Изправяне и ремонт на алуминиеви джантиСофия
Започната от Илия Горанов, 28 юни 2009 - 23:10:39
101 мнения по тази тема
Публикувано 18 октомври 2011 - 21:40
Размяна на летни със зимни гуми 24 лв за компелкт 4 броя + баланс с лепени тежести включен в цената от 13" до 19" +1 лв на гума за гуми run of flat..
Публикувано 18 октомври 2011 - 21:43
Къде се случва това, доста добра е офертатаРазмяна на летни със зимни гуми 24 лв за компелкт 4 броя + баланс с лепени тежести включен в цената от 13" до 19" +1 лв на гума за гуми run of flat..
Публикувано 18 октомври 2011 - 21:55
Не добра а супер. А си е гърч!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 октомври 2011 - 08:42
Ванката,е пич голем.Не знам как още не сме го налазили целия форум.
Аз съм го налазил от 3 години и съм много доволен.
А,и нали трябва да го правиме член.От скоро и той се сдоби с Бенц.
Евалата,Ванка.
Аз съм го налазил от 3 години и съм много доволен.
А,и нали трябва да го правиме член.От скоро и той се сдоби с Бенц.
Евалата,Ванка.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 19 октомври 2011 - 12:44
Най-вероятно ще ползвам услугите на сервиза, към края на месеца ще е обаче, сега още е рано.
Публикувано 01 декември 2011 - 21:24
Тук е мястото да похваля колегата Иван- baspower.
Днес ползвах услугите му за замяна на летните със зимни гуми и останах доволен, свърши си работата качествено и бързо, подмени ми гумите и ги балансира перфектно, преди имаше едно тресене с малко под 100, сега колата спи.
Доволен съм, пак бих го посетил, препоръчвам и вие да ползвате услугите му.
пп да се счита и като ъп на темата му
Днес ползвах услугите му за замяна на летните със зимни гуми и останах доволен, свърши си работата качествено и бързо, подмени ми гумите и ги балансира перфектно, преди имаше едно тресене с малко под 100, сега колата спи.
Доволен съм, пак бих го посетил, препоръчвам и вие да ползвате услугите му.
пп да се счита и като ъп на темата му
Този пост е редактиран от Алфонсо: 01 декември 2011 - 21:25
Публикувано 18 декември 2011 - 21:42
Пожелавам на Ванката да е жив и здрав, с кеф си давам парите там, вчера бях при него и в тъмницата ми отдели почти час безвъзмездно. Бачка му се на момчето и работи с мерак. Жестовете му нямат край. Иване жив да си бате
п.с. Видях джантите на Петко (sakata) , братле размисли - не ги боядисвай в черно!!! Аз и Иван те молиме
п.с. Видях джантите на Петко (sakata) , братле размисли - не ги боядисвай в черно!!! Аз и Иван те молиме
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 20 декември 2011 - 09:45
Пожелавам на Ванката да е жив и здрав, с кеф си давам парите там, вчера бях при него и в тъмницата ми отдели почти час безвъзмездно. Бачка му се на момчето и работи с мерак. Жестовете му нямат край. Иване жив да си бате
Каква е историята на тия джанти.
Един път минавах до Японския е една пряка и там имаше паркирана 210 със същия моноблок - черен с полиран борд. Страшно много ми харесаха, просто стоеше супер(за мен де, на друг може да не му харесат) и тогава си викам - ей така ще ги направя някога ако имам възможност. И ето сега, отделих някой лев и се надявам напролет със здраве да станат. Дори се надявам да станат още по-добре, защото ония нямаха никакви перли, а и Ванката е перфекционист.
Здрави да е само, като ги покараме така другото лято лено може да сменим фейса и да станат сиви оригиналдъ
представям си ги нещо подобно
blackmonoblockii2zn5.jpg 147,93K 83 Брой сваляния
Този пост е редактиран от sakata: 20 декември 2011 - 09:53
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 20 декември 2011 - 09:55
Епа важното е теб да те кефят, ще ми е интересно да видя как седят на очиларка..
Иначе Айван ще се справи, борда цепи мрака, муха да кацне ще се разкрачи. Уникално го е полирал
Иначе Айван ще се справи, борда цепи мрака, муха да кацне ще се разкрачи. Уникално го е полирал
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 20 декември 2011 - 11:26
Петко, ама твоята кола не беше ли тъмно синя? На синя кола черни - не е същото! Аз преди време в Пловдив видях едно CLK, което е тъмно синьо - като моето... и беше със същите джанти, но не черни, а тъмно сини (в цвета на колата) с полирани бордове и изглеждаше доста добре... даже и аз говорих с Иван за вариант - тъмно сини джанти с полиран борд, ама нещо се разубедих...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 20 декември 2011 - 18:12
Големи Благодарности Иване
Отсега нататък ти си моя човек що се отнася до гуми / джанти
Отсега нататък ти си моя човек що се отнася до гуми / джанти
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 04 януари 2012 - 21:59
Да са му честити ,,новите" джанти на колегата ! Безаварийно да им се радва
Прикачени файлове
Публикувано 05 януари 2012 - 08:40
Не са лакирани бордовете на алумин са с което изискват минимална подръжка с паста и пазене от безконтактно миене,иначе максимум 2 сезона и почва да надига на люспи отдоло даже и праховия лак !
Публикувано 05 януари 2012 - 09:37
Благодаря ти много, толкова са променени, че на малките снимки чак си помислих - това не са моите джанти
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 05 януари 2012 - 12:05
Петко, много се радвам че си избрал правилния цвят за джантетата Страшни са
By Batev
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни