E400 CDI - Мнения?
Започната от mrluigi, 24 юни 2009 - 22:43:43
22 мнения по тази тема
Публикувано 12 юли 2009 - 20:40
Това ми действа заразително!!!!!
Публикувано 19 юли 2009 - 20:44
Ето го....
Прикачени файлове
Мъжете правят пари, не парите правят мъже.
Публикувано 19 юли 2009 - 23:49
Ето го....
Честито, много е хубав. Нещо и на мен са почнали да ми харесват CLS и мога да си продам S класата и да си взема и аз един бензинов 350. Как е видимоста от вътре ?
Публикувано 20 юли 2009 - 07:48
Хубавец, Браво! Много км., без проблеми и да си пожелаем и на нас по един!
Публикувано 20 юли 2009 - 09:43
Честито!
Безаварийна да е машината и само да те радва!
Безаварийна да е машината и само да те радва!

Публикувано 20 юли 2009 - 12:00
Благодаря за пожеланията, колеги!
top, колкото до въпроса ти - видимостта отвътре е добре. малко ми е страно сега заради малките странични прозорци, но ще се свикне.
Иначе колата е супер, от много време търсех да си купя CLS и накрая даже се бях разубедил и мислех да взема E-класа, но този така неочаквано изпадна и веднага го купихме. От Балкан стар е колата, на 90к км, салонът е като чисто нов. единствената забележка е, че пластмасата на пасажерската врата като си облегнеш крака на нея и скърца пластмасовата част, но не е болка за умиране.
Тези дни ще мина диагностика, че светеше "check engine" лампата като я взехме, няма malfuntion. Дано не е нищо сериозно.
Някой от датчиците на парктроника отпред също е за смяна, тъй като отвреме навреме ми приписква без да има нищо пред колата.
top, колкото до въпроса ти - видимостта отвътре е добре. малко ми е страно сега заради малките странични прозорци, но ще се свикне.
Иначе колата е супер, от много време търсех да си купя CLS и накрая даже се бях разубедил и мислех да взема E-класа, но този така неочаквано изпадна и веднага го купихме. От Балкан стар е колата, на 90к км, салонът е като чисто нов. единствената забележка е, че пластмасата на пасажерската врата като си облегнеш крака на нея и скърца пластмасовата част, но не е болка за умиране.
Тези дни ще мина диагностика, че светеше "check engine" лампата като я взехме, няма malfuntion. Дано не е нищо сериозно.
Някой от датчиците на парктроника отпред също е за смяна, тъй като отвреме навреме ми приписква без да има нищо пред колата.
Мъжете правят пари, не парите правят мъже.
Публикувано 20 юли 2009 - 17:54
Честито!Много е лачена,по-хубава е от Е-класата

Публикувано 04 септември 2009 - 11:16
Много е добра ! Това е първата купе лимузина
СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МЕРЦЕДЕС СЕ ОБИЖДАТ КОГАТО ТЕХНИЯ BENZ БИВА СРАВНЯВАН С ДРУГИ КОЛИ.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни