Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Кво ще правим другата седмица...ще гласуваме ли ?!?

• Please log in to reply
34 мнения по тази тема

#1 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 25 юни 2009 - 11:53

Наближават изборите и стана толкова досадно да слушаме и гледаме навсякъде за това,че не ми се искаше да пускам нова тема,ама просто ми се ще да си напомним,че ако излезем всички българи да гласуваме,можем да издухаме "фесовете" на опашката с 3-4% !
По приблизителни данни,в момента турчина има 15-18% от общо 35%(1.2млн избиратели)и е 3-та политическа сила. Ако останалите 2.5 млн. "отвратени от политиката" българи отидем до урните,незаконната етническа партия няма да регистрира повече от 5%!!!
Ето един от начините да се опитаме да ограничим циганизацията и турцизацията на страната ни!!!
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#2 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 25 юни 2009 - 12:10

Еййййй......мед ми капе на сърцето от такива постове :0_yahoo: :icon_coolgrin: :icon_welldone:
Значи все пак има надежда..... браво колега!!!!
И все пак,докато ние спим в фейсбука има турска група,с няколко хиляди членове,където се уточняват детайли относно пътуването до булгаристан,във връзка с изборите,докато нас ни мързи да се дигнем до кварталното школо,понеже ше изпуснем някой сериал.

Доган ага наистина се е самозабравил....тук явно е нашмъркан,щото иначе не го раздава,чак толкова нахален....

• 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#3 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 25 юни 2009 - 12:44

Значи все пак има надежда...!!!!

Ами това поне е по силите ни,брат! За другото се видя,че няма оправия-стачки,протести...всичко мина и замина и нищо не стана,пък и много народ биха по улиците...абе загубена работа. :kill_myself:

Ама при гласуването,ако излезем всички,няма как да го фалшифицират просто-тук не е Иран,има европейски наблюдатели,много медия,много гласност.. Та ако може тоя наглец да го ритнем сега,па за другите ще мислим по-нататък(че и те не са стока)..
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#4 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 25 юни 2009 - 13:00

ще гласуваме, кво да правим иначе :)
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#5 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Мнения:
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Публикувано 25 юни 2009 - 13:23

Темата май е в противоречие с правилата на форума, но всяко правило си има изключение. Може повече българи за си отворят очите.
Бях писал в една друга тема, че всички са маскари, ама ей тва преля чашата ДОГАН-"Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на фирмите в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос."
Тази година вота ще е наказателен, надявам се да не се накажем сами, ако си останем по къщята!
Пък модовете, ако искат да я заключат темата. Извинете ме.
  • 0

#6 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 юни 2009 - 10:06

Там съм :icon_coolgrin:

само не ми е ясно ако взема да си дам гласа за някой който не прескочи 4(8)%, дали дефакто няма да съм гласувал за СоПола.
Чакам Илийката па поясни как става разпределението.

Щото на станишката си е директно за доган, НДСВ и те са турски подлоги, Циганина не ми е по сърце, също така и Воленчо
за Генерала пък не искам и да си помислям :slap:
  • 0

#7 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2421 Мнения:
  • Автомобил:
    W210-E200

Публикувано 26 юни 2009 - 10:25

Един турист дойде,взе си имотите и сега си мълчи като мишок,огромна грешка,е че при мнозинство той покани на софрата А.Д..... следващия пъпчив тийнейджър,пък в гонене да мечтата си да стане премиер заигра по свирката на агата.Ето затва няма да гласувам за тези партии-те показаха пълна безпринципност и отмятане,от предизборните си платформи(ако си спомняте БСП обеща пълно разследване на имотите на царя-тва им беше основен коз). А относно ДПС....понеже във форума,а и по медиите се заговори за етническа нетърпимост,искам да уточня-аз НЕ мразя турци,цигани и другите там фракции в обществото ни,не мисля,че съм нито расист нито ксенофоб,но когато една партия насажда чуждо самосъзнание на цели области,изгражда паметници на доказани терористи(атентаторите от г.Буново),говори на чужд език по митинги и събрания,и открито заявява,че властта -това е ТЯ,за мен това не нищо друго освен сепаратизъм и подривна дейност-примера го има вече на балканите.Нека има партии,които да защитават етническия модел,но в границите на България.Ей сега,заради тези ми писания -спокойно някой,ще ме нарекат фашист-може и така да е,но това не би трябвало да е проблем,в държава,в която комунисти,монархисти и етнопредставители намират общ език-в името на лапачката.
Освен с гласуване по друг начин не мога да покажа неудобрението си,но гласа е вид власт(макар и малка) и като такава със сигурност,ще я употребя.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#8 fika210

fika210

Напреднал

• Потребители на форума
  • 738 Мнения:
  • Град:Най-голямото село
  • Автомобил:
    W201 1991
    W210 2000

Публикувано 26 юни 2009 - 10:42

+1 колега MZT
:flagMB new:
  • 0
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

На тази сладурана е кръстена нашата марка
Публикувано изображение
Мерседес Йелинек

#9 Krassi

Krassi

Чирак

• Потребители на форума
  • 105 Мнения:
  • Интереси:Бира, скара, плаж, море.
  • Автомобил:
    Nissan Pathfinder

Публикувано 26 юни 2009 - 11:24

:) Аз си мисля, че нещата стоят така, ако генерала НЕ спечели МНОГО %-ти то автоматично на власт са пак ДПС, БСП :) което за мен не е алтернатива като се има предвит, че заради тях станахме за смях :) а и след думите на Доган не последва солена реакция от БСП... значи работата е ясна или Генеарала + Сините(+ черния) или ДПС + БСП :) Аз нямам желание да съм свидител на същите смешни ситуации (спиране на пари, изказването на ЕВРОПА "Ние нямаме право да сменяме правителства, но ви показваме нашето виждане като ви спираме парите" (приблизителен цитат)) от друга страна Бойко си прави врътките, но пък според мен ще се опита да замаже очите на хората с по-добър живота за да продължава да си ги прави (което не е никак лошо) НО ще видим:)
  • 0

#10 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 26 юни 2009 - 11:28

ГЕРБ №3!
  • 0

#11 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 26 юни 2009 - 13:22

Сите са маскари, ама ще гласувам!
  • 0

#12 gito

gito

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 25 Мнения:
  • Град:Добрич
  • Интереси:Коли,риболов

Публикувано 26 юни 2009 - 13:32

ГЕРБ №3!

Колега мисля ,че това не е сайт за пропаганда на Бат Бойко,а сайт за споделяне на мнения и взаимопомощ.

Колеги мисля че наистина сами сме си виновни(визирам целия народ,присъстващите правят изключение разбира се :icon_coolgrin: ).Всеки се скатава,не ходи да гласува и после недоволства и псува.Доган му бил виновен,Царя бил ограбил България,Станишев не спрял корупцията,Бойко бил мутра,Костов преватизирал и подарил всичко,Волен бил фашист и незнам кво друго.Докато не гласуваме всички ,винаги ДПС ще са в управляваща коалиция с всеки,без разлика.Всеки един от политиците ни се стреми за власт,ако не е ясно на някой то значи че е сляп,глух или ненормален.Няма значение от партията или членовете и.Власта си е власт - там са парите,славата и всичко.Нагледахме се и се наслушахме на кви ли не лъжи и измами на кандидатите за власт.Отначалото на 10-ти ноември някой направи преврат за благото на народа уж.След тях дойдоха други,които и те излъгаха.След това служебно правителство и то като другите.След служебното правителство дойде Жан Виденов.Голям срив.След Жан пак служебно.После Костов - при него пък беше върха на корупцията със приватизацията.След Костов пък дойде Царя.Той и всички юпита пък станаха мулти милионери и така на намести за 800 дни че .......2005 дойде коалиционно правителство - БСП,НДСВ и ДПС.Там пък с цел да не падне правителството много хора си затвориха очите за безчинствата в цялата система.Сега е 2009 година и чакаме избори и ново правителство.Всички до тука са се усирали не малко.Да не забравяме и Бойко Борисов.И него го слагам в същия кюб.Охрана на Тодор Живков точно като се раздаваха така наречените куфарчета.След Живков направи не знам колко фирми с кой ли не.При Царя пък стана генерал-а Царя беше в коалиция с ДПС.А сега кажете на кой да се вярва.И за кой да гласуваме? То направо си е ебало мамата.И все пак трябва да се гласува.Трябва да изберем най малкото зло.Или пък да гласуваме за този който ни представи по добри професионални кадри за управление.Много партии се бият в гардите как ще управляват а не са показали с какво и кого.Абе всеки си има глава на раменете и да м,исли. Но наистина трябва да се гласува,според мен.

Правителства на България
  • 0
Публикувано изображение

#13 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 26 юни 2009 - 15:29

Еми ще се изнасяме, аз както съм тръгнал към БГ, така усещам как бъроз бързо ще си събера парцалите!

Инак, бали го. Бат бойко.

пс

Доганчо яко горе на череша, адско фъфлене. Ако не бе на черешата нямаше да се изпусне!
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#14 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 26 юни 2009 - 15:51

Колега gito, ще пиша каквото си искам.

ББ не е цвете за мирисане,но това че е бил охрана на еди кой си,не е причина да му се приписва,че и той е взел куфарче и т.н.!
То си личи,кой е взимал куфарчета - Илия Павлов,Кюлев....и т.н....
Борисов ,ако не помниш се отцепи от царя.

Всичко,което си написал за него е глупост.Нито е виновен за Боклука нито нищо.
Наистина се държи все едно е хванал господ за топките,но това не е причина да му се приписват какви ли не неща.
След като се стреми към власт,дали ще се коалира с БСП или ДПС само и само ,за да е премиер и да е във властта.
Отговора е един , НЕ!
Човека ще се бори до край ,докато не избута тия нещастници от БСП и ДПС.Ще бъде в опозиция ,ако трябва...
Я ми кажи,кой политик до сега ,при спечелен мандат, се е отказвал и е минавал в опозиця?
Сега ако не се вдигнити всички да гласувате,ще има избори и на есен и тогава,който не гласува,ще го наричам турчин.
Който не гласува сега е турчин!

Вижте ,колко ги е страх от БСП и ДПС.Вижте какви смешни реклами пускат против ББ.Лошото е че масата от хората са прости и ще им се вържат.
Както и това ,което стана в Банкя.Пълна провокация.Аз бях там.
Да се изсипят 10 автобуса насред центъра пред кафе Ипон,и да правят митинг.
Просто си го търсеха и целта беше да си направят клипа с тъжното момиченце,което гледа като теле.....
По гнесни хора от тези в БСП ,няма!!Предатели.ДА се коалират с турци.

Абе ей,къде другаде има етническа партия ,която е да е във властта??!?В германия като има маса араби и турци,имат ли си партия??Не,защото хората там,отиват и гласуват.
Ние тук си чешем мъдете и гласуваме едва 20% ,докато 300-400 000 турци,са всеки път редовно гласуващи.
Еми как няма да имат резултати от по 10-15% на изборите????
Твърдия турски електорат срещу 20% гласували българи...и то за 21124515 различни партиики!!!

Сега е момента да се махне турчина,харесваш или не харесваш ББ,той е изхода.
Пак ще се краде и лъже,но няма да е толкова явно и нагло.

Направо ми иде да потроша всичко,като знам,че пак ще има идиоти които не са гласували.

Важното е да си махне Доган,всичко останало е на второ място.
Предпочитам 1100000 Костовци и 21551551 Бойковци пред 1 Доган.
  • 0

#15 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5571 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 юни 2009 - 16:25

Пушкало заеби ти така.. за ББ...
Как може да каже ,че Банкя била негова ? Че какъв е той , че и квартал си имал.. поредния мафиот.. !
При това.. БСП от 20 год провеждат митинги в Банкя.. и сега се появяват Гербаджии и дай.. дай...
Не ми се влиза в спор.. просто мое мнение

П.С не че нещо срещу темата.. ама не мисля че в тоя форум има място за политика !!!
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни