Към съдържанието

  •  

Снимка
- - - - -

ВАЖНА ТЕМА-Правилата и НиеМоля прочетете


  • Заключена тема Тази тема е заключена
Няма други мнения в тази тема

#1 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

    Член на МБКБ

  • Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 22 юни 2009 - 19:33

Драги Колеги, Приятели, съфорумци
Напоследък забелязвам (а и не само Аз), че все по-често се получават междуособици в постовете, караници, мерене на"..вие си знаете там" ...и прочее нелицеприятни случки

Поради което, Ви заявявам съвсем отговорно, че почвам с бановете и предупрежденията съвсем официално. Няма нужда да изисквам одобрение от когото и да било, тъй като това е заложено във функциите на Модератора ...Това, че досега правех(ме) много компромиси към всички хора които са тук отдавна или пък имат странно чувство за хумор е друг въпрос-хора сме все пак, а и се познаваме някои, но определено няма да допусна тук да настане хаос и вместо положителни емоции и зареждане с енергия, хората да влизат тук за да бъдат обидени, наругани или пък да си избият яда (или някои комплекс ).

Предупреждавам всички, независимо членове, потребители, новодошли, с малкoцифрен номер в регистрацията, или от рода Маклауд-(безсмъртни ) 
Мерцедес Бенц Клуб България е място, на което хората да потърсят помощ, да дадат съвет, да се усмихнат, да споделят лични неща, да потърсят подкрепа и най-вече, да се чувствaт уютно и сред компания на сродни души.

За да стане това възможно - ще се налагат по строги мерки към ВСИЧКИ, които използват лични нападки, обиждат по какъвто и да е повод друг потребител, дават безмислени коментари, или такива които са откровенно заяждане, дават мнения които застрашават нечия безопасност или са силно некомпетентни вследствие на което е възможно да настъпят сериозни рискове за здравето, както и такива които действат като "Модератори в сянка", или тормозят които и да е потребител на ЛС със закани, обиди, нападки и прочее злостни неща.

Ако видите нещо нередно, или към Вас са се отнеслили непочтително или обидно-не влизайте в пререкания и излишни коментари, докладвайте го на Модератор, който е online в момента, а ако няма-пишете на мен или на които искате от Модераторите-това ни е работата-всеки пост, който преценя(преценим), ще бива изтриван и на автора ще се отправи предупреждение.

Разбирам, че понякога (или винаги почти) медала има две страни и ако допусна(допуснем)грешка ще се извиня и ако нещо е било несправедливо ще се отреагира, но при всички положения директни конфронтации между потребителите няма да има-всичко минава през Модератор...един уважаван от мен колега и приятел каза; "Нека бъдем по човечни...ако нямате какво полезно да добавите в една тема-не я обръщайте в говорилня"..аз нямам какво да добавя на това.

Искам да Ви помоля, когато пишете отговор на нечии пост-представете си че сте на живо с този човек, а не се подлъгвайте от лесната анонимност на белИят екран-зад монитора всички сме страшни и като се ядосаме се пукат камъните и народите изпадат в паника....но все пак, нeКa се успокоим .....ако редбула дава криле, то тогава интернета дава корони....всички сме царе...Надявам се ме разбрахте правилно и ДА няма сърдити.

Ако все пак има такива, които искат да споделят различно виждане -сега е момента преди да закача темата и да я заключа.

Искам също да Ви заявя, че този ми пост не е бил обсъждан нито с колегите Модератори, нито с УС(и ще ги помоля ако имат коментари или са съгласни-да ги отразят тук), така че няма никаква специална конспирация срещу който и да е от Вас.

Просто не искам форума на МБКБ, да се превръща в поредния "минал и заминал" форум...Нека сме по човечни

p.p.искрен съвет от мен-ако не сте били на сбирка , отделете малко време...отидете...ще се почувствате страхотно. когато знаете кой стои зад ника на когото пишете..и съм сигурен, че няма да сте толкова нервни или рязки-след като сте били на маса с тоя човек и споделята една страст..
Живи и здрaви и Благодаря за отделеното внимание


Коментарите към темата са премахнати-Благодаря на всички които дадоха мнение
Темата се закача като важна и се заключва-и е в пълна сила


  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)




0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни