувано 12 октомври 2009 - 21:02

Пукането ти е от тампоните на реактивната щанга. :mellow:
  • 0

#21 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 12 октомври 2009 - 22:37

Пукането ти е от тампоните на реактивната щанга. :mellow:

На мен ли отговаряш или на колегата пуснал темата? Щото принципно майстора ми каза, че задните втулки на носачите са за смяна, та се чудя да не е от това. Ама може и от друго да е. Ще трябва май по-обстоен преглед!
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни