Изправяне и ремонт на алуминиеви джантиСофия
Започната от Илия Горанов, 28 юни 2009 - 23:10:39
101 мнения по тази тема
Публикувано 08 март 2010 - 16:21
Иво.. видях ти колата отдеве на Шипченски
Коя джанта е била.. че се загледах от лявата страна.. и всичко изглеждаше 6+
Хм.. Това с бояджията.. заинтригуващо.. трябва да разпитаме за цена
Коя джанта е била.. че се загледах от лявата страна.. и всичко изглеждаше 6+
Хм.. Това с бояджията.. заинтригуващо.. трябва да разпитаме за цена
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 09 март 2010 - 12:49
Евала на пича-браво,че се е справил,а другия път остави и бакшо-може и малко ама от сърце,да не ни излиза име на скръндзиами щетата е мн голяма тея пичове от радиал ми казаха хвърляй я тая джантане може да с еизправи ... понеже срещнах една дупка после един бордюр странично и центъра на джантата изместен и епосукана чиста 8мица си беше и борда беше прегънат нажътре към гумата той като я завъртя на машината и вика тяще полети още малко :Д:Д амаднес си я взех изшравил я е мн съм доволен настъпих на цариградско грам друсане няма идеална е и смао 30 кинт ами взе мн съм доволен даже може би ще го посетя само дас естоопли че се нуждаят и от една бояа той каза че имал бояджия
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 13 март 2010 - 00:44
Дано колегата чете още темата.
Нямам желание да посещавам за счупена джанта, но искам някой кадърен човек, който пипа внимателно и се занимава с това да монтира 17ки гумите на току що прясно боядисаните ми джанти и да сложи правилно балансите от първия път, а не по диагонал, един два пъти грешно и т.н... Просто последния път... не знам какъв е тоя ценоразпис, но един от гумаджиите в близките сервизи имаше наглостта да ми поиска 60лв за смяната на гумите...
С удоволствие ще се разходя до теб, ако може и да пробваме да полираме леко бордовете, още по-добре, ако има какво да я върти.
Нямам желание да посещавам за счупена джанта, но искам някой кадърен човек, който пипа внимателно и се занимава с това да монтира 17ки гумите на току що прясно боядисаните ми джанти и да сложи правилно балансите от първия път, а не по диагонал, един два пъти грешно и т.н... Просто последния път... не знам какъв е тоя ценоразпис, но един от гумаджиите в близките сервизи имаше наглостта да ми поиска 60лв за смяната на гумите...
С удоволствие ще се разходя до теб, ако може и да пробваме да полираме леко бордовете, още по-добре, ако има какво да я върти.
Публикувано 14 март 2010 - 20:49
Полирането на борда е малко трудна задача но монтирането на гумите е безпроблемно и гарантирано без да се докосне джантата без знаечение размера на гумат,дали е runflat и др. 20-25 лв ще струва монтирането + балансирането с лепени тежести
Публикувано 15 март 2010 - 01:08
Благодаря колега, към 25ти ще ти се обадя да се разберем за Събота (дано не се появи работа) и да слагаме летните красавици .
Публикувано 16 март 2010 - 14:59
Д... Просто последния път... не знам какъв е тоя ценоразпис, но един от гумаджиите в близките сервизи имаше наглостта да ми поиска 60лв за смяната на гумите...
На мен ми взеха за същата процедура 90 лв. последния път (беше за МЛ, но пак 90 лв !!) ......още по-лошо беше, че бях и с на жена ми колата (Корса) и за нея още към 30 и няколко лева, но какво да им кажа....кьорав карти не играе, както се казва
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 20 март 2010 - 13:01
оффф верно можеше да оставя аз толкова бях happy че нямада купувам нова джанта че съвсем изклю4ихЕвала на пича-браво,че се е справил,а другия път остави и бакшо-може и малко ама от сърце,да не ни излиза име на скръндзи
...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
Публикувано 29 март 2010 - 21:30
Искам само да кажа за Иван ,че е доста точен - като негов клиент! На есен взех едни джанти 15 ENZO CUP за форд от него и съм много доволен от него монтира ми и ми балансира гумите безплатно като жест!
Джантите 2 бяха изправяни - като струна бяха и 4-те.. Много добре бяха направени евала!
Джантите 2 бяха изправяни - като струна бяха и 4-те.. Много добре бяха направени евала!
Публикувано 01 април 2010 - 07:24
НОВО !!! Настанете целия си комплект гуми на цени от 0.5 ст. на вечер за сезона.. от 13 лв за 13 цолови гуми до 20 лв за 20 цола за период от 6 до 8 месеца ! Размяна на гуми 25 лв за 4-те броя с лепени(скрити) тежести и 20 лв за железни джанти 20% Отстъпка при съхранени гуми в хотела предишният сезон Без опашки,без чакане, в удобен за вас час от 9 до 19 часа с едно телефонно обаждане на 0885077999
Публикувано 18 октомври 2010 - 23:19
НОВО ! Baspower Wheels Design Колеги представям ви дългоочакваната нова услуга ПРАХОВО боядисване на джанти. Сервизът предлага пълната услуга за боядисване на комплект джанти - демонтаж на гумите,пясъкоструене ,богата гама цветове прахова боя,лакиране(за по здраво покритие и блясък) ,монтаж и баланс на гуми Пускам няколко снимки на първите направени джанти и цени
Пясъкоструене + прахово боядисване+лакиране от всички страни !
13"- 100-110 за комплект 4 броя
14"- 110-120 лв за комплект 4 броя
15"- 120-140 лв за комплект 4 броя
16"- 150 лв за комплект 4 броя
Цените варират в зависимост от цветовете:без перли, със ситни перли,с едри перли,с перли сменящи цвета си и др.
+ 15-20 лв за комплект монтаж/демонтаж баланс + 4 броя нови винтили
Телефона е известен 0885077999 Иван
Пясъкоструене + прахово боядисване+лакиране от всички страни !
13"- 100-110 за комплект 4 броя
14"- 110-120 лв за комплект 4 броя
15"- 120-140 лв за комплект 4 броя
16"- 150 лв за комплект 4 броя
Цените варират в зависимост от цветовете:без перли, със ситни перли,с едри перли,с перли сменящи цвета си и др.
+ 15-20 лв за комплект монтаж/демонтаж баланс + 4 броя нови винтили
Телефона е известен 0885077999 Иван
Прикачени файлове
Публикувано 19 октомври 2010 - 00:38
Това само за стоманени джанти ли е или и за алуминиеви важи?
При теб ли ги боядисваш или ги носиш при друг майстор?
В петък те видях в подземния паркинг на TheMall, ама много бързах, не можах да ти се обадя, а после беше си тръгнал...
Ама колата с тия врати и с тоя цвят - няма как да я сбъркаш
При теб ли ги боядисваш или ги носиш при друг майстор?
В петък те видях в подземния паркинг на TheMall, ама много бързах, не можах да ти се обадя, а после беше си тръгнал...
Ама колата с тия врати и с тоя цвят - няма как да я сбъркаш
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 октомври 2010 - 08:18
При мен се правят джантите само за пясъкоструй ги карам на друго място но с времето и това ще се прави при мен Важи за всякакъв вид джанти
лети и железни, боядисвам и други изделия от метал на 10-12 лв на кв/м за тръбни детайли и други форми по преценка на бояджията Пеща е с размер 1.70 см на 200 см на 200 см всичко което може да влезе вътре и е от метал може да се боядиса ! Ще пускан нови снимки тези дни ще има с доста интерестни цветове И другият път звеънкаш да почерпя по кафе да ти измислим и на теб едни цвят за джантите че плачеха за боя отдавна
лети и железни, боядисвам и други изделия от метал на 10-12 лв на кв/м за тръбни детайли и други форми по преценка на бояджията Пеща е с размер 1.70 см на 200 см на 200 см всичко което може да влезе вътре и е от метал може да се боядиса ! Ще пускан нови снимки тези дни ще има с доста интерестни цветове И другият път звеънкаш да почерпя по кафе да ти измислим и на теб едни цвят за джантите че плачеха за боя отдавна
Публикувано 19 октомври 2010 - 09:03
Миналата година в Пловдив видях едно CLK с много интересни джанти, които посредата бяха боядисани в синьо (като цвета на колата) а бордовете бяха хромирани... Изглеждаше доста интересно, но не съм сигурен, колко ми харесва Но имам и една друга работа, която може да свършим, ако дойда да боядисваме джанти... Ще се разберем допълнително.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 19 октомври 2010 - 09:41
Трябва ми термоустойчива прахова боя. Най-обикновен черен цвят. Има ли твоя човек такава То скоро всичките карантии на Мерц-а ми като гледам ще са боядисани прахово...боядисвам и други изделия от метал на 10-12 лв на кв/м за тръбни детайли и други форми по преценка на бояджията
Публикувано 19 октомври 2010 - 10:02
Лилов, ела, ще ти пръсна предния джам прахово в черно, слънцеустойчива боя и да приключиш!
Какво още остана за боядисване по твоята?
Какво още остана за боядисване по твоята?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни