Здравейте,за да не отварям нова тема ще ползвам тази.Имам проблем с единия ключ тип рибка,работи когато си иска,отключва и после отказва да заключи,колата си пали без проблем,пробвах с 2 ключ работи си перфектно.Погледнах го през камерата на телефона един път работи един не.Смених батерийте с нови,работи 2 месеца и после пак проблем.Ремонтира ли се този инфраред или какво бихте ме посъветвали да направя.Колата се кара от мен и баща ми и затова ми трябва втория ключ.Благодаря предварително за помоща.
Ключкак се отваря ?
Започната от swindler, 07 юни 2009 - 18:30:22
24 мнения по тази тема
Публикувано 20 април 2015 - 17:35
Публикувано 21 април 2015 - 09:11
Може да си попаднал на кофти батерии. Често срока им е отдавна изтекъл, пробвай с нови.
Публикувано 22 април 2015 - 21:24
Здравейте колеги аз имам следното питане за този ключ тип рибка искам да си извадя втори резервен защото нямам и въпроса ми е дали мога да си купя един от друга кола и да отида някъде да го програмират дали става така и някой знае ли къде да отида да го програмират Благодаря ви
Публикувано 24 април 2015 - 17:23
Може да си попаднал на кофти батерии. Често срока им е отдавна изтекъл, пробвай с нови.
Днес замерих батерийте,и показателите са като на нови,почистих платкат с контактен спрей и се надявам да е от това.Ако продължи да прави същите проблеми какво друго мога да направя за да отстраня проблема?
Публикувано 21 август 2019 - 09:23
Изгледай тоя клип и ще ти стане ясно.
Публикувано 21 август 2019 - 14:33
Паленето работи без батерии. Имаш една индукционна бобина на платката която захранва самата платка когато е в ключалката. Самата ключалка има индукционна гривна за захранване на ключа.
Тествай поне дали ти работи диода отпред като пуснеш камерата на телефона ти, насочиш ключа към камерата и натиснеш някой от бутоните. Камерата трябва да хване инфрачервената светлина. Дали премигва или не.
Публикувано 21 август 2019 - 15:05
Допълнение : платката се вади по-лесно с пинсета или тънки клещи.
https://www.youtube....1&v=_YFk1MKX_kE
Тук има едно клипче, колко е вярно не знам.
https://www.youtube....h?v=K3x9tXomx3o
Този пост е редактиран от aladin: 21 август 2019 - 15:09
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни