Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Кво ще правим другата седмица...ще гласуваме ли ?!?

• Please log in to reply
34 мнения по тази тема

#31 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7501 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 юни 2009 - 21:39

Чичо Боби, само една малка забележка - "онази" партия е обвързана с една съседна държава, където за беда и по нещастно стечение на обстоятелствата, също се произвеждат Мерцедеси, колкото и да е невероятно :)

Иначе и аз призовавам всички да гласуват, при това с валиден глас, защото ако пуснете празна бюлетина или невалидна (маркирана, или с повече от 1 вот) - няма смисъл, защото тези гласове не се броят. А бе гледайте записа с Мишо Константинов - той е пич и обяснява доста ясно, за разлика от повечето журналисти, които, когато обясняват за изборите, разказват съчинения на свободна тема.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#32 Bobi

Bobi

Напреднал

• Потребители на форума
  • 359 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W204 220CDI
    Nissan Patrol Y60

Публикувано 29 юни 2009 - 10:53

Нека и аз да се включа.С интерес наблюдавам какво се случва в последно време.Виждам,че общественото недоволство нараства със всеки изминал ден.Радвам се,че хората започват да не вярват вече на наглите лъжи на Станишев.Няма да ви агитирам да гласувате за някой определен човек,но само ще ви кажа 2 неща,които каза ББ и е адски прав. Станишев и Доган си играят с двата най-големи страхове.НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА ПЕНСИЙТЕ и на българо-мохамеданите за етническата търпимост.Няма др. държава в света,където да те карат в църкавата или джамията и т.н да се закълнеш,че ще гласуваш за някой си.За справка гледайте довечера КАЛЕНДАР ПО НТВ. Тези хора са готови на всичко за да управляват,за да могат да крадат.Нека който иска да се обиди дори,но аз не приемам за нормални хора,тези които ги интересуват само Мерцедеса им.И аз си го обичам,дори искам след време да мога да си позволя да карам чисто нов Мерцедес и да си минавам с него покрай завода за отпадъци и да стигам до морето за 3ч. Немога да си представя,че има хора които не ги интересува,как ще живеят децата им.Аз лично след всяка новина, в която съобщават,че са ни спряли някой еврофонд се чувствам все едно са откраднали нещо от вкъщи.Много ми е любопитно и с нетърпение чакам края на седмицата,за да видя какво ще се случи. Дано вземем да е събудим,че ми е жал и ми е обидно да ни смятат за най-големите утрепки в Европа.И в заключение искам да ви кажа следното.Ахмед Доган е най-голямото зло,връхлитало България през последните 130г. Нека да променим нещата,че ми писна вече....
  • 0
Публикувано изображение

#33 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 29 юни 2009 - 11:00

+1 Bobi.... радвам се,че все повече хора са на моето мнение.Пропускам тийм-билдинг,заради изборите,но няма как-промяната започва от нас самите.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#34 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 29 юни 2009 - 11:32

Боби,

Съгласен съм с почти всичко което каза, но в същото време и без да те познавам, си мисля, че ти си един човек като повечето от нас тук и от българския народ. С две думи, ако нещата ще се подредят както в една нормална европейска държава, хора като повечето тук няма как да караме чисто нови МБ. Поне до колкото знам, в много държави е така - дори за истинската средна класа е нерентабилно да има такъв автомобил.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#35 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998